Προς το περιεχόμενο

From (Epix, 2022)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

From[Season 3]

Screenshot-2.png

https://www.imdb.com/title/tt9813792/episodes/?season=3

Τελος και η τριτη σεζον η οποια αν και σαν συνολο ειναι καλυτερη της δευτερης δεν παυει να πεφτει στην παγιδα του αργοκινητου καραβιου το οποιο μετα απο 3 σεζον δεν σταματαει να θετει μεγαλα ερωτηματικα στο θεατη κρατωντας του το ενδιαφερον και την αγωνια αλλα χωρις να καταφερνει να δωσει απαντησεις στο 99% της. Η 3η σεζον ξεκιναει ακριβως απο το τελος της 2ης με αρκετο ενδιαφερον τα πρωτα 4 επεισοδια τα οποια εχουν και δραση αλλα αλλαζουμε και περιβαλλον σε ενα μεγαλο μερος απο εκει και περα ομως μεχρι το τελευταιο 10 λεπτο του 10ου επεισοδιου κυριολεκτικα δεν εχουμε τιποτα. Το μεγαλυτερο μερος του καστ ειναι κακοι ηθοποιοι κατι που δεν βοηθαει και σκηνοθετικα και απλα περνανε τα επεισοδια χωρις να καταφερνει εστω να δωσει κατι στον θεατη να καταλαβει τι γινεται. Το τελος που σχεδον ξεκαθαριζει την κατασταση σε ενα αρκετο μεγαλο ποσοστο ειναι λιγο και ξεκαθαρα μας το εδωσαν ωστε να μπορεσουν να αρμεξουν ακομα λιγο με μια 4η σεζον την ιστορια. Ραντεβου σε 10-11 μηνες λοιπον ελπιζω να μην εχουμε ακομα μια σεζον ιδια με τις προηγουμενες με απλα ενα 10λεπτο στο τελος για να κλεισει η σειρα εξηγωντας οτι βγαζει νοημα αλλα να πατησει σωστα πανω στο τελος της 3ης και να προχωρησει σωστα χωρις παρατραγουδα με τα επεισοδια χωρις νοημα. Δεν ειναι μια σειρα που μπορεις ευκολα να προτεινεις περα απο το horror το αρκετα φλου σεναριο δεν ειναι και οτι καλυτερο για να σε κρατησει τοσες ωρες. Lostizei προφανως και οχι και με τον καλυτερο τροπο. 6.7/10

• Like 2
  • Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά το ιδανικό σενάριο για εμένα θα ήταν να δώσουν μια γεμάτη 4η σεζόν και στον 5ο να ολοκληρωθεί.

Διαφορετικά καληνύχτα. Ωραία έχω περάσει μέχρι τώρα, αλλά δεν με ψήνει η ιδέα να δω έναν αχταρμά 7-8 κύκλων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Προσωπικά το ιδανικό σενάριο για εμένα θα ήταν να δώσουν μια γεμάτη 4η σεζόν και στον 5ο να ολοκληρωθεί.

Διαφορετικά καληνύχτα. Ωραία έχω περάσει μέχρι τώρα, αλλά δεν με ψήνει η ιδέα να δω έναν αχταρμά 7-8 κύκλων.

Αυτο το μοτιβο ,του να ξεκιναει η σεζον με δραση , ενδιαφερον , μυστηριο κλπ και ολα αυτα να αντικαθιστανται απο ανουσιους διαλογους μεταξυ 2 ατομων καθε φορα πρεπει να σταματησει επιτελους.

Αυτο παρατηρησα στο War of the Worlds , Westworld και φυσικα στο The walking dead.To skip χτυπαγε γονατο που λεει και ο Λαμπροπουλος.Eιλικρινα , περισσοτερο χαρηκα το Dark οσο και αν μου εκαψε τον εγκεφαλο σε σχεση με ολα τα παραπανω.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...