GnsP Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 μμ https://i.redd.it/zcju34luzpzd1.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ Άλλο ένα ανούσιο επεισόδιο.. Spoiler ''Κάτι πήγε να κάνει εκεί με το σχοινί στον Boyd αλλά δεν..'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ Την ξεκίνησα την προηγούμενη εβδομάδα, κοντεύω τα μισά του δεύτερου κύκλου και μέχρι τώρα είναι από τις σειρές "διαμάντια", από την άποψη ότι την ξεκίνησα χωρίς να έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο και κατέληξα να κολλάω. Συμφωνώ βέβαια ότι απλά το τραβάει τραβάει χωρίς να εξηγεί έστω κάτι μικρό. Αντίθετα θα έλεγα, τουλάχιστον όσο έχω δει εγώ αντί να εξηγεί τα μπλέκει ακόμα περισσότερο, και για να πω την αλήθεια με φοβίζει το ότι από όσα λέτε και εσείς δεν αλλάζει κάτι ουτε στον 3ο κύκλο. Όπως και να έχει παραμένει καλή παραγωγή, σκηνοθεσία και είναι και μικρή σειρά σχετικά με 10 επεισόδια ανά κύκλο. Ελπίζω μόνο να ολοκληρωθεί σωστά και κυρίως άμεσα, μην γίνει άλλη μια promising σειρά, που κατέληξε εντελώς αδιάφορη με 10 κύκλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα