Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Άλλο ένα ανούσιο επεισόδιο.. Spoiler ''Κάτι πήγε να κάνει εκεί με το σχοινί στον Boyd αλλά δεν..''
BlueBlade Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Την ξεκίνησα την προηγούμενη εβδομάδα, κοντεύω τα μισά του δεύτερου κύκλου και μέχρι τώρα είναι από τις σειρές "διαμάντια", από την άποψη ότι την ξεκίνησα χωρίς να έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο και κατέληξα να κολλάω. Συμφωνώ βέβαια ότι απλά το τραβάει τραβάει χωρίς να εξηγεί έστω κάτι μικρό. Αντίθετα θα έλεγα, τουλάχιστον όσο έχω δει εγώ αντί να εξηγεί τα μπλέκει ακόμα περισσότερο, και για να πω την αλήθεια με φοβίζει το ότι από όσα λέτε και εσείς δεν αλλάζει κάτι ουτε στον 3ο κύκλο. Όπως και να έχει παραμένει καλή παραγωγή, σκηνοθεσία και είναι και μικρή σειρά σχετικά με 10 επεισόδια ανά κύκλο. Ελπίζω μόνο να ολοκληρωθεί σωστά και κυρίως άμεσα, μην γίνει άλλη μια promising σειρά, που κατέληξε εντελώς αδιάφορη με 10 κύκλους. 1
Zoupas81 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Νομίζω κάποιος πρέπει να κόψει την σειρά μια και καλη! 9ο επεισόδιο ανούσιο βαρετο και χωρις τιποτα καινουργιο! Επεξ/σία Τρίτη στις 10:38 πμ από Zoupas81
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Ξεκιναω τριτη σεζον σημερα και εγω μιας και βγηκε και το 9ο επεισοδιο να το παμε σερι μεχρι να βγει το 10ο και τελευταιο. Κραταω μικρο καλαθι μετα τη μεση της season. Μας κραταει το μυστηριο οπως και να εχει αλλα επειδη το εχουμε δει το εργο δεν ξερω ποσο γινεται να συνεχιζουν μια σειρα απλα με νεα ερωτηματα συνεχεια χωρις να δινουν απαντησεις. 1
BlueBlade Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 πμ Εγώ έχω άλλα 3 επεισόδια μέχρι το τελευταίο που έχει βγει μέχρι τώρα. Έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο για το αν έχουν σκεφτεί και οι ίδιοι ένα τέλος για όλη αυτήν την ιστορία ή αν το πάνε με τη λογική "θα δούμε πως θα το κλείσουμε αργότερα" 2
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 03:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:02 μμ Είδα χθες βράδυ 5 επεισόδια το ένα μετά το άλλο. Η σειρά ναι έχει μυστήριο θες να δεις τι συμβαίνει αλλά όπως και στις άλλες σεζόν απλά προσθέτει ερωτηματικά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχουμε πάρει στο ελάχιστο για τίποτα απολύτως μέχρι στιγμής. Ακόμα και αυτό που έγινε με το τέλος της δεύτερης σεζόν πάλι φάνηκε σαν βάλε νέα ερωτηματικα και ας φέρουμε κάνα 2 3 χαρακτήρες πίσω. Η ηθοποιία συνεχίζει να είναι τραγική κάτι φατιμα η ο γιος του Μπόιντ ακόμα και η ταμπιθα απλά δεν το έχουν πιο αγγούρια δεν γίνεται. Η νέα προσθήκη του μεγάλου μου άρεσε και ο Μπόιντ λίγο υπερβολικός σε σημεία καλός ηθοποιός αλλά με μέτρο. Όχι απλά lostizei είναι ίδιο το lost απλά σε horror background αν το βάλουμε κάτω το concept είναι ακριβώς το ίδιο. Θα δω σήμερα και τα 4 επεισόδια μέχρι το 9 και πάμε για κλείσιμο που κατά 99% πάλι θα μας αφήσουν με cliffhanger να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Τουλάχιστον έχει τίμια ατμόσφαιρα ειδικά το βράδυ και μαζί με τα εφέ σε κρατάει απλά δεν είναι σειρά να πάρεις σοβαρά εδώ αυτοί που την έφτιαξαν δεν την περνουν σοβαρά ο θεατής θα την πάρει? 3 1
Glikos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 μμ (επεξεργασμένο) Ακόμα ένα μούφα επεισόδιο το 9ο. Το είδα (και) αυτό σε fast forward. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:37 μμ από Glikos
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 06:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:51 μμ Τελος και τα αλλα 4 επεισοδια μεχρι το 9. Αν δεν δωσουν καποιες απαντησεις με το 10ο θα μιλαμε για μια πραγματικα filler season. Η οποια σεζον απλα προσθετει και αλλα ερωτηματικα και οχι λιγα. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουν να κανουν το παρακατω για τα τερατα Spoiler Εφοσον γνωριζουν οτι τα τερατα ερχονται απο τη σπηλια ας βαλουν τα talisman σε καθε εισοδο της σπηλιας ωστε να μην μπορουν να βγουν. Η ας βαλουν τιποτα να την κλεισουν να μην μπορουν να το σκασουν. Στο επεισοδιο που ειπε ο Κενυ να πανε να καψουν με το οινοπνευμα τα τερατα πηγαν στη σπηλια τον ειπε ο Μποιντ κατι θα κανουμε και απο τοτε δεν ξανα ασχοληθηκαν. Αυτη τη στιγμη απο νεα ερωτηματικα εχουμε Παραισθησεις του Ρανταλ Το serial με το μωρο της Φατιμα και με τον Ελτζιν που βλεπει και αυτος το φαντασμα και βοηθαει να γεννηθει το μωρο Τα flashbacks της Ταμπυθα Τις αναλαμπες της Τζουντιθ που πιστευω οτι τουλαχιστον στο 8ο επεισοδιο ηταν οντως εκει στο μπουντρουμι και εριξε το σχοινι στον μποιντ απο την προηγουμενη σεζον. Time travel η αναλαμπες απο flashbacks και αυτη ιδεα δεν εχω Τα κλασικα θεματα του Βικτορ που αποκτησε απο παιδακι συνεχιζονται Και τον πιο ενδιαφερον τον Τζειντ που ασχολειται με τα δεντρα τα μπουκαλια και τους αριθμους αυτος μπας και δωσει τιποτα. Απο εκει και περα ο θεος και η ψυχη τους αν εχουν τιποτα αξιολογο στο μυαλο τους για το σεναριο η απλα βαζουν νεα μυστηρια και οπου παει αλα Lost. Ειναι εθιστικη σειρα παρολο που ξερεις οτι δεν βλεπεις κατι τρομερο και δεν υπαρχουν απαντησεις γινεται εθιστικη για αυτον ακριβως το λογο. Για να βγαλεις καποια ακρη να δεις τι πραγματικα συμβαινει. Μονο που μετα απο 3 σεζον το ταξιδι καπου κανει λουπα τα ιδια και τα ιδια και αν πανε και αλλες σεζον με τον ιδιο ρυθμο ζητω που καηκαμε. Καλα που ξεκινησα slow horses 4η σεζον να στανιαρουμε λιγακι και αναμενουμε και σε 5 μερες το τελευταιο απο From ας κανονισουν γιατι αν παει για cancel και δεν δωσουν τιποτα απο απαντησεις ειδαμε 3 σεζον για το τιποτα.
Gilmaru Δημοσ. Τρίτη στις 08:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:28 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τελος και τα αλλα 4 επεισοδια μεχρι το 9. Αν δεν δωσουν καποιες απαντησεις με το 10ο θα μιλαμε για μια πραγματικα filler season. Η οποια σεζον απλα προσθετει και αλλα ερωτηματικα και οχι λιγα. Δεν έχω δει τα τελευταία 3 γιατί περιμένω να βγουν όλα πρώτα, αλλά σε κάθε περίπτωση ούτε η προηγούμενη σεζόν απάντησε ερωτήματα, αντ' αυτού πρόσθεσε κατά την γνώμη μου. Έτσι το πάει εξ' αρχής αυτή η σειρά και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα απαντήσει ποτέ ικανοποιητικά τίποτα. Πρέπει νομίζω να το αποδεχτούμε δυστυχώς. Από εκεί και πέρα η αξία μιας ιστορίας σαν αυτή δεν είναι μόνο στο να "δώσει εξηγήσεις" και να επιλυθεί το μυστήριο. Θα ήταν βέβαια ωραίο αν το έκανε, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι filler επειδή δεν απαντά στα ερωτήματά μας. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:35 μμ από Gilmaru
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ 9 λεπτά πριν, Gilmaru είπε Δεν έχω δει τα τελευταία 3 γιατί περιμένω να βγουν όλα πρώτα, αλλά σε κάθε περίπτωση ούτε η προηγούμενη σεζόν απάντησε ερωτήματα, αντ' αυτού πρόσθεσε κατά την γνώμη μου. Έτσι το πάει εξ' αρχής αυτή η σειρά και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα απαντήσει ποτέ ικανοποιητικά τίποτα. Πρέπει νομίζω να το αποδεχτούμε δυστυχώς. Από εκεί και πέρα η αξία μιας ιστορίας σαν αυτή δεν είναι μόνο στο να "δώσει εξηγήσεις" και να επιλυθεί το μυστήριο. Θα ήταν βέβαια ωραίο αν το έκανε, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι filler επειδή δεν απαντά στα ερωτήματά μας. Koιτα η προηγουμενη σεζον ηταν τραγικη για μενα ειχα κανει και περσι ενα review απλα το εχασαν τελειως. Φετος αν παμε για ενα ακομα τελευταιο επεισοδιο τριτης σεζον οπως στη δευτερη θα ειμαστε και εδω αμειλικτοι. Βλεπεις μια σειρα και πρεπει καπως να βγαζει νοημα να υπαρχει μια συνοχη να υπαρχουν σωστες συνδεσεις κτλ. Οταν αυτο δεν υπαρχει στον ελαχιστο βαθμο τοτε κατι δεν παει καθολου καλα. Ναι εχει ατμοσφαιρα μας αρεσει και το horror με τα τερατα αλλα ειμαστε ηδη τριτη σεζον στο τελος και δεν εχουμε ιδεα τι ειναι αυτο το μερος και τι συμβαινει. Δεν θελω να δω ενα ακομα lost απλα στο horror με αταλαντους ηθοποιους. 5 μερουλες και θα δουμε και αν παλι δεν δωσουν τιποτα ελπιζω τουλαχιστον να μην ακυρωθει και μεινουμε τελειως με τον κουβα. 2
katergaris79 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Εκτός αν εύχονται κι αυτοί να ακυρωθεί και να τους απαλλάξει από την ευθύνη να βρουν απαντήσεις σε τόσα ανοιχτά θέματα. 😄 1
Millennium Δημοσ. Τετάρτη στις 03:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:22 μμ On 18/11/2024 at 23:36, Glikos said: Ακόμα ένα μούφα επεισόδιο το 9ο. Το είδα (και) αυτό σε fast forward. Όταν αρχίζεις να βλέπεις τα επεισόδια σε fast forward πάει να πει πώς έχει χαθεί το παιχνίδι... 1
Glikos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Millennium είπε Όταν αρχίζεις να βλέπεις τα επεισόδια σε fast forward πάει να πει πώς έχει χαθεί το παιχνίδι... Ναι εντελώς. Ειδικά σε κάτι σκηνές με ανούσιο μπλα μπλα. Να δούμε το τελευταίο πως θα είναι, πάντως ακόμα δεν έχουν κάνει ανακοίνωση για 4η σεζόν. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:24 μμ από Glikos
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:06 πμ 11 hours ago, Glikos said: Ναι εντελώς. Ειδικά σε κάτι σκηνές με ανούσιο μπλα μπλα. Να δούμε το τελευταίο πως θα είναι, πάντως ακόμα δεν έχουν κάνει ανακοίνωση για 4η σεζόν. Ούτε πέρσι έκαναν απευθείας αν θυμάμαι καλά. Είχα ανεβάσει κάποιες σελίδες πίσω την ανακοίνωση για την 3η πότε έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα