kapsala Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το έχει διαθέσιμο και το ΟΤΕ TV με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μόλις τέλειωσα το 3ο της 3ης. Η σειρά κάθε σεζόν είναι και καλύτερη. Η 3η ξεκίνησε τρομερά. Από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Καλο και το 3ο, γενικα εξελισσεται ωραια η σειρα και ελπιζω σε αντιστοιχη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πολύ ενδιαφέρουσα σειρούλα, απλά κατά την γνώμη μου τραβάει υπερβολικά πολύ και για μένα έπρεπε να την είχαν πάει για κλείσιμο σιγά σιγά. Όσο προχωρά και όσο πιο σύνθετη γίνεται, τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξει μια από αυτές τις σειρές που είτε θα μας απογοητεύσει με ένα τέλος ξενερωτικό που δεν θα βγάζει καλό νόημα ή θα αφήνει αναπάντητα ερωτήματα, είτε ακόμη χειρότερα θα κοπεί πριν δούμε καν το τέλος. Έχει βγει και το 4ο btw. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από Gilmaru 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ωραίο και το 4ο επεισόδιο αλλά δεν δίνουν εξηγήσεις ακόμα. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει αλλά ελπίζω να μην μας αφήσουν με τα ερωτήματα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ο τρίτος κύκλος είναι πιο ωραίος από τον προηγούμενο. Απλά το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι έχει ένα απαίσιο pacing . Δηλαδή πηγαίνει στο μπλαμπλά α και λίγο στην δράση και στο χώρορ. Πάντως έχω κάνει δυο θεωρίες για ποιο θα είναι η ανατροπή κ Ελπιζω Μην είναι καμιά απ’ αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Παραξενη σειρά! Σε ιντριγκαρει και σε προκαλεί με την ala Lost ατμόσφαιρα και το αίνιγμα για το που το πάει και παράλληλα σε ταλαιπωρεί με διαφορά side story τα οποία τα λες και έως βαρετά. (Αυτή η έγκυος μαυρομαλλα αρχίζει να μου την δίνει στα νεύρα). Υποψιάζομαι πως ο τύπος στο σπίτι (νεαρός μαυρος) θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εγω περιμενω να βγουν λιγα ακομα επεισοδια γιατι ξερω οτι το παει αργα σε καποια και δεν θελω να περιμενω. Οποτε Υπομονη 3 4 ακομα να βγουν απο τα 10 και φυγαμε για finale. Lostizei απειρα δεν θα μπορουσε αλλιως οι δημιουργοι του lost την εβγαλαν η δευτερη σεζον ηταν κακη αλλα με τα ratings της τριτης εχω παρει μεγαλο καλαθι οτι γυρισαν τουμπα την κακη δευτερη σεζον και εχουμε κατι τουλαχιστον αξιολογο. Τωρα για αποκαλυψεις κλασικα προς το τελος της σειρας θα δωσουν και αν δωσουν στα παντα. Το lost ειδαμε τι εκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εξελίσσεται σε διαμαντάκι ο τρίτος κύκλος. Εν τω μεταξύ ο Μπόιντ (κυρίως) και η Ντόνα είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Επιτέλους season που υπάρχει εξέλιξη.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Ευχάριστο επεισόδιο για μένα Spoiler Πέθανε επιτέλους ο πιο ενοχλητικός χαρακτήρας και είχαμε reunion Victor με τον μπαμπά του (φοβόμουν ότι κάτι θα γίνει στο παρά πέντε και δεν θα προλάβει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το βρήκα μέτριο το 5ο επεισόδιο, προς το τέλος άξιζε κάπως. Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις.. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoupas81 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου στο 5ο παλι ξεκιναει τα γυρω γυρω χωρις να μας δινει εστω κατι...η σειρα μυριζει Lost απο χιλιομετρα κατα τα αλλα η τελευταια σεσον οντως καλυτερη απο τις αλλες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Άρχισε το χαζολόγημα στο 5ο όντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Αυτοι που εκαναν το lost ειναι παιδια οποτε να εχετε μικρο καλαθι για το πως θα κλεισει αλλα και τι απαντησεις θα δωσουν. Παντως μπραβο που καταφεραν να ανεβασουν την τριτη σεζον η δευτερη ηταν παρα πολυ κακη. Πρωτη δευτερη τριτη με το 5ο της τριτης που αναφερετε οτι πλατιαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα