Zergoulini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Εχω στο pc μου εναν ssd m2 και εναν kingston ssd. Το προβλημα στον ssd kingston. Τον κουμπωσα και δεν καν. Στο disc manager δειχνει Απετυχε. Απο disc sentinel τον βλεπω με υγεια 88%. Οπως επισεις και απο bios τον βλεπω κανονικα. Επειδη εχω πολυ πραμα μεσα φωτογραφιες και λοιπα που δεν θελω να τα χασω, υπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να τον δω; Εχω δοκιμασει να του αλλαξω θυρα σατα καθως και καλωδιο sata και καλωδιο τροφοδοσιας. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από Zergoulini
alxnt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Ο δίσκος αυτός είναι dynamic και μάλιστα αν βλέπω καλά πρέπει να έχει και spanned partitions. Αυτό σημαίνει ότι πληροφορίες για το partition table του υπάρχουν και σε άλλους δίσκους. Αν το σύστημα δε βρει όλους τους άλλους δίσκους δεν μπορεί να δει το partiotion σωστά. Ανάκτηση μπορείς να κάνεις με τα αντίστοιχα προγράμματα πχ easus data recovery αλλά τα αρχεία θα είναι της μορφής File001.doc 2
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Επίσης αν δεν ήθελες να τα χάσεις εξαρχής, δεν θα τα ειχες μόνο σε ένα μέρος. Backup σημαίνει αποθηκεύω κάτι σε τουλάχιστον δυο ξεχωριστά συστήματα. 3
Zergoulini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, atheatos είπε Επίσης αν δεν ήθελες να τα χάσεις εξαρχής, δεν θα τα ειχες μόνο σε ένα μέρος. Backup σημαίνει αποθηκεύω κάτι σε τουλάχιστον δυο ξεχωριστά συστήματα. Το πάθημα γίνεται μάθημα. Τελικά τα έχασα όλα και τον έκανα φορμάτ. Ευτυχώς τα σημαντικότερα τα ειχα σε έναν άλλον δίσκο,κάτι φωτός έχασα μόνο. Thanks όπως και να έχει.
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Με Live Linux ή αντίστοιχο των Windows το Hirens δοκιμάστε να δείτε μήπως έβλεπε τα αρχεία; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
Zergoulini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Με Live Linux ή αντίστοιχο των Windows το Hirens δοκιμάστε να δείτε μήπως έβλεπε τα αρχεία; Όχι δεν έκανα κάτι δυστυχώς. Τελικά τα ποιο σημαντικά τα είχα αλλού και επέλεξα format.
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θέλετε και τώρα, κάντε μια δοκιμή με το Recuva μπας και... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα