thodoris_9 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Διαλέγοντας ένα μέρος σελίδας ή email και προσπαθώντας να το εκτυπώσω, μου βγάζει κενή σελίδα εκτός τις επικεφαλίδες. Δοκίμασα να το σώσω σε pdf και να το ανοίξω και όντως λευκή σελίδα. Χρησιμοποιώ Chrome αλλά το δοκίμασα και με Edge για σιγουριά με ίδια αποτελέσματα. Στον Chrome το δοκιμάζω είτε με δεξί κλικ εκτύπωση, είτε με ctrl+p. Στο παράθυρο που εμφανίζει, πατώντας περισσότερες ρυθμίσεις, έχει κουτάκι για επιλογή μόνο. Όταν το πατάω, η σελίδα κενή , όταν το ξεκλικαρω μου εμφανίζει όλη τη σελίδα για εκτύπωση όπως αναμενόμενο. Μου φαίνεται πολύ περίεργο, είναι κάποια γενική οδηγία καινούρια; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, παίδες
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην προεπισκόπηση στο δείχνει κανονικά; Γιατί δεν κάνεις αντιγραφή-επικόλληση στο word και μετά να τυπώσεις από εκεί; Το δοκίμασα κι εγώ σε chrome και το βγάζει μεν, αλλά όλη την επιλογή σε μια γραμμή που βγαίνει εκτός ορίων. Σε Firefox πάντως με επιλογή->Δεξί κλικ->Εκτύπωση επιλεγμένου το πιάνει κανονικά. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από micos000
thodoris_9 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Στην προεπισκόπηση στο δείχνει κανονικά; Γιατί δεν κάνεις αντιγραφή-επικόλληση στο word και μετά να τυπώσεις από εκεί; Το δοκίμασα κι εγώ σε chrome και το βγάζει μεν, αλλά όλη την επιλογή σε μια γραμμή που βγαίνει εκτός ορίων. Σε Firefox πάντως με επιλογή->Δεξί κλικ->Εκτύπωση επιλεγμένου το πιάνει κανονικά. Όχι, από την προεπισκοπηση ακόμη είναι που το δείχνει κενό. Να το μεταφέρω στο word και να το τυπώσω είναι εύκολο αλλά χρονοβόρο κάθε φορά. Πρόκειται για εργασία που θα γίνεται επαναλαμβανόμενα οπότε θα χάνεται πολύ χρόνος. Δεν έχω δοκιμάσει σε Firefox αλλά δεν θέλω ν αλλάξω browser για κάτι τέτοιο. Δοκίμασα διαφορετικό υπολογιστή, τα ίδια. Αυτό που παρατήρησα μόλις πάντως είναι άλλο. Μου εμφανίζει κανονικά να εκτυπώσω το σχόλιο σου ή κείμενα άλλων σελίδων. Οπότε ίσως δεν επιτρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένα πράγματα. Αν σου είναι εύκολο, κάνε μου μια χάρη. Άνοιξε το Gmail σου, ένα οποιοδήποτε εμαιλ, διάλεξε ένα κείμενο και κάνε δεξί κλικ εκτύπωση. Σου το εμφανίζει στην προεπισκοπηση;
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ίδιο κάνει και στα email. EDIT: Βάλε το παρακάτω πρόσθετο αλλά όταν σου βγάλει για να αποδεχτείς πάτα Do not concern https://chrome.google.com/webstore/detail/print-selection-to-pdf/leelcgmlfncnjldfomkmpefndongkijg/related?hl=el Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από micos000
thodoris_9 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Το ίδιο κάνει και στα email. EDIT: Βάλε το παρακάτω πρόσθετο αλλά όταν σου βγάλει για να αποδεχτείς πάτα Do not concern https://chrome.google.com/webstore/detail/print-selection-to-pdf/leelcgmlfncnjldfomkmpefndongkijg/related?hl=el Πάλι, διπλή δουλειά, ήθελα να το κάνει απ ευθείας. Όπως και να 'χει, σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
BadBoy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Αν θέλεις άλλαξε τον τίτλο σε Chrome, για να απαντήσει κάποιος που ξέρει. Ενημερωτικά σε Firefox μόλις δοκίμασα Print selection μέσα από email στη σελίδα του Gmail και δούλεψε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα