sleopard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες θέλω να κάνω μια απλή κατασκευη για να εχει μια μικρή προστασία το αυτοκίνητο μου από ήλιο και γενικά απο βροχή ίσως σε μικρότερο βαθμό. Από την μία μεριά θα δεθει σε υπερυψωμένα κάγκελα περίφραξης και απο την αλλη με βιδωτούς κρίκους στον τοίχο. Προσανατολίζομαι στο παρακάτω πανί σκίασης https://pakobazaar.gr/spiti-khpos/gkazon-khpos/eksoplismos-ekswterikwn-xwrwn/ompreles-skiastra/pani-skiasis-orthogonio-anthraki-2-x-45-m-apo-ufasma-oxford-135093. Θα του δώσω και μία μικρή κλιση για να φεύγουν τυχόν νερα. Έψαξα και για δίκτυ σκίασης και μου βγαινει κανα 20αρικο πιο ακριβο αν θέλω να μου το φτιάξουν με θηλιές. Γιαπείτε μου την γνώμη σας αν αξίζει να πάω στο πρώτο ή να κοιταξω για διχτυ τελικα. Ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 επειδη το ειχα επιχειρησει... αυτα που ειναι ετοιμα κ σε αυτο το price range δεν ειναι αδιαβροχα οποτε περνάει και η βροχή και τυχον ρετσινια απο δεντρα αλλα και ολη η βρωμια που μαζευει το πανι ξεπλένεται με τη βροχη πανω στο αμαξι σου... Επισης μην υπολογιζεις σοβαρη διαρκεια ζωης, 2-3 μηνες κρατησε το αντιστοιχο πανι που ειχα αγοράσει απο πολυκαταστημα στα 35€ (3Χ3 μ τετραγωνο) μεχρι που σκιστηκαν οι ακρες που δενει και πεταχτηκε 1
sleopard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Τι άλλο θα πρότεινες; Έβαλες κάτι άλλο; Μήπως το διχτυ (σαν ελιοπανο) θα είναι καλύτερο; Θα μπει σε ακάλυπτο μέρος οικοδομής, οπότε το θέλω και για τυχόν προστασία από πτώσεις αντικειμένων από μπαλκόνια.
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, sleopard είπε Τι άλλο θα πρότεινες; Έβαλες κάτι άλλο; Μήπως το διχτυ (σαν ελιοπανο) θα είναι καλύτερο; Θα μπει σε ακάλυπτο μέρος οικοδομής, οπότε το θέλω και για τυχόν προστασία από πτώσεις αντικειμένων από μπαλκόνια. ουτε το δίχτυ σε καλύπτει. το καλύτερο ειναι με πανι τέντας ή πολυκαρβονικο πάνελ: α) περγκολα β) σιδεροκατασκευη προσωπικα θα φτιαξω μια περγκολα ξύλινη
sleopard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δυστυχώς δεν είναι δικό μου το μέρος και προσπαθούσα να βρω μια λύση ανάγκης τουλάχιστον για τον ήλιο. Είναι σε οικοδομή όπως είπα και δεν θέλω να επενδύσω τόσα λεφτά
Ioannisto Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Παρε μια κουκουλα ραμενη για το μοντελο που εχεις, απο καταστημα ειδων αυτοκινητου. Θα εχεις το βαλε βγαλε αλλα θα κρατησει χρονια, σε αντιθεση με το πανι που θα σκιστει σε μερικους μηνες.
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, sleopard είπε Δυστυχώς δεν είναι δικό μου το μέρος και προσπαθούσα να βρω μια λύση ανάγκης τουλάχιστον για τον ήλιο. Είναι σε οικοδομή όπως είπα και δεν θέλω να επενδύσω τόσα λεφτά εαν δεν ειναι δικο σου μη κανεις τιποτα ή παρε πανι και όσο κρατήσει, απλα μην εχεις ελπιδες και πολλες απαιτήσεις... αυτα ειναι μονο για ντεκορ σε κανενα εξοχικο σε μερη που δε φυσαει δεν εχει δεντρα κλπ
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Ioannisto είπε Παρε μια κουκουλα ραμενη για το μοντελο που εχεις, απο καταστημα ειδων αυτοκινητου. Θα εχεις το βαλε βγαλε αλλα θα κρατησει χρονια, σε αντιθεση με το πανι που θα σκιστει σε μερικους μηνες. προϋποθέτει το αμάξι να είναι πάντα καθαρό όμως
grandp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εφόσον δεν είναι δικό σου το μέρος και δεν πρόκειται να κάνεις μια μόνιμη κατασκευή η καλύτερη λύση είναι μία ποιοτική κουκούλα από κατάστημα αξεσουάρ αυτοκινήτων. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από grandp
haris_216 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 @ ts Το καλύτερο για μη μόνιμη κατασκευή (πέργκολες, κλπ) είναι το τεντόπανο που αναφέρθηκε. Στα συν η αντοχή και η ευκολία να το πάρεις μαζί σου όταν φύγεις. Στα μείον το κόστος το οποίο σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με το link που παρατέθηκε στο αρχικό post. Μία καλή κουκούλα αυτοκινήτου είναι ένας καλός συμβιβασμός με μείον (σε σχέση με την τέντα) το καθημερινό βάλε/βγάλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα