takoulou Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, chiderboy είπε Μίλησα μόλις με τη Δ/νση Περιφέρειας Νήσων. Εξυπηρετική και φιλική ήταν αλλά από την προϊσταμένη Λέσβου-Λήμνου μου είπε μόνο μπορεί να λυθεί το ζήτημα με την οποία μιλάω ήδη, είναι συνεργάσιμη και φαίνεται ανεπιτυχώς έστω να το παλεύει. Έχω βαρεθεί να την παίρνω τηλέφωνα και φαντάζομαι έχει βαρεθεί και αυτή να με ακούει αλλά αποτέλεσμα γιοκ ακόμα, αντίθετα μου ήρθε 1168€ από τις λάθος μετρήσεις που στείλαν τελευταία φόρα. Έπρεπε να περάσει 1,5 χρόνος που κάνω τον ντετέκτιβ για να βρω που έχουν κάνει λάθος αυτοί, να τους το υποδείξω αφού ξεπεραστεί το ύφος τους, και επίσης να τους υποδείξω τελικά εγώ τι μετρήσεις από το μετρητή θα στείλουν. Και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν σωστά Γενικά οι διευθυντάδες και οι προϊστάμενοι βλέπω είναι πολύ πιο εξυπηρετικοί και με λιγότερο ύφος από τους υπαλλήλους που είναι στα γραφεία .Οι προιστάμενοι κάθονται διορθώνουν και απολογούνται για τη δουλειά που δεν έκαναν και δεν είχαν τη διάθεση να κάνουν οι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι αντί να τραβήξουν κανα αυτί να αναγκάσουν τον καθένα να κάνει τη δουλειά του. Μπάχαλο Επίσης πιο μπάχαλο έχει γίνει ο λογαριασμός μου με την Elpedison και ειλικρινά δε ξέρω πως μπορεί να βγει λογαριασμός μετά από 1,5 χρόνο λάθος τιμολογήσεις με δεδομένα μετρητή άλλη φορά ανύπαρκτα, άλλη φορά μισά, άλλη φορά μπερδεμένους κωδικούς και μηδενισμούς αυθαίρετους από τον παροχο πληρωμένων kwh. Μιλάμε το απόλυτο χάος. Η Elpedison επίσης καθόλου συνεργάσιμοι αν και αναγνωρίζουν το πρόβλημα. Λάθος δεδομένα λένε μου στέλνουν λάθος χρεώνω ή χρεώνω όπως με συμφέρει και δεν διορθώνω τίποτα από τους εκδομένους λογαριασμούς Υπομονή τότε..
chiderboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 On 04/04/2022 at 14:17, takoulou said: Υπομονή τότε.. Τα κατάφεραν και στείλαν μετρήσεις τελικά. Αφού μου διαλύσαν τα νεύρα πρώτα πόσο καιρό Από κει που είχα να πληρώσω 1168€ τώρα βρέθηκε ότι μου χρωστάνε 177€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα