Προς το περιεχόμενο

Seagate 80GB SATA 7200rpm 54 vathmous kelsiou.

Andrikkoui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ena Seagate 80GB SATA 7200rpm pianei 54 vathmous kelsiou otan to PC doulevei gia arketi wra kai etsi apofasisa na tou valw kati na peftei i thermokrasia tou. Xerw oti iparxoun coolerakia apoklistika gia HDD mporw na kanw tin douleia mou kai me ena aplo fan?????

Δημοσ.

Stin afi emena KAIEI episis kai kati allo to PC mou einai 3.2GHz me m/b MSI 865PE Neo2-Pexw paratirisei kapoies fores enw o diskos na einai stous 54 vathmous to system temp. na paei sta 52. To kouti exei mono duo psiktres mesa mia tou epexergasti, kai mia pou mou evale prin liges meres otan to sistima pige stous 60 vathmous(kai fysika kai ena anemistiraki gia to trofodotiko).

Ti lete na parw ena fan??? A nai protinetai mou kati to thelw isixo kai na kanei douleia.

Efxaristw gia to xrono sas

Δημοσ.
to system temp na paei sta 52.

52???? Εμενα ποτε δεν εχει παει πανω απο 35! Συνηθως γυρω στους 30! Θες επειγοντως ανεμιστηρια που να βαζουν αερα μεσα και να τραβανε αερα εξω. Με τετοιες θερμοκρασιες κουτιου ολα τα υποσυστηματ θα θερμαινονται αναλογα. Γνωμη μου ειναι να επενδυσεις στο να βελτιωσεις ΑΜΕΣΑ την ροη του αερα μεσα στο κουτι σου αλλα και να μπουνε εξτρα ανεμιστηρια (παρε αθορυβα ανεμιστηρια). Αν δεν μπορεις στο υπαρχον κουτι, γνωμη μου ειναι να παρεις ενα καλυτερο κουτι παρα να δινεις λεφτα για να κρυωνεις σκληρους, καρτες κτλ, θα δεις μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

kavaliotis, Exw ena anemistiraki pou vgazei aera kai xwris auto palia pigene to system temp sta 50 mexri kai 60 vathmous. Les na parw akoma ena na vazei aera????? Nai alla to PC einai konda sto toixo tou domatiou kai apo katw sto grafeio ti aera tha vazei???

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια που ειναι. Κι εγω θα σου προτεινα να βαλεις ενα ανεμιστηρακι που να φερνει αερα μεσα στο κουτι σου. Επισης μπορεις να βαλεις αλλο ενα, που να φυσαει πανω στο δισκο σου, αν το κουτι σου εχει υποδοχη. Ειναι πολλοι 54 βαθμοι. Εχω κι εγω ενα Seagate 160αρι και δουλευει στους 34...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...