Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δουλέψει kaze r σε ντελίβερι και γενικά καρμπυρατερ μηχανάκια είχα ιννοβα και δεν ζεσταίνονται εύκολα τον χειμώνα 

Σκέψου ότι το αμάξι μπορεί να ζεστένεται πιο γρήγορα διότι ο εγκέφαλος δίνει εντολή να δουλεύει πολύ πλούσιο μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία στα νερά 

Μέχρι να φτάσει το λάδι 80 βαθμούς όμως τα νερά μπορεί να είναι 97 98 εύκολα.

Το καρμπυρατερ τώρα δεν είναι ακριβώς έτσι για αυτό έχει και τσοκ να παίρνει μπροστα πιο εύκολα ,απο προσωπική εμπειρία για να ζεσταθεί σωστά έτσι ώστε να το ανοίξεις τέρμα πρέπει να το αφήνεις 2 3 λεπτά στο ρελαντί και να ξεκινάς μέχρι μισό γκάζι το πολύ για τα επόμενα 10 λεπτά και αν η θερμοκρασία είναι κάτω απο 7 8 βαθμούς καλή ώρα σαν σήμερα και πάλι το μοτέρ δεν έχει ζεσταθεί εντελώς..

Μπορείς πολύ εύκολα να δεις ποσο ζεστό είναι βάζοντας το χέρι σου στην αριστερή μεριά του κινητήρα 

Δημοσ.

Χαχα νταξει ένα μίνιμουμ 5-7 λεπτά επιβάλεται για να ανοίξεις τέρμα άμα θες μακροζωία στο μοτέρ.

Εγώ για να ανοίξω πάντως περιμένω το μοτέρ να ζεσταθεί καλά αλλά τα καζε ρ και κρύα να τα ανοίγεις τόσο σκυλιά που είναι δεν θα πάθει κάτι.

Για μένα είναι το πιο αξιόπιστο παπάκι καμία σχέση με ιννοβα 

Πάντως μην ξεκινάς με 2 3 λεπτά ρελαντί και το σπας τέρμα δεν έχει ζεσταθεί σχεδόν καθόλου ακόμα είναι κρύο το μοτέρ 

Καλοκαίρι ζεσταίνεται πολύ γρήγορα με 5 λεπτά χαλαρή οδήγηση έχει ζεσταθεί φουλ 

Δημοσ.

Δεν το σπάω με το που ξεκινάω, μόνο το καλοκαίρι όταν έβγαινα σε ανοιχτό δρόμο, που είχε προηγηθεί διαδρομή 2-3 λεπτών στα στενά.

Αυτές τις μέρες ναι μεν δεν το σπάω, αλλά πάω μέχρι 80. Ε δε γίνεται και να πηγαίνεις με 40-50.

Δημοσ.

E και το καλοκαίρι 2 λεπτά δεν φτάνει θέλει ένα 5 λεπτο αλλά σου ξαναλέω είναι πολύ σκυλί το μηχανάκι όπως και να του συμπεριφέρεσαι δεν μασάει (πάντα με γνήσια σωθικά)

Τι τελική βγάζεις σε ευθεία;

Δημοσ.

Όλα γνήσια είναι πάνω του.

100-110 σε δρόμο χωρίς κλίση, 115-120 σε ελαφρώς κατηφορικό δρόμο. Κοντερίσια βέβαια, οπότε αρκετά πιο κάτω τα πραγματικά.

Δημοσ.

Τόσο πάει ναι είχα κοφτιάσει ενα βράδυ συγγρού 125 κοντερίσια :P μετά απο κανά αιώνα όμως

110 πραγματικά κλέβει 10% το κοντέρ του 

Δημοσ.
Στις 10/3/2022 στις 12:37 ΠΜ, StamTheMan είπε

Τεραστια.
Δεν ειναι οτι καλυτερο να κινεισαι σταθερα τοσα με παπι,ειδικα κινεζικο,κοιτα για κατι μεγαλυτερο.

οδηγούσα παπάκι και μεγαλύτερο για ένα διάστημα οπότε ξέρω πως είναι. Βέβαια μιλάμε για παλιά, τώρα η τεχνολογία έχει αλλάξει.

Απλά τώρα βλέπω τα καινούργια με πολύ χαμηλές καταναλώσεις, ακόμα 1,3/100! Σίγουρα αυτά δε πιάνονται εκτός αν πηγαίνεις στην κατηφόρα μόνο. Και επειδή ενδέχεται να πάρω πάλι κάποιο παπί, αναρωτιώμουν τι καταναλώσεις παίζουν σε πραγματικές συνθήκες. Δε θα πάρω παπί για να πηγαίνω με 80, το ανέφερα σαν μετρο σύγκρισης και ήθελα να δω παρόλο τις χαμηλές καταναλώσεις που διαφημίζουν τι πετυχαίνουν και σε ταχύτητες κοντά στο όριο τους.

Εγώ θυμάμαι έπιανα τα 2,5λίτρα /100 με κινέζικο παλιό, όταν οδηγούσα νορμάλ για τα δεδομένα του (μέχρι 70) και όταν το πήγαινα κοντά στο όριο του (~95) έπιανα τα 3 και κάτι ψιλά. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα; με τα καινούργια τι τιμές θα δω;

Αν θα πάρω παπί θα το πάρω αποκλειστικά για φθηνή μετακίνηση. δε με ενδιαφέρει εμφανιση και τέτοια.

Δημοσ.

Crypton X 135 με συντηρητικη οδηγηση εντος πολης (μαξ 80χλμ/ω σε καμια συγγρου) βγαζει κατα μεσο ορο 45 χιλιομετρα στο λιτρο. 

Δημοσ.
Στις 10/3/2022 στις 3:41 ΜΜ, Tatofski64 είπε

Σας ζηλεύω! 

Τι να πουμε και εμείς με Ζ750 και κατανάλωση 🤣🤣🤣

κουκουλα στην μηχανη και με ποδια εμεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, lector είπε

Crypton X 135 με συντηρητικη οδηγηση εντος πολης (μαξ 80χλμ/ω σε καμια συγγρου) βγαζει κατα μεσο ορο 45 χιλιομετρα στο λιτρο. 

δηλαδή μιλάμε για 2,2λίτρα/100. Οπότε να υποθέσω για τα νεότερα μοτερ (<=125cc) σαν αυτά που ανέφερα, τα 2 λίτρα είναι απόλυτα εφικτό νούμερο αν οδηγείς νορμαλ για παπί. Ούτε και σαν κότα με 40Km αλλά και ούτε κοντά στο όριο (~90km/h)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω ενα Daytona dy125rs efi euro 4 ψεκασμου αυτο με τα δισκοφρενα μπρος πισω του 19 με 17.000 χιλιομετρα ετσι το πηρα και εχω να το καβαλησω απο τον προηγουμενο Σεπτεμβρη και μαλλον εχει ερθει η ωρα του.

Το εχω σε κλειστο χωρο και μια φορα ανα δυο μηνες το βαζω να δουλεψει 10 λεπτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...