jemadux Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 πόσοι ενω το συστήμα τους δουλεύει μια χαρά έχουν σκεφτεί έτσω και κάποιον λόγο να αλλάξουν την διανόμη τους
SV8XXX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα με simple mepis, Ubuntu κάνα χρόνο, έκατσα στο debian 6-7 χρόνια. Πήγα στο Arch και είμαι σ αυτό 5-6 χρόνια. Για μένα το απόλυτο λειτουργικό Linux. (Υπερβολική έκφραση μιας και δεν δοκίμασα άλλες διανομές.) Βαρέθηκα την απίστευτη σταθερότητα του όμως και άρχισα να ξεχνώ κάποια πράγματα έτσι είπα να δοκιμάσω το Gentoo που πολλά λέγονται για αυτό. Το έχω 5 ημέρες και προσπαθώ να μάθω το portage τα USE βασικά προς το παρόν. Εντυπωσιακή διανομή δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά κάτι με κρατάει σ αυτή τη μια στιγμή το βρίζω και την άλλη το θαυμάζω. Υ.Γ. αυτή η rust να μην ήτανε.. θα δείξει I5 με 8g. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από SV8XXX
becoming_I Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 @jemadux βάζεις φολιο να μάσεις αυγά (όσοι είναι από Θεσσαλία καταλαβαίνουν τι θέλω να πω) 1
snowflake99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Ένοχος. Αλλά νομίζω περισσότερο ενδιαφέρον έχει το ποια διανομή σε κάνει να σταματάς το distrohopping. Για μένα ήταν Mint.
jemadux Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 για τον @rhtoras ελπίζουμε οτι ειναι το void 1
comfuzio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Εγώ άρχισα με mandriva ή πως το λέγαν τότε και κάποια distros που πρέπει να μην υπάρχουν τώρα πίσω στο 2001. Πέρασα σε ubuntu και σε παράγωγα του όπως mint και pop αλλά μετά δοκίμασα και suse/opensuse/fedora αλλά και Manjaro, προς το παρών δεν το αλλάζω για desktop. Σε servers είχα κάτι centos αλλά εδώ και 2 χρόνια περίπου τα γύρισα όλα σε καθαρό debian. Γενικά θα διάλεγα και άλλο distro για την κάθε χρήση
darkthan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, jemadux είπε για τον @rhtoras ελπίζουμε οτι ειναι το void Πολύ καλή διανομή +1 like 1
jemadux Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, darkthan είπε Πολύ καλή διανομή +1 like bro , ενα θα σου πω .. δεν εχει σημασια η διανομη και αμα ειναι init freedom ή οτιδηποτε .. είναι απλά ποια διανομή θα κάνουμε δουλεια .. μακάρι να υπήρχε μια διανομή βασισμένη στο void αλλά να έχει systemd
darkthan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, jemadux είπε bro , ενα θα σου πω .. δεν εχει σημασια η διανομη και αμα ειναι init freedom ή οτιδηποτε .. είναι απλά ποια διανομή θα κάνουμε δουλεια .. μακάρι να υπήρχε μια διανομή βασισμένη στο void αλλά να έχει systemd Σε σταθερότητα είναι πολύ μπροστά και σε συνεργασία με flatpak για κάποια προγράμματα που δεν υπάρχουν στα αποθετήρια την κανει μια από τις πιο αξιόλογες διανομές. Όσο αφορά το init αν είσαι οκ εσύ με το systemd όλα μια χαρά εγώ δεν έχω πρόβλημα με το runit. 1
xHardc0re Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, περνούσα τις Παρασκευές μου κάνοντας distro hopping, χωρίς ουσιαστικό λόγο, απλά απο περιέργεια Τα περισσότερα ήταν Debian based. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα