Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

Για τον Οκτώβριο το 0.125 όμως παίρνει επιδότηση 0.09 και πέφτει 0.035. Δεν νομίζω ότι έχεις υπολογίσει τα 1600 ευρώ με αυτή.

Το επίδομα θέρμανσης έχει και περιουσιακά κριτήρια αν δεν κάνω λάθος, έως 180.000 ευρώ στο Ε9 του υποψήφιου δικαιούχου.

Οχι δεν εβαλα την επιδοτηση 0,09, υπεθεσα οτι φετος δεν θα δωσουν στα σταθερά. Τα περιουσιακα κριτηρια  τα πληρώ.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, tsigpan said:

υπεθεσα οτι φετος δεν θα δωσουν στα σταθερά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη γι' αυτό.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Για να μην ανοίγω νέα θέμα, κάτι σχετικό και άσχετο μαζί. 

Κάθε χρόνο καλώς η κακώς βάζω πετρέλαιο θέρμανσης και κάθε φορά τσακώνομαι κλασσικά για το μέτρημα και πόσο μου βάζουν.

Ερωτηση ξέρετε αν παρω απο κεντρικα των μεγάλων εταιριών και όχι από κάποιο πρατήριο όπως κάνω ως τώρα, θα υπάρχει διαφορά πιστεύετε? Είναι πιο τυπικοί ? Έχει κανείς γνώμη.

Επίσης αν έχετε κάποια προσωπική καλή άποψη για κάποιο συγκεκριμένο πρατήριο στα πολύ βόρεια προάστια Αθήνας στείλτε ένα μνμ ρε παιδιά ( όχι εδώ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) γιατί έχω κουραστεί κάθε χρόνο με τα ίδια.

Δημοσ.

απο οσο ξερω και η εκο και η σελλ (ισως και αλλες) δινουν δωρεαν ενα συστημα που ελεγχει ποσο ακριβως πετρελαιο μπαινει στη δεξαμενη, ποσος αερας κλπ. Αμα εχεις τοσο αγχος, παρτο και αγοραζε απο τα εταιρικα πρατηρια τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, john_vam είπε

Ερωτηση ξέρετε αν παρω απο κεντρικα των μεγάλων εταιριών και όχι από κάποιο πρατήριο όπως κάνω ως τώρα, θα υπάρχει διαφορά πιστεύετε? Είναι πιο τυπικοί ? Έχει κανείς γνώμη.

Με πρόλαβε ο αποπάνω - τα ίδια θα πρότεινα : καλύτερα πάρε από εταιρικό (αν δεν ξέρεις ποια είναι εταιρικά και ποια ιδιόκτητα, παίρνεις τηλέφωνα το καθένα που σ' ενδιαφέρει και ρωτάς) και δη ΕΚΟ που (τα εταιρικά) φέρνουν μαζί αν το ζητήσεις το "EKO Control System", μετρητή που προσαρμόζεται στο ακροφύσιο της μάνικας. Τώρα κατά πόσο όντως είναι αξιόπιστος, ιδέα δεν έχω. Δοκίμασέ το. Δεν ξέρω αν το "πολύ βόρεια προάστια" είναι πολύ μακρυά, αλλά το ΕΚΟ βγαίνοντας από Παλλήνη (προς Πικέρμι) είναι εταιρικό και φέρνει το ECS. Λούτσα (σχεδόν Ραφήνα) που τους ρώτησα (μια όχι μικρή απόσταση), μου είπαν έρχονται. Αν δεν, ψάξε (εταιρικό) ΕΚΟ πιο κοντά σου και ρώτα για το ECS.

12 λεπτά πριν, john_vam είπε

Κάθε χρόνο καλώς η κακώς βάζω πετρέλαιο θέρμανσης και κάθε φορά τσακώνομαι κλασσικά για το μέτρημα και πόσο μου βάζουν.

Σε τί δεξαμενή; Σιδερένια ή πλαστική; Και πόσο "ακριβώς" θεωρείς ότι σου κλέβουν κάθε χρόνο (ή μήπως διαφέρει); Από τον ίδιο παίρνεις πάντα; Και τί απαντήσεις παίρνεις όταν τους την λες για την λειψή ποσότητα;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και ειμαστε μαλλον απο τις τυχερες πολυκατοικιες και θα καταφερουμε και φετος να παρουμε πετρελαιο εχει προκυψει το εξης θεμα: Φετος ο προμηθευτης απαιτει η πληρωμη να γινει με καρτα οχι με μετρητα και ηθελα να ξερω αν αλλαξε κατι, γτ μεχρι και την προηγουμενη σεζον πληρωναμε με τα μετρητα που μαζευε ο εκαστοτε διαχειριστης απο τα κοινοχρηστα.

Δημοσ.

Μάλλον τους βολεύει , φοβούνται ληστείες , και από τη στιγμή που δεν μπορεί να πουλήσει μαύρο σου λέει κάρτα να μην μπλέκω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε

ηθελα να ξερω αν αλλαξε κατι

Τιμολόγιο πετρελαίου από 500 ευρω   και πάνω  τους επέβαλαν με κάρτα απ ξέρω

• Like 3
Δημοσ.

Πηρα στην εταιρια στα κεντρικα για να ρωτησω, μου ειπαν οτι εδω και 4 χρονια ειναι υποχρεωτικο με καρτα, το πως δεχοταν το πρατηριο τα μετρητα δεν το ξερω.

Τελικα μιλησα με τον διαχειριστη και συννενοηθηκε με τον πρατηριουχο να τα δωσουμε μετρητα αλλα σπαστη την παραγγελια ωστε να μην εχει θεμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nermain είπε

Παιδια ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να γινει η διασταυρωση απο την στιγμη αγορας;

?

ΑΝ εννοείς ότι δεν σου έχει ακόμη καταβληθεί το επίδομα*, δεν κάνουν πρώτα "διασταυρώσεις" για να το καταβάλλουν: κάνεις αίτηση, κι αν εγκριθεί, παίρνεις (συνήθως μέσα Δεκέμβρη, ΑΝ την έχεις κάνει πριν βγει η χρονιά) ή προκαταβολή ή και ολόκληρο το ποσό. Τις διασταυρώσεις τις κάνουν κατόπιν εορτής και αν δεν βρεθεί αγορά, τότε στα ζητάνε (ή και στα παίρνουν από,,,μόνοι τους.....; ) πίσω... Η δε αγορά ΓΙΝΕΤΑΙ να ακολουθήσει της αίτησης (αρκεί να γίνει στο όριο που έχουν βάλει, πχ "στην πρώτη φουρνιά αιτήσεων" του τέλους της χρονιάς, ΜΕΧΡΙ το τέλος της χρονιάς.... (Παράδειγμα: κάνεις αίτηση 15/11, εγκρίνεται, και μέσα Δεκέμβρη σου βάζουν το επίδομα, και εσύ αγοράζεις 31/12 και είσαι κομπλέ).

*υποθέτω πως το ρώτησες έχοντας ΑΓΟΡΑΣΕΙ πετρέλαιο, έτσι όπως το έθεσες, γι' αυτό αναρωτήθηκα "τί εννοείς" (κάνοντας την υπόθεση ότι ο λόγος που ρωτάς είναι ότι δεν σου κατέβαλαν ακόμη το επίδομα...)

Δημοσ.
22 minutes ago, washcloud said:

?

ΑΝ εννοείς ότι δεν σου έχει ακόμη καταβληθεί το επίδομα*, δεν κάνουν πρώτα "διασταυρώσεις" για να το καταβάλλουν: κάνεις αίτηση, κι αν εγκριθεί, παίρνεις (συνήθως μέσα Δεκέμβρη, ΑΝ την έχεις κάνει πριν βγει η χρονιά) ή προκαταβολή ή και ολόκληρο το ποσό. Τις διασταυρώσεις τις κάνουν κατόπιν εορτής και αν δεν βρεθεί αγορά, τότε στα ζητάνε (ή και στα παίρνουν από,,,μόνοι τους.....; ) πίσω... Η δε αγορά ΓΙΝΕΤΑΙ να ακολουθήσει της αίτησης (αρκεί να γίνει στο όριο που έχουν βάλει, πχ "στην πρώτη φουρνιά αιτήσεων" του τέλους της χρονιάς, ΜΕΧΡΙ το τέλος της χρονιάς.... (Παράδειγμα: κάνεις αίτηση 15/11, εγκρίνεται, και μέσα Δεκέμβρη σου βάζουν το επίδομα, και εσύ αγοράζεις 31/12 και είσαι κομπλέ).

*υποθέτω πως το ρώτησες έχοντας ΑΓΟΡΑΣΕΙ πετρέλαιο, έτσι όπως το έθεσες, γι' αυτό αναρωτήθηκα "τί εννοείς" (κάνοντας την υπόθεση ότι ο λόγος που ρωτάς είναι ότι δεν σου κατέβαλαν ακόμη το επίδομα...)

θελω να πω εγινε προχθες η αγορα ομως δεν φαινεται στις διασταυρωσεις, το επιδομα το εβαλαν προκαταβολικα ολο στους γονεις μου (για αυτους ρωταω) .  Δεν φαινεται δηλαδη σαν αγορα στο mythermansi ακομη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...