polaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, Predatorkill είπε Μαλλον δεν εχεις ιδεα τι πανυγηρι γινεται με τα κλεμμενα accounts. Μπορει για σενα να ειναι χαβαλες το fb αλλα για καποιους ειναι χρησιμο εργαλειο Μα αυτό ακριβώς σου λέει και ο από πάνω, ότι αν για κάποιους ΔΕΝ είναι χρήσιμο εργαλείο και είναι απλά για την καυλάντα, γιατί να πρέπει σώνει και καλά με το στανιό να χρειάζεται να δώσει φωτογραφία του γκόμενου της νονάς του όταν βαπτιζόταν? Εγώ είμαι παρανοϊκός και θέλω 2FA σε ότι κινείται, αλλά κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο παρανοϊκοί. Απ'την άλλη καταλαβαίνω φυσικά και την πλευρά του FB. Σου λέει εμάς οι κανονισμοί μας αυτοί είναι, αν θέλετε οκ, αν όχι γειά σας.
dreamerchris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, polaki είπε Μα αυτό ακριβώς σου λέει και ο από πάνω, ότι αν για κάποιους ΔΕΝ είναι χρήσιμο εργαλείο και είναι απλά για την καυλάντα, γιατί να πρέπει σώνει και καλά με το στανιό να χρειάζεται να δώσει φωτογραφία του γκόμενου της νονάς του όταν βαπτιζόταν? Εγώ είμαι παρανοϊκός και θέλω 2FA σε ότι κινείται, αλλά κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο παρανοϊκοί. Απ'την άλλη καταλαβαίνω φυσικά και την πλευρά του FB. Σου λέει εμάς οι κανονισμοί μας αυτοί είναι, αν θέλετε οκ, αν όχι γειά σας. όπως ο προλαλίσαντας έτσι και εγώ θα σου πω ότι πρέπει να είναι ελεγχόμενοι όλοι οι λογαριασμοι διότι ένας ένας αν χακάρετε δημιουργούνται προβλήματα μεγαλύτερα. 100-1000 χακαρισμένοι λογαριασμοί που είναι για καβλάντα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο φβ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα