JohnVani18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Σε περίπτωση που σας εμφανιστεί η επιλογή αυτόματα ή λάβετε κάποιο σχετικό email, συνιστάται να το ενεργοποιήσετε Μια ακόμη δικλείδα ασφαλείας φαίνεται πως προσθέτει σταδιακά η Meta στους Facebook λογαριασμούς, καθώς ήδη υπάρχουν αναφορές από χρήστες του εξωτερικού πως λαμβάνουν ενημερωτικά email που παροτρύνουν την ενεργοποίηση του Facebook Protect. Όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα, η εταιρεία απαιτεί την ενεργοποίηση της λειτουργίας μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Αν ο χρήστης δεν την ενεργοποιήσει στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα, δε θα έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του μέχρι να την ενεργοποιήσει. Μπορεί η κίνηση να φανεί κάπως επιθετική για μερικούς, αλλά η εταιρεία προσπαθεί να αυξήσει την ασφάλεια για χρήστες με μεγάλο κοινό, επιτρέποντας στους χρήστες που έχει στη λίστα του να ενεργοποιήσουν two-factor authentication. Τη σχετική ειδοποίηση έλαβαν και άτομα του τεχνολογικού χώρου που δεν έχουν πολλούς ακολούθους στο Facebook συγκεκριμένα, αλλά έχουν επιρροή μέσω των ιστοσελίδων, στις οποίες δημοσιεύουν τα άρθρα τους. Παρόλο που η λειτουργία δεν φαίνεται να είναι ακόμη διαθέσιμη στη χώρα μας, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τα την ενεργοποιήσετε: Στην ιστοσελίδα του Facebook μέσω browser, πατήστε το βελάκι πάνω δεξιά (hamburger μενού σε smartphone) Ρυθμίσεις και απόρρητο -> Ρυθμίσεις Ασφάλεια και σύνδεση Εδώ θα πρέπει να εμφανιστεί η επιλογή Facebook Protect, η οποία θα είναι απενεργοποιημένη Αφού το επιλέξετε, ακολουθήστε τα βήματα που θα σας εμφανιστούν. Αν έχετε κάποιον περίπλοκο κωδικό και two-factor authentication ενεργοποιημένο, είστε έτοιμοι. Αν δεν έχετε λάβει κάποιο σχετικό email και κάνετε τα παραπάνω βήματα και έχετε απενεργοποιημένο το two-factor authentication, είναι μια καλή ευκαιρία να το ενεργοποιήσετε. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
countman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 FB, εταιρεια με κυβερνοασφαλεια αιχμής και ...ιδιωτικοτητα κατω απο το χαλακι
kinitos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 αν καποιος δεν θελει τοσο Μεγάλη ασφάλεια και θέλει να εχει κατι απλο ενα κωδικό οπως κάποτε έβαζαν ολοι 1234 γιατι να μην μπορείς ρε αδερφέ???? στο κατω κατω ας κλειδώσουν αυτοι που θελουν τα ακαουντ τους. αυτο το ρωταω με αφορμη το ανεκδιήγητο φβ και ολα τα επακόλουθα του . δεν μιλαω για τραπεζες οργανισμους και λοιπα εκει καλα κανουν και ζητανε κατι δυνατοτερο αλλα εδω γιατι? γιατι πρεπει υποχρεωτικα να δωσεις κινητο για να κανεις ενα μειλ η ενα προφιλ??? ελεος
Predatorkill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, kinitos είπε αν καποιος δεν θελει τοσο Μεγάλη ασφάλεια και θέλει να εχει κατι απλο ενα κωδικό οπως κάποτε έβαζαν ολοι 1234 γιατι να μην μπορείς ρε αδερφέ???? στο κατω κατω ας κλειδώσουν αυτοι που θελουν τα ακαουντ τους. αυτο το ρωταω με αφορμη το ανεκδιήγητο φβ και ολα τα επακόλουθα του . δεν μιλαω για τραπεζες οργανισμους και λοιπα εκει καλα κανουν και ζητανε κατι δυνατοτερο αλλα εδω γιατι? γιατι πρεπει υποχρεωτικα να δωσεις κινητο για να κανεις ενα μειλ η ενα προφιλ??? ελεος Μαλλον δεν εχεις ιδεα τι πανυγηρι γινεται με τα κλεμμενα accounts. Μπορει για σενα να ειναι χαβαλες το fb αλλα για καποιους ειναι χρησιμο εργαλειο 1
dreamerchris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Marduk1 είπε κλειστε το!! Έτσι και εγώ! Ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου (και έχω κάνει διάφορα μην με πείτε και λακαμα mastodon-element-signal κλπ κλπ είναι μια χαρά κοινωνικοποίηση! Τώρα αν είσαι επιχείρηση και χρειάζεσαι facebook και insta για να έχεις κάποια απήχηση στις μάζες που τα χρησιμοποιούν δεν ξέρω αν αξίζει την ψυχική σου υγεία... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από dreamerchris 3
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Τι ακριβως κανει δηλαδη αυτη η προστασια που θελει και έγκριση;
dreamerchris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Μαλλον δεν εχεις ιδεα τι πανυγηρι γινεται με τα κλεμμενα accounts. Μπορει για σενα να ειναι χαβαλες το fb αλλα για καποιους ειναι χρησιμο εργαλειο Να δω να βάζει ο ελληνάρας 2fa και μετά να κλειδώνετε απέξω και να φτιαχνει νέο προφιλ!!! 2
mants118 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dreamerchris είπε Να δω να βάζει ο ελληνάρας 2fa και μετά να κλειδώνετε απέξω και να φτιαχνει νέο προφιλ!!! Και ο Ινδάρας-Αγγλάρας-Γαλλάρας-Αυστραλιανάρας-κ.α. θεωρώ ότι το παθαίνει αυτό... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από mants118 2
kinitos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Μαλλον δεν εχεις ιδεα τι πανυγηρι γινεται με τα κλεμμενα accounts. Μπορει για σενα να ειναι χαβαλες το fb αλλα για καποιους ειναι χρησιμο εργαλειο μηπως ειπαμε ακριβως το ιδιο? ειπα εγω να εχω το θεμα του κωδικου.αν ειμαι η νασα να βαλω δυνατο κωδικο αν ειναι το 28ο προφιλ μου θελω να εχω το κωδικο 1234 που το κακο? γιατι με υποχρεωνεις να το κανω αυτο ρωτησα
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Πολλά buzzwords αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει (επιβάλλει 2FA και complex passwords;) και σε ποιους απευθύνεται (σε όλα τα accounts ή "δημοσίου ενδιαφέροντος")
tsarouc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Πάντα γκρίνια. Αφού δεν σας ενδιαφέρει το Facebook ρε παιδιά αναρωτιέμαι γιατί ασχολείστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα