christos1233 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω για να βγάλω δίπλωμα μηχανής Α κατηγορίας εφόσον δεν εχω δίπλωμα ούτε για αυτοκίνητο θα πρέπει αναγκαστικά να δώσω τα σήματα και της ερωτήσεις και του αυτοκινήτου; Μαζί με της μηχανικές ερωτήσεις του αυτοκινητού δηλαδή και της προτεραιότητες κλπ.... Το ρωτάω γιατί αυτό μου είπε ο δάσκαλος στην σχολή που πήγα και μου έδωσε και τα δυο βιβλία για να διαβάσω και για ΙΧ και για ΜΟΤΟ! (Παρακαλώ μόνο σίγουρες απαντήσεις από όποιον ξέρει)
NickTG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 55 minutes ago, christos1233 said: προτεραιότητες Υπάρχει περίπτωση να μην χρειάζεται αυτό? Ισχύουν άλλα στις μηχανές?
visualizer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Aν σου το ειπε ο δασκαλος , κατι παραπανω δεν θα ξερει ;
Fordakias7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Όλα του αυτοκινήτου είναι στο βιβλίο με τα σήματα δεν είναι ξεχωριστό όταν έδωσα εγώ το 2018 δεν ξέρω τι εννοείς ακριβώς. Το δεύτερο βιβλίο είναι μόνο για την μοτοσυκλέτα και δεν έχει σήματα μόνο τεχνικά πράγματα και οδηγίες Σαφώς πρέπει να διαβάσεις και τα 2,αυτό της μοτοσυκλέτας μια ώρα διάβασμα είναι.. Ναι πρέπει να δώσεις και του αυτοκινήτου Πάει μαζί με τα σήματα νομίζω για αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα