karnezis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, kormos είπε Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά ή έχει αλλαχτεί ξανά, αν επρόκειτο για used. Θεωρώ πως δεν θέλει πολύ σκέψη, χρονικά και μόνο να το δεις Kανεις λαθος σε 1 χρονο δεν πεφτει η μπαταρια εκτος κ αν κανεις πολυ κακες φορτισεις ή αν το αφηνεις να φορτίζει ολο το βράδυ. Και φιλος μου με 12 pro στο 99% ειναι.
kormos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, karnezis είπε Kανεις λαθος σε 1 χρονο δεν πεφτει η μπαταρια εκτος κ αν κανεις πολυ κακες φορτισεις ή αν το αφηνεις να φορτίζει ολο το βράδυ. Και φιλος μου με 12 pro στο 99% ειναι. Δεν κάνω κανένα λάθος. 2 μονάδες/μήνα "χάνουν" οι μπαταρίες. Αν δεν έχει γίνει αντικατάσταση, σίγουρα δείχνει να είναι bug/εικονικό
nikosgnr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, karnezis είπε ... εκτος κ αν κανεις πολυ κακες φορτισεις ή αν το αφηνεις να φορτίζει ολο το βράδυ. Έτσι ακριβώς είναι. Πέρα του οτι μεγαλύτερο αστείο απο το Health στα iPh δεν υπάρχει.
M A T R I X Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Όπως ανέφεραν και άλλοι, χαρείτε το κινητό και ξεχάστε τη μπαταρία. 120€ κάνει αν δεν κάνω λάθος η αντικατάσταση της. 1
najinblue3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Όπως ανέφεραν και άλλοι, χαρείτε το κινητό και ξεχάστε τη μπαταρία. 120€ κάνει αν δεν κάνω λάθος η αντικατάσταση της. Ε ναι. Εγω παντως το φορτιζω καθε βραδυ με fast charger κ εδω και 6 μηνες δεν εχει κατεβει καθολου
jodact Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Ακομα και το να μενει στο 100% για πολύ καιρό δεν ειναι σωστό γιατί δεν ισχύει. Το ποσοστό είναι απλά μια ένδειξη. Δεν ειναι μέτρηση ακριβείας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα