arguru Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ιστορία έχει ως εξής. Χάλασε το iPhone SE (2016) της μητέρας μου και επειδή την είχε βολέψει αφάνταστα της βρήκα ένα μεταχειρισμένο το οποίο είναι άψογο λειγουργικά. Όταν πήγα να βάλω την nanosim της δεν την αναγνώριζε με μήνυμα 'λείπει sim'. Η δική μου nanosim δουλεύει κανονικά στο κινητό αυτό. Της μητέρας μου η nanosim που δεν δουλεύει σε αυτό το κινητό, δουλεύει κανονικά στο δικό μου iPhone SE (2020). Στις φωτογραφίες παρακάτω είναι οι δύο sim που δοκιμάζω. Αριστερά είναι η 'προβληματική' nanosim που δεν αναγνωρίζεται στο iPhone SΕ (2016) που αγόρασα και δεξιά η nanosim που δουλεύει και στα δύο κινητά. Δοκίμασα και μια vodafone κάρτα η οποία είχε και τους αριθμούς και τις επαφές απο πίσω ακριβώς όπως η προβληματική sim. Το αποτέλεσμα ακριβώς το ίδιο: 'Λείπει sim' Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Αν πάω και βγάλω νέα sim, θα είναι σαν την αριστερή ή σαν την δεξιά? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από arguru
dimitris_27 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές της sim με λίγο οινόπνευμα και μια μπατονέτα
panatha1369 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 φιλε μου το εκανες restore το κινητο??αν οχι παιζει να ειναι icloud bypass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα