algox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ψάχνω έναν φακό όχι επαναφορτιζόμενο αλλά να παίρνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Κοιτούσα κάποιους από την NiteCore και κάποιοι μου άρεσαν. Εγώ θέλω ο φακός να έχει καλό φωτισμό στα 15-30 μέτρα περίπου. Μπορεί να μου πει κάποιος το τί να κοιτάω στα χαρακτηριστικά; Έχετε να μου προτείνετε κάτι; το budget μου είναι γυρω στα 100€.Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από algox
Land-decked Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, algox είπε Ψάχνω έναν φακό όχι επαναφορτιζόμενο αλλά να παίρνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Κοιτούσα κάποιους από την NiteCore και κάποιοι μου άρεσαν. Εγώ θέλω ο φακός να έχει καλό φωτισμό στα 15-30 μέτρα περίπου. Μπορεί να μου πει κάποιος το τί να κοιτάω στα χαρακτηριστικά; Έχετε να μου προτείνετε κάτι; το budget μου είναι γυρω στα 100€.Ευχαριστώ πολύ Nitecore πολλοί καλοι δες reviewsστο YouTube έχει πολλούς
Dante80 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, algox είπε Ψάχνω έναν φακό όχι επαναφορτιζόμενο αλλά να παίρνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Κοιτούσα κάποιους από την NiteCore και κάποιοι μου άρεσαν. Εγώ θέλω ο φακός να έχει καλό φωτισμό στα 15-30 μέτρα περίπου. Μπορεί να μου πει κάποιος το τί να κοιτάω στα χαρακτηριστικά; Έχετε να μου προτείνετε κάτι; το budget μου είναι γυρω στα 100€.Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα. Μία πρόταση που μπορεί να σας ενδιαφέρει θα ήταν ένα από τα μοντέλα της γνωστής μας Fenix, η οποία και δίνει εγγύηση 5 ετών συν τοις άλλοις. Ειδικότερα, με δεδομένο το budget και τις ανάγκες σας κάτι σαν το PD36R νομίζω (κατηγορία στοιχείου 21700) πως θα σας κάλυπτε πολύ καλά. Μια ματιά εδώ για ένα συγκριτικό με αντίστοιχης ποιότητας προϊόντα. Και τα τρία εξαιρετικά κατά την γνώμη μου. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Dante80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα