Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα βοηθήστε με οποίος γιατί θα τρελάθω πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτία μου για ανεργία απολύθηκα 28/2 από την επειχηρηση που δούλευα και έχω τις εξης μέρες απασχόλησης το

2019 έχω

276 ημέρες

2020 έχω

163 ημέρες 

και για το 2021 

εχω 300 

συνφωνα με αυτά που λέει ο ΟΑΕΔ έπρεπε να βγω 12 μην η άνεργια αλλά στην αίτηση που έκανα ηλεκτρονικά με την βοήθεια λογίστρια βγαίνω 3μηνη γιατί αυτό ; Έχει κάποιος κάποια εξήγηση ;

image.jpg

Δημοσ.

Μήπως σου έκανε αίτηση για το "επίδομα 3μηνης παραμονής στον ΟΑΕΔ" και όχι για την "τακτική επιδότηση ανεργίας"; Επίσης γενικώς τα επιδόματα καθυστερούν λίγο τον πρώτο καιρό γιατί τα ένσημα δεν εμφανίζονται αμέσως στο σύστημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Μήπως σου έκανε αίτηση για το "επίδομα 3μηνης παραμονής στον ΟΑΕΔ" και όχι για την "τακτική επιδότηση ανεργίας"; Επίσης γενικώς τα επιδόματα καθυστερούν λίγο τον πρώτο καιρό γιατί τα ένσημα δεν εμφανίζονται αμέσως στο σύστημα.

Η αίτηση λέει πάνω επίδομα τακτικής ανεργίας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απόφαση του ΟΑΕΔ λέει για 3 μήνες?

edit - βγήκε η απόφαση και ξέρεις οτι θα το πάρεις για τόσους μήνες; 

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αίτηση δεν βγαίνεις τρίμηνο . Στην απόφαση βγαίνεις.

Προς το παρόν αυτό που λέει στο δελτίο ανεργίας είναι για 3 μήνες.

Στην συνέχεια περίπου σε 40 ημέρες θα βγεί η αποφαση και η πρώτη πληρωμή.   Σιγά μην βγάζαν απόφαση σε 9 ημέρες. 

Επίσης  σε 3 μήνες πρέπει να υπογράψεις παρουσία , για να συνεχιστεί η επιδότηση ( μπορεις και 20 ημέρες πριν την λήξη του τριμήνου )

Επεξ/σία από Vasileios-gr
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...