dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω να παραγγείλω 3 άδειες MS Office για χρήση σε επιχείρηση. (δεν θέλουν την 365 με την ετήσια ανανέωση) Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο και από κανονικό ελληνικό κατάστημα, όχι κλειδάδικα κλπ. Ποιά έκδοση είναι κατάλληλη και νόμιμη για τέτοια χρήση δεδομένου ότι: Bρίσκω σε διάφορα καταστήματα την άδεια για Microsoft Office Professional Plus 2021 να κοστίζει περίπου 35 ευρώ ενώ η Microsoft Office Home and Business 2021 είναι στα 264 ευρώ ;;;; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από dpolal
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Αφού σου δίνει τιμολόγιο θα είσαι μια χαρά με 35€.
1ns0mn1a Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, dpolal είπε Bρίσκω σε διάφορα καταστήματα την άδεια για Microsoft Office Professional Plus 2021 να κοστίζει περίπου 35 ευρώ Η άδεια είναι για 1 υπολογιστή και ισχύει για πάντα. σίγουρος ?? Office 2021 Έκδοση για οικιακή χρήση & μικρές επιχειρήσεις 299,00 € (εφάπαξ αγορά) https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-365/get-started-with-office-2021#compare_table Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από 1ns0mn1a
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, micos000 είπε Αφού σου δίνει τιμολόγιο θα είσαι μια χαρά με 35€. 19 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε Η άδεια είναι για 1 υπολογιστή και ισχύει για πάντα. σίγουρος ?? Δεν είμαι και τόσο σίγουρος πλέον. Πήρα τηλέφωνο ένα κατάστημα, όχι αυτό που εμφανίζει το link, να ρωτήσω διευκρινήσεις σχετικά με το τιιμολόγιο. Έχω μπροστά μου την οθόνη από το site του καταστήματος με το προΙόν, όλα κομπλέ σύμφωνα με τα λεγόμενα του πωλητή, τιμολόγιο κλπ. Κλείνω το ακουστικό, βάζω την ποσότητα στο site, πατάω καλάθι και διαπιστώνω ότι η τιμή προϊόντος έχει πάει από τα 35 στα 65 ευρώ το κομμάτι, 100% αύξηση δηλαδή. Καπάκι πέρνω τηλέφωνο, μιλάω με τον ίδιο πωλητή και η απάντηση είναι πως οι τιμές αλλάζουν συνέχεια λόγο του ανταγωνισμού. Τί να πώ, η λαμογιά είναι στο αίμα μερικών, κρίμα. Φυσικά δεν μπορώ να κάνω αρνητική αναφορά στο κατάστημα αφού δεν αγόρασα τελικά. 19 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε Office 2021 Έκδοση για οικιακή χρήση & μικρές επιχειρήσεις 299,00 € (εφάπαξ αγορά) https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-365/get-started-with-office-2021#compare_table Μετά από ότι προηγήθηκε θα πάρω τελικά τέτοια άδεια από ποιό σοβαρό κατάστημα στα 264 ευρώ να τελειώνω. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από dpolal
geofak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγορά άδειας για Office από skroutz με 35€ προέρχεται από κλειδάδικο ή ebay με 1000% κέρδος. Για να είσαι καλλυμένος και με τιμολόγιο που θέλεις μόνο από retail κατάστημα ή online από το επίσημο site. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από geofak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα