escalator333 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αγόρασα το νέο μου λάπτοπ. Dell-G5-15-5515-Ryzen-7-5800H-16GB-512GB-GeForce-RTX-3050-Ti Το ανοίγω, συνδέω τα ακουστικά μου στο jack και τα αναγνωρίζει. Μόλις τα βγάζω απενεργοποιούνται και μόλις τα ξανασυνδέω δεν τα αναγνωρίζει ποτέ, παρά μόνο εάν κάνω επανεκκίνηση. Έκανα update τους driver μέσω ενός software που έχει το λάπτοπ (Dell Update Center) αλλά τίποτα… Τι πρέπει να κάνω για να το στρώσω; Το Realtek Audio Console ("κρεμάει και δεν μου ανοίγει ποτέ) Πως μπορώ να καταλάβω ποια έκδοση driver ήχου έχω ώστε να το απεγκαταστήσω και να το ξανακατεβασω και απο που; Και βλέπω στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δύο εφαρμογές που μοιάζουν με ρυθμίσεις ήχου...
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, escalator333 είπε Το Realtek Audio Console ("κρεμάει και δεν μου ανοίγει ποτέ) Ίσως αυτό προκαλεί το πρόβλημα. Αν το απεγκαταστήσετε πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα (επανεκκίνηση το PC μετά). 8 ώρες πριν, escalator333 είπε να το απεγκαταστήσω και να το ξανακατεβασω και απο που; Κάνετε ειδικές ρυθμίσεις, όπως παραμόρφωση; Συνήθως και ο driver δίνει τέτοιες δυνατότητες. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 1
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μπαινεις εδω και κατεβαζεις τους αρχικους , αν και νομιζω ειναι καθαρα θεμα win https://www.dell.com/support/home/en-uk/product-support/product/g-series-15-5515-laptop/drivers Realtek-Audio-Console-Application_YJYY3_WIN64_1.26.251.0_A02.EXE
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, escalator333 είπε Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αγόρασα το νέο μου λάπτοπ. Dell-G5-15-5515-Ryzen-7-5800H-16GB-512GB-GeForce-RTX-3050-Ti Το ανοίγω, συνδέω τα ακουστικά μου στο jack και τα αναγνωρίζει. Μόλις τα βγάζω απενεργοποιούνται και μόλις τα ξανασυνδέω δεν τα αναγνωρίζει ποτέ, παρά μόνο εάν κάνω επανεκκίνηση. Έκανα update τους driver μέσω ενός software που έχει το λάπτοπ (Dell Update Center) αλλά τίποτα… Τι πρέπει να κάνω για να το στρώσω; Το Realtek Audio Console ("κρεμάει και δεν μου ανοίγει ποτέ) Πως μπορώ να καταλάβω ποια έκδοση driver ήχου έχω ώστε να το απεγκαταστήσω και να το ξανακατεβασω και απο που; Και βλέπω στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δύο εφαρμογές που μοιάζουν με ρυθμίσεις ήχου... Παρόμοιο πρόβλημα σε καινούργιο Acer το οποίο δεν έβλεπε καθόλου την έξοδο των ακουστικών ενώ όλα υποτίθεται ότι λειτουργούσαν κανονικά. Λύθηκε με φορμάτ τελικά.
escalator333 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Παιδιά έκανα απεγκατάσταση και το Realtek Audio Driver κ το Realtek audio console κ μου εστρωσε κανονικοτατα....να το αφησω έτσι? 1
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, escalator333 είπε να το αφησω έτσι? Είστε ικανοποιημένος από την απόδοση του ήχου χωρίς το πρόγραμμα; Αν ναι, τότε δεν το χρειάζεστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα