thodoris_9 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν ξεκινήσουμε ν' ανταλλάσουμε νεφρά για μπιτόνια βενζίνης ήθελα να φτιάξω ένα gaming σύστημα. Παιχνίδια λοιπόν, δεν με νοιάζει να παίζουν στις ultra ρυθμίσεις, θέλω όμως να είναι smooth gameplay! Ν αφεθω πάλι στη μαγεία των παιχνιδιών και του κόσμου τους. Η πιο κρίσιμη πληροφορία; το μπάτζετ! Και εδώ έρχεται η εξήγηση του τίτλου. Υπολογίζω να διαθέσω σε βάθος 1-1,5 χρόνου γύρω στα 1500€ που τώρα ΔΕΝ έχω!! Θέλω λοιπόν την ανεκτίμητη βοήθεια σας να στήσω ένα σύστημα σιγά σιγά το οποίο να μου κρατήσει όσο γίνεται τα επόμενα χρόνια και να είναι αναβαθμήσιμο. Μόνο οθόνη υπάρχει (και περιφερειακά, κουτί κτλ αλλά θέλω όλα από την αρχή). Ξεκινώντας λοιπόν από ένα κουτί, τροφοδοτικό, μητρική ή ότι νομίζετε εσείς. Υποθέτω η κάρτα γραφικών τελευταία... Ελλάδα, εξωτερικό, δεν με απασχολεί, όπου βρούμε καλύτερη τιμή. Ελπίζω και στην διάρκεια του χρόνου να βρισκω και μερικά κομμάτια της λίστας σε προσφορά. Κούρασα, το ξέρω, θα το κάνω ξανά μέσα στον χρόνο ανεβάζοντας το θέμα με καινούριο σχόλιο όταν αγοράζω κάτι για να σιγουρευτώ ό,τι κάνω το σωστό. Σας ευχαριστώ από τώρα για το χρόνο σας, όσων έχουν τη θέληση ν ασχοληθούν... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από thodoris_9
jgeorgiou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θες να παίζεις από day1 games τότε πας σε 5600G αλλά υστερεί σημαντικά σαν cpu έναντι του Ι5 στην ίδια τιμή. Αν θες το βέλτιστο αποτέλεσμα για τα λεφτά βάζεις Ι5/12της αλλά games θα παίζεις όταν αγοράσεις gpu. (για εμένα ιδανικό vfm για gaming είναι 12600KF με MSI Ζ690Α-PRO και ddr4 16GB/3600/18cl) 17 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε θέλω όμως να είναι smooth gameplay! Ν αφεθω πάλι στη μαγεία των παιχνιδιών και του κόσμου τους. Η πιο κρίσιμη πληροφορία; το μπάτζετ! Και εδώ έρχεται η εξήγηση του τίτλου. Υπολογίζω να διαθέσω σε βάθος 1-1,5 χρόνου γύρω στα 1500€ που τώρα ΔΕΝ έχω! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou
thodoris_9 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Αν θες να παίζεις από day1 games τότε πας σε 5600G αλλά υστερεί σημαντικά σαν cpu έναντι του Ι5 στην ίδια τιμή. Αν θες το βέλτιστο αποτέλεσμα για τα λεφτά βάζεις Ι5/12της αλλά games θα παίζεις όταν αγοράσεις gpu. (για εμένα ιδανικό vfm για gaming είναι 12600KF με MSI Ζ690Α-PRO και ddr4 16GB/3600/18cl) Ευχαριστώ για την απάντηση, φίλε μου. Όχι, δεν μ ενδιαφέρει το Day 1. Ναι, θέλω το βέλτιστο αποτέλεσμα οπότε πάμε στην 2η πρόταση σου με τον i5. Τα κρατάω για να δω και άλλες προτάσεις. Θεωρώ πως η μητρική είναι ίσως το πιο βασικό για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις, θα είμαι καλυμμένος;
johnpopexi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Αν το κάνεις σε βάθος 2μηνου άντε τρίμηνου ΟΚ. Σε βάθος χρόνου έχουμε new releases και το όποιο πλάνο πάει περίπατο. 1
jgeorgiou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις, θα είμαι καλυμμένος; Με την επόμενη γενιά cpu που θα βγει τέλη του '22 θα είναι συμβατή
thodoris_9 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, johnpopexi είπε Αν το κάνεις σε βάθος 2μηνου άντε τρίμηνου ΟΚ. Σε βάθος χρόνου έχουμε new releases και το όποιο πλάνο πάει περίπατο. Να, αυτά δεν θέλω! Τι 3μηνο, με κατέστρεψες! 10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Με την επόμενη γενιά cpu που θα βγει τέλη του '22 θα είναι συμβατή Ωραία, μπήκε υποψήφια
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3o μηνα εχουμε , εχεις αλλους 9 μπροστα σου , καθε μηνα θες 166,66 ευρω (σ'εβγαλα και ωραιο νουμερο) 9x166,66=1499,94 , μεχρι τοτε μπορει να μην υπαρχει και πλανητης Γη
thodoris_9 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε 3o μηνα εχουμε , εχεις αλλους 9 μπροστα σου , καθε μηνα θες 166,66 ευρω (σ'εβγαλα και ωραιο νουμερο) 9x166,66=1499,94 , μεχρι τοτε μπορει να μην υπαρχει και πλανητης Γη Αν το πληρώσω, και να καταστραφεί η Γη, εγώ θα παίξω όπως και να' χει!
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, thodoris_9 είπε Να, αυτά δεν θέλω! Τι 3μηνο, με κατέστρεψες! Δεν αγοράζεις Η/Υ σε βάθος 1,5 χρόνου, τέλος. Είτε τον πέρνεις τώρα και βάζεις δόσεις, είτε μαζεύεις χρήματα και στο τέλος του έτους έρχεσαι και κάνεις πάλι ερώτηση. 10
thodoris_9 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, dpolal είπε Δεν αγοράζεις Η/Υ σε βάθος 1,5 χρόνου, τέλος. Είτε τον πέρνεις τώρα και βάζεις δόσεις, είτε μαζεύεις χρήματα και στο τέλος του έτους έρχεσαι και κάνεις πάλι ερώτηση. Με βλέπω με κονσόλα στο τέλος...
nickol-us Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 +1 με dpolal 41 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Με βλέπω με κονσόλα στο τέλος... Ειναί πολύ τίμια επιλογή στις μέρες μας. Ειδικά το xbox s με το gamepass, βέβαια αν είσαι μαθημένος σε fps με mouse/keyboard ή έχεις απαιτήσεις για supreme γραφικά, θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. 4
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Με βλέπω με κονσόλα στο τέλος... και γω για κει σε βλεπω , δεν εισαι για πισι , μια στραβη να σε παρουσιαστει με το πισι θα θες αλλον 1,5 χρονο για να το φτιαξεις , θα πιασεις τα 50 και ακομη θα φτιαχνεις Εκτος αν βρεις κανα μεταχ/νο φτηνοδουλεια (κατω απο τα 150 ευρω) , κοντα σρην περιοχη σου , εχεις τα λεφτα και το παρεις
thodoris_9 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε και γω για κει σε βλεπω , δεν εισαι για πισι , μια στραβη να σε παρουσιαστει με το πισι θα θες αλλον 1,5 χρονο για να το φτιαξεις , θα πιασεις τα 50 και ακομη θα φτιαχνεις Εκτος αν βρεις κανα μεταχ/νο φτηνοδουλεια (κατω απο τα 150 ευρω) , κοντα σρην περιοχη σου , εχεις τα λεφτα και το παρεις Νιώθω βρε λίγο, εγώ θα το στήσω, και να χαλάσει κάτι θα το αλλάξω μόνος μου. Απλά επειδή έμεινα πίσω, δεν ξέρω πόσο ισχύ χρειάζομαι για τα παιχνίδια στις μέρες μας και ποιος συνδυασμός είναι VFM
triplex1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, thodoris_9 είπε Νιώθω βρε λίγο, εγώ θα το στήσω, και να χαλάσει κάτι θα το αλλάξω μόνος μου. Απλά επειδή έμεινα πίσω, δεν ξέρω πόσο ισχύ χρειάζομαι για τα παιχνίδια στις μέρες μας και ποιος συνδυασμός είναι VFM κοιτα στις αγγελιες με τα πληρη συστηματα , βρες κατι στην περιοχη σου ( για να μπορεις να το τσεκαρεις κιολας πριν το παρεις ) δεν σε λεω κατι παραλογο , οποιος δεν εχει λεφτα ψαχνει δευτερες λυσεις για να βολευτει , παιρνεις ενα πυργο και αν σε πεσει αργοτερα κανα φραγκακι τοτε αναβαθμιζεις πχ καμια καρτα γραφικων παραδειγμα μεχρι και οθονη δινει ΕΔΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα