Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DiKa96 είπε

Χωρίς απόθεμα ήδη δυστυχώς.

Λογικά θα ήταν από πριν χωρίς απόθεμα. Προσφορά είναι όταν το βρίσκεις 10-20% κάτω από την αγορά όταν ένα προϊόν των 600€ το βρίσκεις στα 250€ στο χωριό μου το λένε πιθανή απάτη. 

Επεξ/σία από fmarkos
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Λογικά θα ήταν από πριν χωρίς απόθεμα. Προσφορά είναι όταν το βρίσκεις 10-20% κάτω από την αγορά όταν ένα προϊόν των 600€ το βρίσκεις στα 250€ στο χωριό μου το λένε πιθανή απάτη. 

Η τιμη η κανονικη πριν λιγες μερες ηταν στα 600 και αυτες τις μερες ειναι στα 350. Οποτε να εγινε κι αλλη πτωση δν ειναι τοσο απιθανο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alani123321 είπε

Η τιμη η κανονικη πριν λιγες μερες ηταν στα 600 και αυτες τις μερες ειναι στα 350. Οποτε να εγινε κι αλλη πτωση δν ειναι τοσο απιθανο.

Για τσέκαρε, είναι η κάρτα της προσφοράς https://mrcheap.gr/vga-palit-geforce-gtx-1660-ti-stormx-(ne6166t018j9-161f)-

Δημοσ.

Βλέπω στο αρχικο λινκ ειναι στα 280 τωρα. Δεν βρίσκω το κατάστημα στο σκρουτζ να δουμε καμια κριτικη.. Απάτη ή μπα;

Σκεφτομαι να αλλαξω την gtx960 πριν πεθανει

Δημοσ.

Το κατάστημα  είναι κανονικό με φυσική έδρα στη Χίο. Ξέρω προσωπικά τον ιδιοκτήτη και είναι σωστός επαγγελματίας.  Πιθανόν να ανέβασε την κάρτα με λάθος τιμή (Καταλαθος θέλω να πιστεύω)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...