georgevr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 9/3/2022 στις 9:47 ΠΜ, giorgosiraklio είπε Καλημέρα και καλή Σαρακοστή! Με πρόσφατο τρίτο παιδί, πάμε για μεγαλύτερο αυτοκίνητο, το corolla πλέον δε μας χωράει. Μπάτζετ έως 16000, το δίλημμα μεγάλο. Πάμε και καινούριο ή μεταχειρισμένο 7ετιας τύπου Nissan qashquai? Το πρόβλημα είναι πως σε καινούριο δε βλέπω κάτι να με καλύπτει σε θέμα χωρών. Μη μου πείτε βαλε 2-3 χιλιάρικα ακόμα, με τα 16 έχω ταβανιασει... εγώ λέω να πάρεις μια μπαγκαζιέρα και να χωρέσεις στην corolla σου, γιατί θα φάς μεγάλη πίκρα αν φύγεις απο την ΤΟΥΟΤΑ
giorgosiraklio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Στις 13/3/2022 στις 12:49 ΠΜ, georgevr είπε εγώ λέω να πάρεις μια μπαγκαζιέρα και να χωρέσεις στην corolla σου, γιατί θα φάς μεγάλη πίκρα αν φύγεις απο την ΤΟΥΟΤΑ Την έχω τη μπαγκαζιερα, χώρο για 3 άτομα πίσω εκ των οποίων τα 2 θέλουν παιδικό καθίσματακι δεν εχω..
georgevr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, giorgosiraklio είπε Την έχω τη μπαγκαζιερα, χώρο για 3 άτομα πίσω εκ των οποίων τα 2 θέλουν παιδικό καθίσματακι δεν εχω.. κατ' αρχάς να σου ζήσουν τα παιδιά και να είστε όλοι καλά. Είσαι και εσύ ένας ήρωας σαν κι εμένα που έχω τρίδυμα, είναι βέβαια τώρα 12 χρονών. Σε μικρότερες ηλικίες είχα το RAV, που ευτυχώς χωρούσε πίσω τρία παιδικά καθισματάκια. Το RAV ευτυχώς το πούλησα πρόσφατα και αγόρασα την καινούργια corolla sedan με 16.100 (μια προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ συν η τριτεκνία). Μια χαρά είμαστε. Τι θα γίνει αν τα παιδιά μεγαλώσουν; σιγά μην έρχονται μαζί μας! Μακάρι η επιλογή που θα κάνεις να σε δικαιώσει. Αν όμως μπορείς να κάνεις υπομονή λίγα χρόνια, η corolla σου θα συνεχίσει να πουλιέται σαν ζεστό ψωμί και η τριτεκνία σου μαζί με λίγα παραπάνω στο προϋπολογισμό σου, ίσως κάνει εφικτή την corolla cross που έρχεται! ονειρεμένο αμάξι για μεγάλες οικογένειες!!! 1 1
unforgiven Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, giorgosiraklio είπε Την έχω τη μπαγκαζιερα, χώρο για 3 άτομα πίσω εκ των οποίων τα 2 θέλουν παιδικό καθίσματακι δεν εχω.. Αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα αυτοκίνητο πριν 9 χρόνια. Για να έχεις μια τάξη μεγέθους, στο Insignia που πήρα, οριακά χωράει ένα άτομο στριμωγμένο μεταξύ των παιδικών καθισμάτων. 1
giorgosiraklio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, unforgiven είπε Αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα αυτοκίνητο πριν 9 χρόνια. Για να έχεις μια τάξη μεγέθους, στο Insignia που πήρα, οριακά χωράει ένα άτομο στριμωγμένο μεταξύ των παιδικών καθισμάτων. Έτσι και το corolla. Ο μεγάλος στη μέση με το ζορι χωράει...
Conan2046 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Στις 9/3/2022 στις 1:42 ΜΜ, GeorgeTrzs είπε Έρχεται αυτό σε λίγο (αν μπορείς να περιμένεις)με υγραέριο εργοστασιακό... τιμή πιστεύω κάνα 17000 € θα ξεκινά σίγουρα... https://www.dacia.gr/JOGGER-reveal.html https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/dacia_jogger_aytes_einai_oi_times_tou_7thesiou_crossover_stin_germania-7804050/ Για την ιστορία στην Ελλάδα ανακοίνωσαν τιμές και η 5θεσια έκδοση η βασική με βενζίνη κάνει 20.000 ευρώ... 2
jimis_vts Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Στις 9/3/2022 στις 2:55 ΜΜ, giorgosiraklio είπε Σίγουρα ομορφότερο. Να πάρουμε αμαξι να το γουστάρουμε στο μάτι κιολας🤣 Αμα πας για ταρίφας καλό είναι. Στις 13/3/2022 στις 12:49 ΠΜ, georgevr είπε εγώ λέω να πάρεις μια μπαγκαζιέρα και να χωρέσεις στην corolla σου, γιατί θα φάς μεγάλη πίκρα αν φύγεις απο την ΤΟΥΟΤΑ Είναι αμάξια τα toyota??
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Στις 9/3/2022 στις 2:55 ΜΜ, giorgosiraklio είπε Σίγουρα ομορφότερο. Να πάρουμε αμαξι να το γουστάρουμε στο μάτι κιολας🤣 Δηλαδή Octavia SW 2015 (1.4-->110hp) CNG μαυρο με 17αρα ζάντα σε χαλάει; Εμένα μου αρέσει Γούστα βέβαια αυτά Στις 10/3/2022 στις 8:32 ΠΜ, LongTom είπε Ωραίο το μοντέλο, πολύ VfM και καλό στην οδήγηση, αλλά το συγκεκριμένο: Ντίζελ Πεντάθυρο/ στεήσον βάγκον Με κοτσαδόρο Σημαίνει εξωτερικό και 99% έπεσε πολύ ζόρι με φορτία στο τρέηλερ. Κάτι που είναι κατά κόρον αμάξι του μέσου οικογενειάρχη και εξαιρετικά συνηθισμένο εδώ (Σουηδία και γενικά Β. Ευρώπη). Από μετακομίσεις, σε τροχόσπιτο έως και...τρέηλερ με άλογα, τα πάντα όλα είναι εξαιρετικά πιθανά. Πολύ προσοχή σε κιβώτιο/σύστημα μετάδοσης σε τέτοια αμάξια γιατί είναι οι συνηθέστερες βλάβες που βγάζουν. Ακόμη και όταν έχουν πραγματικά λίγα χλμ, γιατί δεν ξέρουν όλοι να οδηγούν σωστά με τέτοια φορτία. Ύπουλες βλάβες. Άμα είναι από Ολλανδία ο κοτσαδορος υπάρχει γιατί βάζουν τα ποδήλατα. (9 στους 10) Και το να έχει κάνει το αμάξι και ένα ταξίδι το χρόνο με ένα τροχόσπιτο, Ιτς οκ. Ξεκινάνε, βάζουν 5η και ταξιδεύουν 5 ώρες έτσι με 90-100χλμ/ω σε ισιαδι (ευρωπαϊκοί δρόμοι) όχι όπως εδώ που λόγω μορφολογίας ο μεγαλύτερος δρόμος χωρίς κλίση είναι ο αεροδιάδρομος στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εδώ βλέπεις φορτωμένα αμάξια ελληνικά τίγκα, άτομα, πράγματα, μπαγαζιερα οροφής, σχεδόν ακουμπάει η εξάτμιση, με 130 στην εθνική ανηφόρα ... Κάθε φορά που έχουμε τριήμερο, όχι μια φορά το χρόνο σε κάθε περίπτωση αυτό που λες έχει βάση, αλλά και πολλές εξαιρέσεις. Καλυτερα 300.000χλμ στην εθνική παρά 100.000χλμ στην πόλη
GeorgeTrzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2022 στις 6:51 ΜΜ, Conan2046 είπε Για την ιστορία στην Ελλάδα ανακοίνωσαν τιμές και η 5θεσια έκδοση η βασική με βενζίνη κάνει 20.000 ευρώ... 18.800 βλέπω βασική 5θεσια οχι οτι είναι μακρια απο τα 20.000...πολλά πράγματα άλλαξαν στη ζωή μας αυτό το διαστημα το Jogger θα έμενε σταθερό? https://www.4troxoi.gr/agora/to-neo-dacia-jogger-stin-ellada-times/ Στον τιμοκατάλογο επάνω...είναι δυνατόν να είναι ακριβότερο το βενζίνη....από το βενζίνη-υγραέριο? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από GeorgeTrzs
Conan2046 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, GeorgeTrzs είπε 18.800 βλέπω βασική 5θεσια οχι οτι είναι μακρια απο τα 20.000...πολλά πράγματα άλλαξαν στη ζωή μας αυτό το διαστημα το Jogger θα έμενε σταθερό? https://www.4troxoi.gr/agora/to-neo-dacia-jogger-stin-ellada-times/ Στον τιμοκατάλογο επάνω...είναι δυνατόν να είναι ακριβότερο το βενζίνη....από το βενζίνη-υγραέριο? Νομίζω ότι είναι σκέτο υγραέριο
GeorgeTrzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Conan2046 είπε Νομίζω ότι είναι σκέτο υγραέριο Αυτό δεν παίζει...είναι ο κινητήρας βενζίνης και πρόσθετο κίτ υγραερίου...οπότε ανεβαίνει το κόστος...παίζει να είναι τυπογραφίκο λάθος...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Στις 14/3/2022 στις 12:37 ΜΜ, georgevr είπε κατ' αρχάς να σου ζήσουν τα παιδιά και να είστε όλοι καλά. Είσαι και εσύ ένας ήρωας σαν κι εμένα που έχω τρίδυμα, είναι βέβαια τώρα 12 χρονών. Σε μικρότερες ηλικίες είχα το RAV, που ευτυχώς χωρούσε πίσω τρία παιδικά καθισματάκια. Το RAV ευτυχώς το πούλησα πρόσφατα και αγόρασα την καινούργια corolla sedan με 16.100 (μια προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ συν η τριτεκνία). Μια χαρά είμαστε. Τι θα γίνει αν τα παιδιά μεγαλώσουν; σιγά μην έρχονται μαζί μας! Μακάρι η επιλογή που θα κάνεις να σε δικαιώσει. Αν όμως μπορείς να κάνεις υπομονή λίγα χρόνια, η corolla σου θα συνεχίσει να πουλιέται σαν ζεστό ψωμί και η τριτεκνία σου μαζί με λίγα παραπάνω στο προϋπολογισμό σου, ίσως κάνει εφικτή την corolla cross που έρχεται! ονειρεμένο αμάξι για μεγάλες οικογένειες!!! Είπαμε έρωτα με την Toyota αλλά πόσο πια; Αφού θέλει ο άνθρωπος χώρο τώρα, πώς θα κάνει υπομονή μερικά χρόνια; Θα βάλει το ένα παιδί στη μπαγκαζιέρα;
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Στις 28/5/2022 στις 6:11 ΜΜ, GeorgeTrzs είπε Αυτό δεν παίζει...είναι ο κινητήρας βενζίνης και πρόσθετο κίτ υγραερίου...οπότε ανεβαίνει το κόστος...παίζει να είναι τυπογραφίκο λάθος... μπα το προωθούν, ισως και να μη ειναι λάθος... 1
doctor_667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Επειδή κοιτούσα κι εγώ κάτι παρόμοιο εδώ Ολλανδία, το Qashqai πχ που είδα δεν έχει τίποτα φοβερούς χώρους. Δηλαδή για το πόσο μεγάλο φαίνεται εξωτερικά, είναι αρκετά μικρό μέσα. Για 3 παιδιά δε, μου φαίνεται δύσκολο αν όχι αδύνατο.
ulb Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Ρίξτε μια ματιά σε μεταχειρισμένα Renault Kadjar & Peugeot 2008 που σίγουρα θα αρέσουν και στη σύζυγο και θα σας εξυπηρετήσουν και σε χώρους θεωρώ. Ή κανένα πιο καινούργιο Opel Mokka / CrossLand που παίζουν λίγο πιο φθηνά και προσφέρουν την επιλογή για μεγαλύτερο κινητήρα (ο 1.6 - 136PS είναι φοβερός από άποψη οικονομίας και επιδόσεων). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα