Προς το περιεχόμενο

Απεριόριστη ομιλία σε whatsup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβγαλε και η Κοσμοτε απάντηση στην wind το εξής πακέτο! 

Για μια ακόμα φορά καταδεικνύει το γεγονός ότι δεν υπαρχει λόγος βασικου συμβολαίου στην Ελλάδα... 

Η μάχη θα γίνει στα (πραγματικά) απεριόριστα data, αν τα δώσει μια κάρτα θα σβήσει όλα τα συμβόλαια...

IMG_20220309_080830.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχε υποψιν σου οτι για να λάβεις αυτο το πακέτο που λες πρεπει να εχει κάνει ηδη ανανέωση χρόνου ομιλίας, δηλαδη κάπου 23-25 ευρω

Το λεω γιατι γράφεις οτι δεν υπάρχει λογος συμβολαίου

Νομίζω με εικοσάρικο καλύπτεται και έχει και έξτρα data. Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο φθηνά unlimited! Ουτος ή αλλος είναι για αυτούς που παραμιλανε έμενα δεν με ενδιαφέρει αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εχε υποψιν σου οτι για να λάβεις αυτο το πακέτο που λες πρεπει να εχει κάνει ηδη ανανέωση χρόνου ομιλίας, δηλαδη κάπου 23-25 ευρω

Το λεω γιατι γράφεις οτι δεν υπάρχει λογος συμβολαίου

Ίσως μου διαφεύγει κάτι στους όρους του πακέτου, αλλά γιατί 23-25€;

Βάζεις 15€ κάρτα, παίρνεις το πακέτο, κάνεις και reload it (για αλλα 2GB) Και έχεις: απεριόριστη ομιλία 600sms και 3,5GB. Με εξαίρεση ίσως τα data, ο μέσος χρήστης καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του.

(εκτός και αν έχουν πάει τον φόρο κινητής τόσο ψηλά που με 15€ δεν σου μένουν 13,50€, στους κάτο των 29 πάντως μας φτάνουν τα 15€ και περισσεύουν λόγο απαλλαγής) jkoukos το ξεκαθάρισε

Επεξ/σία από Sudowoodo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...