eko13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Έβγαλε και η Κοσμοτε απάντηση στην wind το εξής πακέτο! Για μια ακόμα φορά καταδεικνύει το γεγονός ότι δεν υπαρχει λόγος βασικου συμβολαίου στην Ελλάδα... Η μάχη θα γίνει στα (πραγματικά) απεριόριστα data, αν τα δώσει μια κάρτα θα σβήσει όλα τα συμβόλαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Εχε υποψιν σου οτι για να λάβεις αυτο το πακέτο που λες πρεπει να εχει κάνει ηδη ανανέωση χρόνου ομιλίας, δηλαδη κάπου 23-25 ευρω Το λεω γιατι γράφεις οτι δεν υπάρχει λογος συμβολαίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Νομίζω με εικοσάρικο καλύπτεται και έχει και έξτρα data. Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο φθηνά unlimited! Ουτος ή αλλος είναι για αυτούς που παραμιλανε έμενα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχε υποψιν σου οτι για να λάβεις αυτο το πακέτο που λες πρεπει να εχει κάνει ηδη ανανέωση χρόνου ομιλίας, δηλαδη κάπου 23-25 ευρω Το λεω γιατι γράφεις οτι δεν υπάρχει λογος συμβολαίου Ίσως μου διαφεύγει κάτι στους όρους του πακέτου, αλλά γιατί 23-25€; Βάζεις 15€ κάρτα, παίρνεις το πακέτο, κάνεις και reload it (για αλλα 2GB) Και έχεις: απεριόριστη ομιλία 600sms και 3,5GB. Με εξαίρεση ίσως τα data, ο μέσος χρήστης καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του. (εκτός και αν έχουν πάει τον φόρο κινητής τόσο ψηλά που με 15€ δεν σου μένουν 13,50€, στους κάτο των 29 πάντως μας φτάνουν τα 15€ και περισσεύουν λόγο απαλλαγής) jkoukos το ξεκαθάρισε Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Sudowoodo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Με 15€ ανανέωση, μπαίνουν καθαρά 13,64€ που φθάνουν και περισσεύουν για το συγκεκριμένο πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα