stivaks72 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, pj2501 είπε σχεδον 2 χρονια και ακομα παρουσιαζουν παραλλαγες του Μ1 Σωστά, ίσως θα έπρεπε να εφεύρουν μια νέα αρχιτεκτονική για να μη βαριόμαστε εδώ στα φόρα. 2
papp0us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 To μόνο που έχω να πω εγώ είναι οτι λυπάμαι ήδη αυτόν που θα το πάρει και θα χάσει το καλώδιο τροφοδοσίας, και δεν θα το φτάσει το κατοστάρικο. Proprietary βύσμα τροφοδοσίας μαρή Apple; Απο παντού να τα πάρεις πχια; Κατα τα άλλα τέρας, και σίγουρα όχι κάτι που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, γιατι να μπλέξει ο μη επαγγελματίας με μη-αναβαθμίσιμο "σταθερό" σύστημα, για ανελέητη ταχύτητα που δε θα του χρειαστεί πιθανότατα ποτέ. Για αυτούς που ενδιαφέρει, πολύ καλή επιλογή αν και ολίγον αλμυρή. 1
squib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, papp0us είπε To μόνο που έχω να πω εγώ είναι οτι λυπάμαι ήδη αυτόν που θα το πάρει και θα χάσει το καλώδιο τροφοδοσίας, και δεν θα το φτάσει το κατοστάρικο. Proprietary βύσμα τροφοδοσίας μαρή Apple; Απο παντού να τα πάρεις πχια; Κατα τα άλλα τέρας, και σίγουρα όχι κάτι που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, γιατι να μπλέξει ο μη επαγγελματίας με μη-αναβαθμίσιμο "σταθερό" σύστημα, για ανελέητη ταχύτητα που δε θα του χρειαστεί πιθανότατα ποτέ. Για αυτούς που ενδιαφέρει, πολύ καλή επιλογή αν και ολίγον αλμυρή. Χωρις να είμαι σίγουρος σαν απλό 3pin για laptop μου κάνει https://www.skroutz.gr/s/23908221/Powertech-Schuko-IEC-C5-Cable-1-5m-Μαύρο-CAB-P005.html Υγ. Μπαα στο σχήμα μοιάζει στο pin out όχι . Οπότε έχεις δίκιο !! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από squib
miltos_id Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Η Apple απλά δεν βλέπει τον ανταγωνισμό . Επαληθεύονται επιτέλους όλοι οι τυφλοί προφήτες εδώ μέσα που την φαλίρισαν την πετσόκοψαν με τα ghz τους και την έκραζαν τόσα χρόνια . Πείτε ένα καλό λόγο ρε αλήτες !!! 2
manos08 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 "Η Apple αναφέρει ότι έχει 50% καλύτερες επιδόσεις αν μιλάμε για το μοντέλο με το 16πύρηνο Intel Xeon CPU." @Dr_Pepper, τι πήγε στραβά δάσκαλε;
kifinas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, squib είπε Χωρις να είμαι σίγουρος σαν απλό 3pin για laptop μου κάνει https://www.skroutz.gr/s/23908221/Powertech-Schuko-IEC-C5-Cable-1-5m-Μαύρο-CAB-P005.html Υγ. Μπαα στο σχήμα μοιάζει στο pin out όχι . Οπότε έχεις δίκιο !! http://www.homeappliancepowercord.com/sale-10270548-jt4-18awg-ul-cul-listed-notebook-power-cord-mickey-mouse-power-lead.html Εκεί δεν θα υπάρχει θέμα. Αν και το μηχανάκι δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη, οπότε πάλι δεν υπήρχε θέμα. Ωραίο, καλό, ακριβό με ακριβά upgrades και χωρίς καν περιφερειακά. Άντε να βγει ο M2 να πέσουν οι τιμές στο Μ1 Mac mini. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από kifinas
Tasosng Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέφυγε η Apple στις επιδώσεις. Φαντάσου τι θα κάνει ο επεξεργαστής της όταν θα φτάσει τα επίπεδα κατανάλωσης των intel cpu. Θα μπορείς να γυρίσεις πίσω τον χρόνο. 2 ώρες πριν, load είπε Νομιζω γιαυτο απλα στακαρανε 2 M1 max, γιατι δεν εχουν προς το παρον κατι καλυτερο σε επιδοσεις..αρα φανταζομαι δεν υπαρχει Μ2 ακομα. H απλά μπορούν να στακάρουν 2 Μ1 Ultra (η 4 M1 Max) και να τον ονομάσουν Μ2 . Και μετά να στακάρουν 2 M2 ( δλδ 4 M1 Ultra ή 8 M1 max) και να φτιάξουν τον Μ2 Ultra. Και μετά να στακάρουν 2 M2 Ultra (ή 4 M2 ή 8 Μ1 Ultra ή 16 Μ1 Max) και να τον ονομάσουν Μ3. Νομίζω απλά στακάρεις και γίνονται πιο γρήγοροι 😂 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Tasosng 1 1
Eloy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά, όταν το πάρει κάποιος απο εμάς, μην ξεχάσει να ανεβάσει κανένα μπέντσμαρκ,... εντάξει ? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από Eloy 1
Tasosng Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, pj2501 είπε σχεδον 2 χρονια και ακομα παρουσιαζουν παραλλαγες του Μ1 Πες τα ρε φίλε. Κανονικά κάθε μήνα έπρεπε να βγάζουν και καινούργια σειρά γιατί καταντάει βαρετό. 2
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Ποιο το νοημα να συγκρινεις gpu performance με τις nvidia, αν δεν μπορεις να τρεξεις unreal engine κ γενικα να παιξεις οποιοδηποτε game? 1 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε Ποιο το νοημα να συγκρινεις gpu performance με τις nvidia, αν δεν μπορεις να τρεξεις unreal engine κ γενικα να παιξεις οποιοδηποτε game? Προφανώς συγκρίνουν encoding performance κλπ. 1
Angeldust Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε Ποιο το νοημα να συγκρινεις gpu performance με τις nvidia, αν δεν μπορεις να τρεξεις unreal engine κ γενικα να παιξεις οποιοδηποτε game? Δεν χρησιμοποιούν όλοι τις κάρτες γραφικών για gaming. 2 1
Herald Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Tasosng είπε Ξέφυγε η Apple στις επιδώσεις. Φαντάσου τι θα κάνει ο επεξεργαστής της όταν θα φτάσει τα επίπεδα κατανάλωσης των intel cpu. Θα μπορείς να γυρίσεις πίσω τον χρόνο. H απλά μπορούν να στακάρουν 2 Μ1 Ultra (η 4 M1 Max) και να τον ονομάσουν Μ2 . Και μετά να στακάρουν 2 M2 ( δλδ 4 M1 Ultra ή 8 M1 max) και να φτιάξουν τον Μ2 Ultra. Και μετά να στακάρουν 2 M2 Ultra (ή 4 M2 ή 8 Μ1 Ultra ή 16 Μ1 Max) και να τον ονομάσουν Μ3. Νομίζω απλά στακάρεις και γίνονται πιο γρήγοροι 😂 Σε ποιες επιδοσεις ξεφυγε? Οριακά ίσως πιάνει τον i7 12700k του 2021 ο m1 super max ultra. Φυσικα ο 12900 ειναι αλλού. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, manos08 είπε "Η Apple αναφέρει ότι έχει 50% καλύτερες επιδόσεις αν μιλάμε για το μοντέλο με το 16πύρηνο Intel Xeon CPU." @Dr_Pepper, τι πήγε στραβά δάσκαλε; Τίποτα ο Intel Xeon W-3245 που αναφέρονται είναι ~10% πιο αργός απο έναν 12πύρηνο ryzen 3900x https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html + σάλτσα/μαρκετινγ της apple (δηλαδή στην πραγματικότητα αν είναι καμια 10-20% πιο γρήγορος και σε ένα συγκεκριμένο benchmark ή μάλιστα συγκεκριμένο κομμάτι του bencmark θα έβγαλε 49% και θα το είπαν 50% ταχύτερο ή είναι 50% πιο γρήγορο σε εφαρμογές όπου ο m1 χρησιμοποιεί πχ και τα GPU cores κτλ στο μαγείρεμα πρώτοι ειναι βασικά οι καλύτεροι μαρκετίστες στον κόσμο για αυτούς δουλεύουν ) Τα γνωστά με λίγα λόγια σίγουρα ειναι πιο γρήγορος και απο 15 core 2 quad επεξεργαστές 1 1
Tetrabitos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Ποιος θα το πάρει Ελλάδα και γιατί; Εντάξει είπαμε Ελλάδα είμαστε ψιλικατζιδικο αλλά δεν είναι για τον μέσο χρήστη. Καμιά από τις 3 Καρντάσιαν μπορεί να το αγοράσει για να της κάνουν edit τα βιντεάκια που τραβάει με την παρέα της. Ύστερα καμία εταιρεία στo New York. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα