Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω το Air 2 που δουλεύει καθημερινά από το 2015.

• Like 3
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Πάνω από 700€ θα έχει, τουλάχιστον στην αρχή, αλλά διαλύει τον ανταγωνισμό και παίρνεις tablet για 6-7 χρόνια.

Ποτέ δεν θα έπαιρνα tablet με γνώμονα τα χρόνια υπάρχει για μένα σχέση τιμής απόδοσης, εδώ το επαγγελματικό lenovo x1 carbon tablet με i5 8gb ram , 256gb nvme και 3κ οθόνη θεωρείται ξεπερασμένο αν και ακόμα used δεν πέφτει κάτω από 500ε . Για μένα που δουλεύω εφαρμογές windows τα apple αποτελούν μη χρηστικά εργαλεία.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
57 minutes ago, b-boy_steve said:

Υπάρχουν ακόμα άτομα που αγοράζουν ταμπλετς;;; 😳😳😳

Είδες κάτι περίεργα πράγματα! 😲😲

Και μάλιστα χωρίς να ρωτήσουν! 😱😱😱

• Thanks 1
Δημοσ.

Ας διορθωθεί το άρθρο εκεί που λέει για μεγαλύτερη οθόνη (10,9") καθώς το προηγούμενο ipad air (4th Gen) είχε και αυτό το ίδιο μέγεθος οθόνης.

9,7 είχε το ipad 2 που είχε βγεί αρκετά παλαιότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος ipad pro 11.

Κι εγώ έτσι έλεγα για τα ipad μέχρι που δοκίμασα samsung dex σε tab s8 ultra..άστο είναι αλλού ή σαμμυ

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

Σε σχέση με την αναβάθμιση από την προηγούμενη γενιά (AIr 4) του 2020...δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι το πολύ ουσιαστικό ...ΕΚΤΟΣ από το gaming...

H αύξηση της επεξεργαστικής ισχύος σε αυτό το tablet μαζί με τις δυνατότητες 5G έχει κατα τη γνώμη μου πλέον έννοια μόνο σε αυτό τον τομέα και ίσως σχετίζεται και με μία γενική "αναβάθμιση" του Apple Arcade... Αλλιώς όντως δεν δικαιολογούνται τα 150ευρώ παραπάνω από το Air 2020 που έχει πεσει στα 649 (απο την αντιπροσωπεία) και είναι value for money ήδη!

Δημοσ.
29 minutes ago, teovag said:

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

Σε σχέση με την αναβάθμιση από την προηγούμενη γενιά (AIr 4) του 2020...δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι το πολύ ουσιαστικό ...ΕΚΤΟΣ από το gaming...

H αύξηση της επεξεργαστικής ισχύος σε αυτό το tablet μαζί με τις δυνατότητες 5G έχει κατα τη γνώμη μου πλέον έννοια μόνο σε αυτό τον τομέα και ίσως σχετίζεται και με μία γενική "αναβάθμιση" του Apple Arcade... Αλλιώς όντως δεν δικαιολογούνται τα 150ευρώ παραπάνω από το Air 2020 που έχει πεσει στα 649 (απο την αντιπροσωπεία) και είναι value for money ήδη!

Κάτι άλλο που έχει είναι αυξημένη ram στα 8 που βολεύει για σχεδιαστικά προγράμματα όπως το procreate. Για την περίπτωση που δεν υπάρχει το budget για ipad pro.

Προσωπικά το γλυκοκοιτάζω.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, antbyron είπε

Κάτι άλλο που έχει είναι αυξημένη ram στα 8 που βολεύει για σχεδιαστικά προγράμματα όπως το procreate. Για την περίπτωση που δεν υπάρχει το budget για ipad pro.

Προσωπικά το γλυκοκοιτάζω.

Καλά το λες ...αλλά αν είσαι επαγγελματίας και το θες για αυτή τη δουλεια θα πας αναγκαστικά στο pro με το lidar, καλυτερη οθόνη και κάμερα και την ίδια μνήμη (8gb), αλλά και διπλάσιο χωρο αποθήκευσης (που για αυτό που λες ίσως το χρειάζεσαι). H τιμή του pro 2021 θα πέσει και αυτή (μάλλον στα 899-επίσημη αντιπροσωπεία πάλι) όταν βγει το Σεπτέμβριο το νέο. Στα 749-769 (ας ελπίσουμε...!) που θα έρθει το ipad air 5 (2022) των 64gb νομίζω αξίζει η διαφορά των 150 ευρώ... (τόση θα είναι και η διαφορά των ipad 4 vs 5 άλλωστε...) 

• Like 1
Δημοσ.
52 minutes ago, Dhmosios_Ypalilos said:

Για μαθητες/ φοιτητες κ δημοσιογραφους καλο ειναι για εργαλεια δουλειας ειναι αχρηστα

Κάτι που προφανώς δεν ισχύει. 

Ανάλογα τι θες να κάνεις. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 9/3/2022 στις 10:41 ΜΜ, NickTG είπε

Κάτι που προφανώς δεν ισχύει. 

Ανάλογα τι θες να κάνεις. 

Mπορω να κανω compile source code? Γιατι να μην παρω ενα λαπτοπ τι παραπανω προσφερει; αλλη μια αχρηστη αναγκη που δημιουργησαν οι εταιριας αλλα να πλασαρεται κ ως productive tool απλα για γελια

Δημοσ.
3 hours ago, Dhmosios_Ypalilos said:

Mπορω να κανω compile source code? Γιατι να μην παρω ενα λαπτοπ τι παραπανω προσφερει; αλλη μια αχρηστη αναγκη που δημιουργησαν οι εταιριας αλλα να πλασαρεται κ ως productive tool απλα για γελια

Αφού δεν μπορείς να κάνεις compile τότε ξεκάθαρα δεν κάνει σαν εργαλείο δουλειάς. 

Είναι άλλωστε γνωστό ότι όλοι μόνο αυτό κάνουν ως δουλειά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...