Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 10 hours ago, Dhmosios_Ypalilos said: Mπορω να κανω compile source code? Γιατι να μην παρω ενα λαπτοπ τι παραπανω προσφερει; αλλη μια αχρηστη αναγκη που δημιουργησαν οι εταιριας αλλα να πλασαρεται κ ως productive tool απλα για γελια Μπορεί να σπύρει το χωράφι μου και έχει δεξαμενή σπόρου μεγαλύτερη των 10.000 λιπαρών; Γιατι να μην παρω μια θεριζοαλωνιστική, τι παραπανω προσφερει το Nissan Navara ; αλλη μια αχρηστη αναγκη που δημιουργησαν οι εταιριας αλλα να πλασαρεται κ ως productive tool απλα για γελια ΥΓ: όταν τα επιχειρήματα και η λογική πάνε για ύπνο. 2
margaritagr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Αυτή τη στιγμή το νέο air 256gb είναι περίπου 100€ φθηνότερο από το pro 11" 128gb. Με 5g both . Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, δεν αξίζει να παει στο pro? Ήηηηη μήπως ο κάποιος (εγω) να περιμένει το νέο pro...?
giostau Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, margaritagr είπε Αυτή τη στιγμή το νέο air 256gb είναι περίπου 100€ φθηνότερο από το pro 11" 128gb. Με 5g both . Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, δεν αξίζει να παει στο pro? Ήηηηη μήπως ο κάποιος (εγω) να περιμένει το νέο pro...? Κάνω ακριβώς τις ίδιες σκέψεις.... Κλείνω προς το pro προς το παρόν Τα 120Ηz είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά πιστεύω 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 12 hours ago, margaritagr said: Αυτή τη στιγμή το νέο air 256gb είναι περίπου 100€ φθηνότερο από το pro 11" 128gb. Με 5g both . Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, δεν αξίζει να παει στο pro? Ήηηηη μήπως ο κάποιος (εγω) να περιμένει το νέο pro...? 2 hours ago, giostau said: Κάνω ακριβώς τις ίδιες σκέψεις.... Κλείνω προς το pro προς το παρόν Τα 120Ηz είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά πιστεύω Δεν ξέρω αν αυτό είναι χρήσιμο για το δίλημμα σας: https://www.macrumors.com/guide/ipad-air-2022-vs-ipad-pro-2021-buyers-guide/ (σκεφτόμουν να πάρω κάποιο iPad, μάλλον το iPad 2021 για την κόρη μου και έπεσα πάνω του) Προσωπικά, αν δεν τίθεται θέμα αποθηκευτικού χώρου, iPad Pro αβλεπί. Αλλά γούστα είναι αυτά... 2
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, paredwse είπε Δεν ξέρω αν αυτό είναι χρήσιμο για το δίλημμα σας: https://www.macrumors.com/guide/ipad-air-2022-vs-ipad-pro-2021-buyers-guide/ (σκεφτόμουν να πάρω κάποιο iPad, μάλλον το iPad 2021 για την κόρη μου και έπεσα πάνω του) Προσωπικά, αν δεν τίθεται θέμα αποθηκευτικού χώρου, iPad Pro αβλεπί. Αλλά γούστα είναι αυτά... Κι εγώ στο pro καταλήγω απο αυτά που έχω διαβάσει. Κρατιέμαι μονο επειδή περυσι τα pro βγήκαν Απρίλη, αν αυτο επαναληφθεί τότε αφενός θα μπορούμε να δούμε ποςο ακριβότερο ειναι το νέο προ (πχ για 150€ Ε θα πήγαινα στο καινούριο) αλλα και αν θα ρίξουν τιμές σ ο,τι παλιό pro έχει μείνει 1
giostau Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 18/3/2022 στις 12:07 ΜΜ, paredwse είπε Δεν ξέρω αν αυτό είναι χρήσιμο για το δίλημμα σας: https://www.macrumors.com/guide/ipad-air-2022-vs-ipad-pro-2021-buyers-guide/ (σκεφτόμουν να πάρω κάποιο iPad, μάλλον το iPad 2021 για την κόρη μου και έπεσα πάνω του) Προσωπικά, αν δεν τίθεται θέμα αποθηκευτικού χώρου, iPad Pro αβλεπί. Αλλά γούστα είναι αυτά... Ναι, διάβασα 2-3 παρόμοια άρθρα, και κατέληξα ότι μάλλον το Pro είναι καλύτερη αγορά (για μένα πάντα) Στις 18/3/2022 στις 5:29 ΜΜ, margaritagr είπε Κι εγώ στο pro καταλήγω απο αυτά που έχω διαβάσει. Κρατιέμαι μονο επειδή περυσι τα pro βγήκαν Απρίλη, αν αυτο επαναληφθεί τότε αφενός θα μπορούμε να δούμε ποςο ακριβότερο ειναι το νέο προ (πχ για 150€ Ε θα πήγαινα στο καινούριο) αλλα και αν θα ρίξουν τιμές σ ο,τι παλιό pro έχει μείνει Από αυτά που διαβάζω από 'δω κι από 'κει, όλοι λένε για Σεπτέμβρη το νέο Pro. Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις μέχρι τότε...
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στις 21/3/2022 στις 9:53 ΠΜ, giostau είπε Από αυτά που διαβάζω από 'δω κι από 'κει, όλοι λένε για Σεπτέμβρη το νέο Pro. Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις μέχρι τότε... Κι εγω αυτά διάβασα και τελικά προχώρησα σημερα στην παραγγελία ενός pro 11" 128gb 5g space grey 😀 2
giostau Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, margaritagr είπε Κι εγω αυτά διάβασα και τελικά προχώρησα σημερα στην παραγγελία ενός pro 11" 128gb 5g space grey 😀 μια απ' τα ίδια κι εγώ. Αλλά με έχουν στην αναμονή... 1
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 1/4/2022 στις 8:44 ΠΜ, giostau είπε μια απ' τα ίδια κι εγώ. Αλλά με έχουν στην αναμονή... από που το παρηγγειλες? εγω απο Κωτσόβολο και μάλλον Τρίτη θα το έχω
giostau Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, margaritagr είπε από που το παρηγγειλες? εγω απο Κωτσόβολο και μάλλον Τρίτη θα το έχω μέσω της εταιρίας που δουλεύω, είπαν για 10-15 μέρες...
margaritagr Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 4/4/2022 στις 10:00 ΠΜ, giostau είπε μέσω της εταιρίας που δουλεύω, είπαν για 10-15 μέρες... Είχες κανένα νέο για παραλαβή? Εγω σημερα ολοκλήρωσα το setup 1
giostau Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, margaritagr είπε Είχες κανένα νέο για παραλαβή? Εγω σημερα ολοκλήρωσα το setup Μπα... Θα με καθυστερήσουν. Λόγω εταιρικής παραγγελίας έχει διαδικασίες. Ελπίζω τέλος της άλλης εβδομάδας να το έχω, αλλιώς με βλέπω μετά το Πάσχα 1
giostau Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Παρελήφθη επιτέλους! 😁 256GB και για κάποιο λόγο μου φέρανε το Cellular (καλοδεχούμενο προφανώς) Pencil v2 + Folio Keyboard (το Smart ήθελα, αλλά θα το πάρω αργότερα...) Οι πρώτες εντυπώσεις είναι προφανώς μέρα με νύχτα σε σχέση το απλό Gen6 που αντικαθιστά! 1
darko__77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Για νορμάλ χρήση, θεωρείτε οτι αξίζει η τιμή του 4 στα 600 ή αξίζουν τα 150 ευρώ παραπάνω για το 5 από άποψη διάρκειας ζωής?
jojoubii Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Ως φοιτητρια πιστευετε ειναι καλυτερο να αγορασω το συγκεκριμενο ipad με πληκτρολογιο logitech και το apple pen ή εναν καλο υπολογιστη τυπου asus ή dell (οι τελικη τιμες να ειναι ιδιες)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα