koula25 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Μάζεψε τα Infinity Stones η Apple? ποτε υπαρχει περιπτωση να δουμε το καινουριο iPad pro ?
mants118 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 λες να παίξει και κανά port MacOS;;;;; αλλά βασικά δεν θα είχε και πάρα πολύ νόημα μιας και με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις Macbook Air...
pseira Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, koula25 είπε ποτε υπαρχει περιπτωση να δουμε το καινουριο iPad pro ? Στην καλύτερη περίπτωση το φθινόπωρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 16 minutes ago, koula25 said: ποτε υπαρχει περιπτωση να δουμε το καινουριο iPad pro ? Δεν έχω ιδέα.
nikosgalis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Marios2410 είπε Δύναμη σε VFM τιμή. Θα ήθελα και το καινούριο πράσινο χρώμα όμως.. 6-7 χρονια νομίζω είναι υπερβολή.. αλλά σίγουρα 4. Και εδώ στην Ελλάδα νομίζω θα αγγίξουμε τα 749€ Φέτος "αναγκάστηκα" να αποχωριστώ το Mac mini μου του 2012. Και έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις, δεν ανοίγω Office + Browser. 10 χρόνια το κράτησα και έχει πολλά ακόμη μπροστά του, γιατί η κόρη μου δουλεύει πολύ απλούστερα προγράμματα... 3
DrFreeman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 hour ago, j0hnn1e said: RIP ανταγωνισμός Δεν υφίστατο ποτέ ανταγωνισμός... 1 hour ago, nikosgalis said: Πάνω από 700€ θα έχει, τουλάχιστον στην αρχή, αλλά διαλύει τον ανταγωνισμό και παίρνεις tablet για 6-7 χρόνια. Αυτό ισχύει. Με σωστή μεταχείριση τα 5 χρόνια είναι απόλυτο minimum. Ακόμη και τότε το πουλάς σε μια αξιοπρεπέστατη τιμή και πας στο επόμενο. 2
chris96 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Γράφοντας από το iPad Air 2020 (το οποίο είναι 10,7 όχι 9,7).Ενώ γελάγα όταν η apple είχε πει ότι μπορεί να αντικαταστήσει ένα λαπτοπ/desktop πραγματικα για εμένα μπορεί να το κάνει.Το χρησημοποιω για δουλειά,διαβασμα,browsing,video κλπ και το desktop μπορεί να κάνει ανοίξει ακόμη και βδομάδες.Ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την περίπτωση κορυφή. 3
MikeKata Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Χμ... Μ1... Καλό timing, μιας και θα ξεκινούσα σοβαρό ψάξιμο για tablet. Αλλά δε θέλω να φτάσω και στο 1000άρικο. Θα το χρειαστώ για ακαδημαϊκή δουλειά. Ποτέ δεν είχα Apple (ούτε τρελαίνομαι για το οικοσύστημα να πω την αλήθεια). Έχω ήδη laptop με Linux/Windows για επιστημονικά προγράμματα, modelling κλπ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Είναι overkill για σημειώσεις, διάβασμα, data analysis κλπ; Με το M1 και τα 8GB RAM θεωρώ ότι έχει την ισχύ να κρατήσει χρόνια, συν τη διάρκεια μπαταρίας. Μπορεί να κάνει (αν χρειαστεί να τρέξω άλλο OS) virtualization; Κοινώς, μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να χρησιμοποιηθεί σαν on-the-go υπολογιστής, έστω για την πλειονότητα των εργασιών; Από άποψη OS ρωτάω, γιατί ο M1 είναι αρκετός για αυτά. Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που το χρησιμοποιεί σε αντίστοιχη δουλειά, ή έστω έχει εμπειρία με αυτό πέραν του απλού browsing, ταινιών και e-mails. 1
nzeppos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chris96 είπε Γράφοντας από το iPad Air 2020 (το οποίο είναι 10,7 όχι 9,7).Ενώ γελάγα όταν η apple είχε πει ότι μπορεί να αντικαταστήσει ένα λαπτοπ/desktop πραγματικα για εμένα μπορεί να το κάνει.Το χρησημοποιω για δουλειά,διαβασμα,browsing,video κλπ και το desktop μπορεί να κάνει ανοίξει ακόμη και βδομάδες.Ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την περίπτωση κορυφή. Ισχύει. Κάτοχος μοντέλου 2021, όντας το πρώτο μου iPad και ομοίως όταν μου το έλεγαν δεν πίστευα ότι μπορεί να αντικαταστήσει το laptop. Λίγες εβδομάδες αργότερα και σε συνδυασμό με bluetooth ποντίκι, πληκτρολόγιο Keychron K8 και Apple Pencil, λέω ότι η διαφορά σε σχέση άλλα tablet που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια. Μπορεί να μην είναι 100% laptop αλλά είναι ό,τι πλησιέστερο έχω δει. Πλέον σκέφτομαι ότι στο μέλλον δεν έχει νόημα να δώσω 300-400 ευρώ για Android tablet. Απευθείας iPad και τέρμα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από nzeppos 3
petroschelsea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Retromaniac είπε Πολύ καλή τιμή για 650 ευρώ που θα έχει εδώ. Το κακό είναι ότι το keyboard είναι πραγματικά πανάκριβο. 699 στην Ιταλία. Οπότε εδώ γύρω στα 750. 2
chrsiou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, MikeKata είπε Χμ... Μ1... Καλό timing, μιας και θα ξεκινούσα σοβαρό ψάξιμο για tablet. Αλλά δε θέλω να φτάσω και στο 1000άρικο. Θα το χρειαστώ για ακαδημαϊκή δουλειά. Ποτέ δεν είχα Apple (ούτε τρελαίνομαι για το οικοσύστημα να πω την αλήθεια). Έχω ήδη laptop με Linux/Windows για επιστημονικά προγράμματα, modelling κλπ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Είναι overkill για σημειώσεις, διάβασμα, data analysis κλπ; Με το M1 και τα 8GB RAM θεωρώ ότι έχει την ισχύ να κρατήσει χρόνια, συν τη διάρκεια μπαταρίας. Μπορεί να κάνει (αν χρειαστεί να τρέξω άλλο OS) virtualization; Κοινώς, μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να χρησιμοποιηθεί σαν on-the-go υπολογιστής, έστω για την πλειονότητα των εργασιών; Από άποψη OS ρωτάω, γιατί ο M1 είναι αρκετός για αυτά. Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που το χρησιμοποιεί σε αντίστοιχη δουλειά, ή έστω έχει εμπειρία με αυτό πέραν του απλού browsing, ταινιών και e-mails. Όχι δεν κάνει. Το ipados το περιοριζει. Αν θες να παρεις apple σαν on the go υπολογιστη υπαρχει το macbook air 3
kostasfalcon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, soconium είπε Θα μείνω με το air μου του 20 που έχει ήδη 10.9 ιντσών οθόνη και στέρεο ηχεία (2 από 4 του προ) με τον A14 πάνω στον οποίο είναι βασισμένος ο M1. Και M16 να βάλουν το iPad os δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί . Αρθρογραφε παρακαλώ διόρθωσε . Πολύ σωστά... Για μας που έχουμε το Air4 δεν λέει κάτι ουσιαστικό... 2
NasstasjiaP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, MikeKata είπε Χμ... Μ1... Καλό timing, μιας και θα ξεκινούσα σοβαρό ψάξιμο για tablet. Αλλά δε θέλω να φτάσω και στο 1000άρικο. Θα το χρειαστώ για ακαδημαϊκή δουλειά. Ποτέ δεν είχα Apple (ούτε τρελαίνομαι για το οικοσύστημα να πω την αλήθεια). Έχω ήδη laptop με Linux/Windows για επιστημονικά προγράμματα, modelling κλπ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Είναι overkill για σημειώσεις, διάβασμα, data analysis κλπ; Με το M1 και τα 8GB RAM θεωρώ ότι έχει την ισχύ να κρατήσει χρόνια, συν τη διάρκεια μπαταρίας. Μπορεί να κάνει (αν χρειαστεί να τρέξω άλλο OS) virtualization; Κοινώς, μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να χρησιμοποιηθεί σαν on-the-go υπολογιστής, έστω για την πλειονότητα των εργασιών; Από άποψη OS ρωτάω, γιατί ο M1 είναι αρκετός για αυτά. Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που το χρησιμοποιεί σε αντίστοιχη δουλειά, ή έστω έχει εμπειρία με αυτό πέραν του απλού browsing, ταινιών και e-mails. Έχοντας εμπειρία από iPad Pro 11" 2018... Για σημειώσεις - διάβασμα πραγματικά πετάει. Ό,τι καλύτερο. Έγινα 100% paperless student. Επίσης για σχέδιο με το Procreate ή κάτι αντίστοιχο επίσης. Και στο δικό μου χώρο δουλειάς πάμπολλες εφαρμογές ανατομίας κλπ. Για Data analysis δεν θα έπαιρνα και όρκο. Όχι ότι του λείπει η επεξεργαστική ισχύς... αλλά περιορίζεται από το λειτουργικό. Κ επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσον θα καθόσουν να κάνεις data analysis σε μία 10'αρα οθόνη. Η φορητότητά του σε σχέση με τις ικανότητές του είναι το δυνατό του σημείο. Με ένα οικονομικό πληκτρολόγιο (πχ εγώ βρήκα μεταχειρισμένο folio case keyboard) κ ένα ποντικάκι πας παντού. Το data analysis άστο για το σπίτι... 😉😋 4 2
Makis38 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Η φωτογραφία, ποιο μέρος είναι; Σούπερ φαίνεται! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα