JimGer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 12 hours ago, stavrakas92 said: Παλεύω 3 μέρες δεν μου παίρνει πληρωμή για κανένα λόγο,ουτε με revolut ούτε με κανονικη καρτα. Μου πετάει αυτό συνέχεια: Εγώ πήγα στο Pay.google.com από pc (δεν έχει σημασία σε καινουριο account και έβαλα τουρκία ως διεύθυνση). Μετά στο κινητό στο work account Που έχει η google (Εγώ με island Που το εχω ούτως η άλλως) και έβαλα το account Τουρκίας και το έκανα από εκεί
lambros90 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, JimGer είπε Εγώ πήγα στο Pay.google.com από pc (δεν έχει σημασία σε καινουριο account και έβαλα τουρκία ως διεύθυνση). Μετά στο κινητό στο work account Που έχει η google (Εγώ με island Που το εχω ούτως η άλλως) και έβαλα το account Τουρκίας και το έκανα από εκεί επειδη εχω το ιδιο προβλημα με τον stavrakas92 μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυερα τι ακριβως εκανες? ευχαριστω
vaggos88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Παιδιά δεν εχει καμία σημασία πλέων. Η προσφορά ηταν μέχρι χθες 13/3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα