Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ετσι αναφερουν. Εγω δεν καταφερα να κανω ακομα εγγραφη με τουρκια. Ισως φταιει το vpn. Αν θες παντως να σου στειλω το λινκ απο το reddit να δεις την διαδικασια να δοκιμασεις.

ναι αν μπορεις. ευχαριστω

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, doll είπε

ποιο vpn χρησιμοποιείς? εισαι ευχαριστημένος?

Σαν vpn εννοείς αν είμαι ευχαριστημένος ή για την διαδικασία που ακολούθησα για να αγοράσω το subscription; Έχω το adguard vpn με μια προσφορά που είχε βγάλει black friday φέτος για 2-3 χρόνια συνδρομή(ούτε καν θυμάμαι) για τέτοιες περιπτώσεις και για το paoktv. Μετά την εγγραφή το replay tv με τις προηγούμενες σεζόν μια χαρά παίζει χωρίς vpn. Αύριο που θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά θα δούμε εάν χρειάζεται το vpn για το live

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Σαν vpn εννοείς αν είμαι ευχαριστημένος ή για την διαδικασία που ακολούθησα για να αγοράσω το subscription; Έχω το adguard vpn με μια προσφορά που είχε βγάλει black friday φέτος για 2-3 χρόνια συνδρομή(ούτε καν θυμάμαι) για τέτοιες περιπτώσεις και για το paoktv. Μετά την εγγραφή το replay tv με τις προηγούμενες σεζόν μια χαρά παίζει χωρίς vpn. Αύριο που θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά θα δούμε εάν χρειάζεται το vpn για το live

Σου δουλεψε αμεσως? εγω ενω βλεπω οτι εκανα συνδρομη κανονικα στο Play store μου ζηταει να κανω συνδρομη και στην εφαρμογη και στο Site για να μπορεσω να δω. και αν πατησω subscribe μου λεει οτι ειμαι ειδη συνδρομητης

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Ναι αμέσως δούλεψε. Έκανα εγγραφή αποσυνδέθηκα από το vpn για να δω αν παίζουν τα replay και έπαιξε αμέσως. 

εκανες λογαριασμο με vpn τουρκιας? η απλα πληρωσες με το vpn?

Δημοσ.

Και τα 2 γιατί για τους παλιούς συνδρομητές δεν ισχύει η έκπτωση. Όλα έγιναν από κινητό android. Οδηγίες από το reddit που αναφέρεται πιο πάνω

Δημοσ.

Currently, our intro pricing offer is available for new and first time subscribers only. If you want to avail the offer, you may need to register a new and different email address.

Δημοσ.
Στις 9/3/2022 στις 5:22 ΜΜ, CleanthisD είπε

Και τα 2 γιατί για τους παλιούς συνδρομητές δεν ισχύει η έκπτωση. Όλα έγιναν από κινητό android. Οδηγίες από το reddit που αναφέρεται πιο πάνω

οταν βλεπις live χρειαζεσαι vpn? η χωρις vpn τα βλεπεις ολα?

Δημοσ.
Στις 9/3/2022 στις 3:38 ΜΜ, aristidis540 είπε

Για motoGP έχουμε τίποτα? που έχει ανταγωνισμό και δράση....

Είμαι 8 χρόνια συνδρομητής στο MotoGP Videopass και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό.

Δράση ασταμάτητη, μάχες, ανταγωνισμός και κανένα στήσιμο όπως τα τελευταία χρόνια της F1 (ειδικά πέρσι).

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 9/3/2022 στις 2:48 ΜΜ, vaggos88 είπε

Ετσι αναφερουν. Εγω δεν καταφερα να κανω ακομα εγγραφη με τουρκια. Ισως φταιει το vpn. Αν θες παντως να σου στειλω το λινκ απο το reddit να δεις την διαδικασια να δοκιμασεις.

Μπορείς να το στείλεις και σε εμένα? Υπάρχει κάποιο free VPN μόνο για την εγγραφή ?

Δημοσ.

Το βασικό είναι η χώρα του pay.google.com να είναι η Τουρκία. Κάπου είδα ότι και με windscribe λειτουργεί σε free trial ή κάτι τέτοιο., Εγώ το έκανα για έναν φίλο και βγήκε 18 ευρώ με ρεβολουτ (17,5)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, JimGer είπε

Το βασικό είναι η χώρα του pay.google.com να είναι η Τουρκία. Κάπου είδα ότι και με windscribe λειτουργεί σε free trial ή κάτι τέτοιο., Εγώ το έκανα για έναν φίλο και βγήκε 18 ευρώ με ρεβολουτ (17,5)

Παλεύω 3 μέρες δεν μου παίρνει πληρωμή για κανένα λόγο,ουτε με revolut ούτε με κανονικη καρτα.

Μου πετάει αυτό συνέχεια:
1355763618_.png.b39f881b687c72651dc18c7714ee08b0.png

Επεξ/σία από stavrakas92
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavrakas92 είπε

Παλεύω 3 μέρες δεν μου παίρνει πληρωμή για κανένα λόγο,ουτε με revolut ούτε με κανονικη καρτα.

Μου πετάει αυτό συνέχεια:
1355763618_.png.b39f881b687c72651dc18c7714ee08b0.png

Κανε clean cache κλπ. μη βαλεις τιποτα στο google.pay. Δοκιμασε να κανεις απευθειας πληρωμη οταν στο ζητησει το F1TV APP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...