Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Και με το Α14 τα ίδια έλεγαν και έκλαιγαν οι φορτιστές μετά.

Δεν μπορω να πω αποψη τεκμηριωμενη και με επιχειρηματα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Δεν μπορω να πω αποψη τεκμηριωμενη και με επιχειρηματα ...

Τι ήθελες να σου φέρω βίντεο youtube??? Το έχει η γυναίκα μου. Σου φτάνει ή να φέρω και πιστοποιητικό φρονημάτων apple? Στο μόνο που έκανα λάθος είναι Α13 αντι Α14. Sorry.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Τι ήθελες να σου φέρω βίντεο youtube??? Το έχει η γυναίκα μου. Σου φτάνει ή να φέρω και πιστοποιητικό φρονημάτων apple?

Επειδη το εχω και εγω το 12 και το ξερω απο πρωτο χερι και ασε τα πιστοποιητικα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Επειδη το εχω και εγω το 12 και το ξερω απο πρωτο χερι και ασε τα πιστοποιητικα.

Ποιο 12? Εγώ σου λέω για το προηγούμενο SE το 2ο του 2020.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ποιο 12? Εγώ σου λέω για το προηγούμενο SE το 2ο του 2020.

Στην αρχη εγραψες Α14 που το εχει το 12. Ο Α13 με τον Α15 που εχει το καινουργιο δεν εχει καμια σχεση με τον δευτερο να ειναι παρα πολυ καλυτερος σε efficiency.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Τι ήθελες να σου φέρω βίντεο youtube??? Το έχει η γυναίκα μου. Σου φτάνει ή να φέρω και πιστοποιητικό φρονημάτων apple? Στο μόνο που έκανα λάθος είναι Α13 αντι Α14. Sorry.

Εκανα edit αλλά δεν σε πρόλαβα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mtifosi είπε

αν ηταν ετσι το μηλο θα ελεγε ποσο ειναι η μπαταρια, αλλα ειπε οτι εχει κλτρ μπαταρια γτ θα γελουσαν ολοι με το 1821

κ η συγκριση που κανει ειναι σλοτ 2 ωρες σε σχεση με το SE 20 κ οχι συγκριση με το iphone 13 ή με το 13 μινι πχ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, siempre22 είπε

αν ηταν ετσι το μηλο θα ελεγε ποσο ειναι η μπαταρια, αλλα ειπε οτι εχει κλτρ μπαταρια γτ θα γελουσαν ολοι με το 1821

κ η συγκριση που κανει ειναι σλοτ 2 ωρες σε σχεση με το SE 20 κ οχι συγκριση με το iphone 13 ή με το 13 μινι πχ

Τουλαχιστον πριν τσεκαρε και μια φορα 

• iPhone SE 3: The device features 15 hours of battery for video playback, 10 hours for streaming video, and 50 hours for audio playback.
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

• iPhone SE 3: The device features 15 hours of battery for video playback, 10 hours for streaming video, and 50 hours for audio playback.

στην πραξη ειναι το θεμα οταν το χρησιμοποιεις το κιν. ετσι χαιρω πολυ, ολες οι εταιριες βαζουν τα δικα τους νουμερα,

φαινεται πως δεν εχεις πιασει κιν στα χερια σου για να τσεκαρεις οτι αυτοι οι αριθμοι ειναι πλασματικοι κ καμια σχεση με την πραγματικοτητα δεν εχουν

8 λεπτά πριν, mtifosi είπε

All battery claims depend on network configuration and many other factors; actual results will vary. Battery has limited recharge cycles and may eventually need to be replaced. Battery life and charge cycles vary by software version, use, and settings. Testing conducted by Apple in January 2022 using preproduction iPhone SE (3rd generation) units and software, in February 2020 using preproduction iPhone SE (2nd generation) units and software, in August 2017 using preproduction iPhone 8 units and software, in August 2016 using preproduction iPhone 7 units and software, and in August 2015 using preproduction iPhone 6S units and software. Video playback consisted of a repeated 2‑hour 23‑minute movie purchased from the iTunes Store. All settings were default except: Bluetooth was paired with headphones (except for iPhone 6S); Wi‑Fi was associated with a network; the Wi‑Fi feature Ask to Join Networks, Auto‑Brightness, and True Tone were turned off. Battery tests are conducted using specific iPhone units.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mtifosi είπε

Τουλαχιστον ενημερωθειτε λιγο πρωτα, δεν ειναι μονο το μεγεθος της μπαταριας αλλα και το soc,os που παιζουν ρολο. 700mah λιγοτερα το 13pro. Το SE3 θα εχει σημαντικα καλυτερη μπαταρια απο το προηγουμενο και μαλιστα στο ιδιο μεγεθος λογω Α15.

Το iphone 12 έχω και εγώ και ξέρω από πρώτο χέρι το πόσο αποτελεσματική διαχείριση μπαταρίας κάνει το iOS. Σαν δεύτερο έχω ένα Oneplus 8T (custom ROM Lineage OS). Προφανώς το Oneplus έχει αρκετά μεγάλη διαφορά (περίπου +50%) στη διάρκεια μπαταρίας, με τη δική μου χρήση πάντα...

Η μπαταρία του 12 δεν εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση. Υπάρχει, όντως, πολύ καλή αυτονομία για το μέγεθός της, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα: το μέγεθός της. Μιας μέρας μπαταρία έχει, εκτός κι αν κάνεις light χρήση.

Η μικρότερη μπαταρία του SE 2022 θα τα πάει ακόμα χειρότερα, γιατί μπορεί να έχει μικρότερη οθόνη από ένα iphone 12, αλλά είναι IPS και όχι amoled... Η Apple δίνει 20-25% καλύτερη μπαταρία από το προηγούμενο SE, το οποίο είχε ΑΘΛΙΑ μπαταρία...

https://www.phonearena.com/news/apple-iphone-se-battery-life_id138909

... Παρόλα αυτά θα του δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας μέχρι να δούμε και κανένα επίσημο review. Θα ήθελα όμως και μία αξιόπιστη πηγή που να αναφέρει αυτό που έγραψες, ότι έχει 700Mah μικρότερη μπαταρία από το 13pro.

Αν όντως ισχύει, τότε μιλάμε για μπαταρία περίπου 2400Mah... Πάλι πρόβλημα βλέπω...

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Το iphone 12 έχω και εγώ και ξέρω από πρώτο χέρι το πόσο αποτελεσματική διαχείριση μπαταρίας κάνει το iOS. Σαν δεύτερο έχω ένα Oneplus 8T (custom ROM Lineage OS). Προφανώς το Oneplus έχει αρκετά μεγάλη διαφορά (περίπου +50%) στη διάρκεια μπαταρίας, με τη δική μου χρήση πάντα...

Η μπαταρία του 12 δεν εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση. Υπάρχει, όντως, πολύ καλή αυτονομία για το μέγεθός της, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα: το μέγεθός της. Μιας μέρας μπαταρία έχει, εκτός κι αν κάνεις light χρήση.

Η μικρότερη μπαταρία του SE 2022 θα τα πάει ακόμα χειρότερα, γιατί μπορεί να έχει μικρότερη οθόνη από ένα iphone 12, αλλά είναι IPS και όχι amoled... Η Apple δίνει 20-25% καλύτερη μπαταρία από το προηγούμενο SE, το οποίο είχε ΑΘΛΙΑ μπαταρία...

https://www.phonearena.com/news/apple-iphone-se-battery-life_id138909

... Παρόλα αυτά θα του δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας μέχρι να δούμε και κανένα επίσημο review. Θα ήθελα όμως και μία αξιόπιστη πηγή που να αναφέρει αυτό που έγραψες, ότι έχει 700Mah μικρότερη μπαταρία από το 13pro.

Αν όντως ισχύει, τότε μιλάμε για μπαταρία περίπου 2400Mah... Πάλι πρόβλημα βλέπω...

Οπως ανεφερες τα παντα εχουν να κανουν με το μεγεθος καθως υπαρχουν οπως φαινεται απο τις πωλησεις αρκετοι που θελουν ενα σχετικα normal σε διαστασεις τηλεφωνο. Το τι κανει το ios και τα soc της apple και του ποσου ποιο efficiency ειναι φαινεται και πως τα παει το S22 των 6.1 ιντσων απεναντι στο αντιστοιχο iphone. Εκει βλεπεις την διαφορα και οχι στα κινητα-tablet που ολα ειναι ποιο ευκολα λογω μεγεθους. Αν εμπαινε ο snap8 σε σασι iphone se/mini θα εβγαζε ατμους...

700mha εχει το 13pro μικροτερη μπαταρια απο το s22 ultra και στο video δειχνει να ειναι 30% αποτελεσματικοτερο, τι εννοεις επισημη πηγη..? Υπαρχουν τα επισημα specs.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Tlykog είπε

Στα 720ρ σιγά την αξιοποίηση που γίνεται… Η αλήθεια είναι ότι στα χέρια ενός μικρού παιδιού ίσως κάνει για gaming. Στα χέρια ενός ενήλικα το θεωρώ άβολο.

Μια συσκευή όμως δεν την κάνει κατάλληλη για gaming μόνο το SOC. Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει κατά το gaming και η διάρκεια μπαταρίας είναι δυο εξίσου σημαντικές παράμετροι. Εκεί το νέο iPhone SE πιθανόν θα πάσχει, λόγω έλλειψης χώρου στο εσωτερικό του, δεν πιστεύω ότι θα έχει καλή ψύξη του SOC και η μπαταρία θα είναι κάπου στα 1800-1900 mah.

Αν εσένα σου έρχεται κάποια άλλη χρήση στην οποιά θα δει ο άλλος διαφορά με τον Α15 σε σχέση με τον Α13 του προηγούμενου, i am all ears. 

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι ψιλό αυτονόητα πράγματα. Με 1820mah μπαταρία που είχε πχ το προηγούμενο, δεν θα αντέξει σε πολύ ωρη χρήση.

Το έγραψα και πιο πίσω ότι προφανώς δεν είναι gaming συσκευή,γιατί έχει περιορισμούς.

2 ώρες πριν, Tlykog είπε

Σαν δεύτερο έχω ένα Oneplus 8T (custom ROM Lineage OS). Προφανώς το Oneplus έχει αρκετά μεγάλη διαφορά (περίπου +50%) στη διάρκεια μπαταρίας, με τη δική μου χρήση πάντα...

Η μπαταρία του 12 δεν εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση. Υπάρχει, όντως, πολύ καλή αυτονομία για το μέγεθός της, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα: το μέγεθός της.

Το Iphone 12 έχει μπαταρία 2800mah ενώ το 8t 4500. 

Προφανώς δεν εντυπωσιάζει μια μικρή μπαταρία σε συνδιασμό με το 5G. Προφανώς τέτοιες μπαταρίες απευθύνονται και σε ανάλογο κοινό από πλευράς χρήσης.

Γιαυτό πχ και βγήκαν παλιότερα τα Plus μοντέλα και τα τελευταία χρόνια τα max μοντέλα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν εσένα σου έρχεται κάποια άλλη χρήση στην οποιά θα δει ο άλλος διαφορά με τον Α15 σε σχέση με τον Α13 του προηγούμενου, i am all ears. 

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι ψιλό αυτονόητα πράγματα. Με 1820mah μπαταρία που είχε πχ το προηγούμενο, δεν θα αντέξει σε πολύ ωρη χρήση.

Το έγραψα και πιο πίσω ότι προφανώς δεν είναι gaming συσκευή,γιατί έχει περιορισμούς.

Υπάρχουν και άλλες διαφορές πχ επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας (εφαρμογή φίλτρων, συμπίεση κτλ). Υπάρχουν εφαρμογές. Μετά είναι και η αντοχή στο χρόνο σε αναβαθμισμένες εκδόσεις του λειτουργικού.

Όντως το έγραψες. Δε διαφώνισα, απλά πρόσθεσα κάποια στοιχεία παραπάνω. Στο μόνο που διαφώνησα είναι στην αξιοποίησή του σαν gaming συσκευή με τέτοια οθόνη.

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το Iphone 12 έχει μπαταρία 2800mah ενώ το 8t 4500. 

Προφανώς δεν εντυπωσιάζει μια μικρή μπαταρία σε συνδιασμό με το 5G. Προφανώς τέτοιες μπαταρίες απευθύνονται και σε ανάλογο κοινό από πλευράς χρήσης.

Γιαυτό πχ και βγήκαν παλιότερα τα Plus μοντέλα και τα τελευταία χρόνια τα max μοντέλα.

2815W για την ακρίβεια... Είναι που είναι μικρή, μην της κόβεις άλλα Mah...

To 8Τ έχει μεγαλύτερη οθόνη με υψηλότερη ανανέωση, πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή (TDP 10W o 865 έναντι 6W ο Α14) και λειτουργικό που δεν διαχειρίζεται τη μπαταρία με τόσo αποτελεσματικό τρόπο όσο το iOS. Να πω ότι ούτε το 8T είναι gaming κινητό.

Σε ποιο κοινό απευθύνονται; Αυτούς που θα δώσουν 800€ για να πάρουν μία συσκευή για να σερφάρουν και να στέλνουν μηνύματα και emails; Αυτά γίνονται απροβλημάτιστα και σε κινητά στα μισά χρήματα. Προφανώς και το gaming είναι μέσα, ειδικά με τέτοια SOC που φτιάχνει η Apple.

Το μόνο plus/pro max στην ιστορία της Apple που έχει αυτονομία που σε κάνει να νοιώθεις πραγματικά άνετα είναι το 13 pro max. Για την ακρίβεια διαλύει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του. Τα υπόλοιπα plus/pro max είχαν πολύ καλή αυτονομία "για Apple", όχι γενικά.

5 ώρες πριν, mtifosi είπε

Οπως ανεφερες τα παντα εχουν να κανουν με το μεγεθος καθως υπαρχουν οπως φαινεται απο τις πωλησεις αρκετοι που θελουν ενα σχετικα normal σε διαστασεις τηλεφωνο. Το τι κανει το ios και τα soc της apple και του ποσου ποιο efficiency ειναι φαινεται και πως τα παει το S22 των 6.1 ιντσων απεναντι στο αντιστοιχο iphone. Εκει βλεπεις την διαφορα και οχι στα κινητα-tablet που ολα ειναι ποιο ευκολα λογω μεγεθους. Αν εμπαινε ο snap8 σε σασι iphone se/mini θα εβγαζε ατμους...

700mha εχει το 13pro μικροτερη μπαταρια απο το s22 ultra και στο video δειχνει να ειναι 30% αποτελεσματικοτερο, τι εννοεις επισημη πηγη..? Υπαρχουν τα επισημα specs.

Γι αυτό δεν πήρα το 12 pro max και πήρα το απλό 12, αλλά στην πραγματικότητα η διαφορά μεταξύ 8Τ και 12 δεν είναι χαοτική στην πράξη.

Γι το efficiency συμφωνώ, αλλά είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην βάζουν μία μπαταρία πχ 3.500Μah, που θα χωρούσε στο σασί. Πχ στο 13 pro max η αυτονομία είναι απίστευτη, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο σε κάθε έκδοση των κινητών τους. Κοίτα λίγο εδώ:

https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_8-10893.php

Έχει παρόμοιες διαστάσεις με το iphone 12 και high end επεξεργαστή, με 4000Mah μπαταρία.

Ο SD 888 είναι από τους πιο θερμούς επεξεργαστές και ακόμα και αυτός, σε παρόμοιο σασί με του iphone 12, έχει καλύτερο sustained performance (85%) έναντι πχ του iphone 13 (78%). Πηγές:

https://www.gsmarena.com/apple_iphone_13-review-2325p4.php

https://gsmarena.com/asus_zenfone_8-review-2266p4.php

Δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνε φωτιά αν έμπαινε στο σασί του iphone SE 2022, απλά ;ίσως να είχε άλλες ρυθμίσεις θερμοκρασίας σε σχέση με τη συχνότητα και η μπαταρία θα τελείωνε πιο γρήγορα από του iphone.

Οκ. Νόμιζα ότι μιλούσες για τη μπαταρία του iphone SE 2022 και έγραφες ότι έχει 700mAh μικρότερη μπαταρία από αυτή του iphone 13 pro.

H αλήθεια είναι ότι για το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς αυτής φταίνει πολλά πράγματα, πχ το samsung έχει οθόνη 120Hz adaptive, οπότε σε κάποιες εφαρμογές έτρεχε με αυτή τη συχνότητα οθόνης. Η διαφορά στην κατανάλωση είναι τεράστια. Ενδεικτικά, στο Oneplus 8T που έχω, αν θέσω την οθόνη μονιμα στα 120Hz έχω SOT περίπου 5 ώρες και 30-40 λεπτά. Αν τη θέσω μόνιμα στα 60Hz έχω περίπου 8 ώρες και 15 λεπτά με τη δική μου χρήση.

Μια άλλη παράμετρος λέγεται google apps. Κινητά χωρίς gapps έχουν διαφορά 40%-60% στη μπαταρία σε σχέση με τις εκδόσεις τους με gapps. Επιπλέον μετράει και τί τρέχει στο παρασκήνιο. Στα 2 τελευταία η Apple κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά με κλειστό λειτουργικό και 7-8 μοντέλα να συντηρεί η παραμετροποίηση είναι πολύ πιο εύκολη απ΄ότι στους κατασκευαστές Android.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tlykog είπε

Γι αυτό δεν πήρα το 12 pro max και πήρα το απλό 12, αλλά στην πραγματικότητα η διαφορά μεταξύ 8Τ και 12 δεν είναι χαοτική στην πράξη.

Γι το efficiency συμφωνώ, αλλά είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην βάζουν μία μπαταρία πχ 3.500Μah, που θα χωρούσε στο σασί. Πχ στο 13 pro max η αυτονομία είναι απίστευτη, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο σε κάθε έκδοση των κινητών τους. Κοίτα λίγο εδώ:

https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_8-10893.php

Έχει παρόμοιες διαστάσεις με το iphone 12 και high end επεξεργαστή, με 4000Mah μπαταρία.

Ο SD 888 είναι από τους πιο θερμούς επεξεργαστές και ακόμα και αυτός, σε παρόμοιο σασί με του iphone 12, έχει καλύτερο sustained performance (85%) έναντι πχ του iphone 13 (78%). Πηγές:

https://www.gsmarena.com/apple_iphone_13-review-2325p4.php

https://gsmarena.com/asus_zenfone_8-review-2266p4.php

Δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνε φωτιά αν έμπαινε στο σασί του iphone SE 2022, απλά ;ίσως να είχε άλλες ρυθμίσεις θερμοκρασίας σε σχέση με τη συχνότητα και η μπαταρία θα τελείωνε πιο γρήγορα από του iphone.

Οκ. Νόμιζα ότι μιλούσες για τη μπαταρία του iphone SE 2022 και έγραφες ότι έχει 700mAh μικρότερη μπαταρία από αυτή του iphone 13 pro.

H αλήθεια είναι ότι για το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς αυτής φταίνει πολλά πράγματα, πχ το samsung έχει οθόνη 120Hz adaptive, οπότε σε κάποιες εφαρμογές έτρεχε με αυτή τη συχνότητα οθόνης. Η διαφορά στην κατανάλωση είναι τεράστια. Ενδεικτικά, στο Oneplus 8T που έχω, αν θέσω την οθόνη μονιμα στα 120Hz έχω SOT περίπου 5 ώρες και 30-40 λεπτά. Αν τη θέσω μόνιμα στα 60Hz έχω περίπου 8 ώρες και 15 λεπτά με τη δική μου χρήση.

Μια άλλη παράμετρος λέγεται google apps. Κινητά χωρίς gapps έχουν διαφορά 40%-60% στη μπαταρία σε σχέση με τις εκδόσεις τους με gapps. Επιπλέον μετράει και τί τρέχει στο παρασκήνιο. Στα 2 τελευταία η Apple κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά με κλειστό λειτουργικό και 7-8 μοντέλα να συντηρεί η παραμετροποίηση είναι πολύ πιο εύκολη απ΄ότι στους κατασκευαστές Android.

Μπορεις να βρεις πολλες δικαολογιες για καθε τι αλλα στο τελος ειναι το αποτελεσμα που μετραει. Αν το android δεν χρησιμοποιει σωστα το adaptive δεν ειναι θεμα της apple. Και εμενα δεν θα με χαλαγε να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια το 12 αλλα βλεπω πως μονο η apple προχωραει μπροστα με πολυ δυνατοτερα soc και αξιοπρεπη μπαταρια στα normal μεγεθη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mtifosi είπε

Μπορεις να βρεις πολλες δικαολογιες για καθε τι αλλα στο τελος ειναι το αποτελεσμα που μετραει. Αν το android δεν χρησιμοποιει σωστα το adaptive δεν ειναι θεμα της apple. Και εμενα δεν θα με χαλαγε να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια το 12 αλλα βλεπω πως μονο η apple προχωραει μπροστα με πολυ δυνατοτερα soc και αξιοπρεπη μπαταρια στα normal μεγεθη.

Ποιες δικαιολογίες μου λες; Είναι γεγονότα και στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι ότι το τελικό προϊόν είναι πάρα πολύ καλό, αλλά όχι άριστο από επιλογή της εταιρείας. Αυτό με πειράζει. Για ποιον λόγο; Δε μιλάμε για οικονομικό κινητό...

Το Android έχει τα δικά του θέματα και ειδικά το Google Android δε μου αρέσει και δεν το χρησιμοποιώ σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο. Βάζω μόνο custom ROMs χωρίς gapps και η διάρκεια μπαταρίας ανεβαίνει πάνω από 50% επιπλέον από την έκδοση με gapps στο ίδιο κινητό. Βασικά, για την αυτονομία του Android ευθύνονται, κατά το μεγαλύτερο μέρος, η Google και η σαβούρα που προεγκαθιστούν οι εταιρείες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...