Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως ως κατοχος και χρηστης του iphone 8 plus εδω και 4+ χρονια μπορω να πω οτι για τη δουλεια που το θελω (τηλεφωνο, sms, messaging, λιγο ιντερνετ, youtube) δεν εχει κανει κιχ ειναι σκυλι και το κραταω ακομα. Το μονο που θελει αλλαγη καποια στιγμη ειναι η μπαταρια του πλεον, με την ανωτερω χρηση βγαζει μερα ενω του κουτιου εβγαζε κοντα 2ημερο. Εμενα ηταν εταιρικο κινητο εννοειται δεν θα εδινα ευκολα 970 ευρω που εκανε τοτε να το αγορασω.

Αρα ολα εξαρτωνται απο τη χρηση που κανεις και το τι θελεις. Και πηρε και την 15κατι ios προσφατα και δουλευει μια χαρα.

Αν λοιπον αυτο το κινητο ειχε μια καλη τιμολογηση θα πουλαγε ευκολα σα ζεστο ψωμακι για ανθρωπους που εχουν βασικες απαιτησεις και τους ενδιαφερει το μηλαρακι. Ολοι οι υπολοιποι απλα θα προσπερασουν και θα πανε σε καποιο android.

Ευτυχως η αγορα κινητων ειναι τεραστια και εχει απειρες επιλογες για ολα τα γουστα και ολα τα βαλαντια. Κανεις δεν πιεζει ουτε αναγκαζει κανεναν να παρει κατι που δεν θελει ή δεν του αρεσει.

• Like 1
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bέβαια άλλη μπαταρία έχει το 8 και κατ' επέκταση τα SE και άλλη το 8 plus.

1800 mah το ένα και 2700 το plus

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, DisRaptor είπε

Προσωπικα δεν θα παιρνα ποτε iPhone, αλλα δεν νομιζω οτι καποιος θα παιρνε se για να παιζει games.

Το κάνανε τόσα χρόνια μέχρι και το iphone 8 ή στο Se 2020,προφανώς και υπάρχει κόσμος που παίζει games ανεξαρτήτως ιντσών. Δεν λέμε βέβαια να το αγοράσεις καθαρά για gaming συσκευή.

Μην ξεχνάς ότι τέτοιες συσκευές έχουν πέραση στην νεολαία,η οποία ασχολείται αρκετά με mobile gaming.

Τέλος,άσε που είναι και η μόνη ας το πούμε σοβαρή χρήση στην οποία να αξιοποιείται ο Α15.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Καλύτερη μπαταρία είπαν (ας πούμε και κάτι που μπορεί να ειπωθεί για ετούτο το machine), αλλά πόσο καλύτερη δεν μας είπαν. Και το 1% βελτίωση θεωρείται, αντί για 3 ώρες SoT, άντε πάρε 3 ώρες και 5 ‘. Ότι να ναι 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kchris298 είπε

Εγώ λέω να δώσω το samsung galaxy S21 Ultra που εχω και να παω στο SE.

Και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα είμαι, να δώσω τη Nespesso και να πάρω το SE ή να περιμένω να δω τι θα βγάλει η Panasonic σε ξυρίστηκες μηχανές…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα είμαι, να δώσω τη Nespesso και να πάρω το SE ή να περιμένω να δω τι θα βγάλει η Panasonic σε ξυρίστηκες μηχανές…

E όχι και τη Nespesso ρε συ. Aπομίμηση να πάρεις μηλόφωνο, ντροπή. 🙃

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.

καλυτερα Χ με 200ε ή ΧS με 250ε μεταχειρισμενο κ διπλη καμερα κ μεγαλη μπαταρια παρα με το φιασκο το 8(μονο ο επεξεργαστης ειναι νεος) τα αλλα ιδια

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το κάνανε τόσα χρόνια μέχρι και το iphone 8 ή στο Se 2020,προφανώς και υπάρχει κόσμος που παίζει games ανεξαρτήτως ιντσών. Δεν λέμε βέβαια να το αγοράσεις καθαρά για gaming συσκευή.

Μην ξεχνάς ότι τέτοιες συσκευές έχουν πέραση στην νεολαία,η οποία ασχολείται αρκετά με mobile gaming.

Τέλος,άσε που είναι και η μόνη ας το πούμε σοβαρή χρήση στην οποία να αξιοποιείται ο Α15.

Στα 720ρ σιγά την αξιοποίηση που γίνεται… Η αλήθεια είναι ότι στα χέρια ενός μικρού παιδιού ίσως κάνει για gaming. Στα χέρια ενός ενήλικα το θεωρώ άβολο.

Μια συσκευή όμως δεν την κάνει κατάλληλη για gaming μόνο το SOC. Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει κατά το gaming και η διάρκεια μπαταρίας είναι δυο εξίσου σημαντικές παράμετροι. Εκεί το νέο iPhone SE πιθανόν θα πάσχει, λόγω έλλειψης χώρου στο εσωτερικό του, δεν πιστεύω ότι θα έχει καλή ψύξη του SOC και η μπαταρία θα είναι κάπου στα 1800-1900 mah.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Στα 720ρ σιγά την αξιοποίηση που γίνεται… Η αλήθεια είναι ότι στα χέρια ενός μικρού παιδιού ίσως κάνει για gaming. Στα χέρια ενός ενήλικα το θεωρώ άβολο.

Μια συσκευή όμως δεν την κάνει κατάλληλη για gaming μόνο το SOC. Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει κατά το gaming και η διάρκεια μπαταρίας είναι δυο εξίσου σημαντικές παράμετροι. Εκεί το νέο iPhone SE πιθανόν θα πάσχει, λόγω έλλειψης χώρου στο εσωτερικό του, δεν πιστεύω ότι θα έχει καλή ψύξη του SOC και η μπαταρία θα είναι κάπου στα 1800-1900 mah.

1821 οπως το 8 ειναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Νομίζω ότι πολλοί θα σκεφτούν αυτή την διαφορά και θα την καλύψουν. Γιατί αν δεν το κάνουν, θα το κάνουν χάνοντας περισσότερα χρήματα μετά διαπιστώνοντας πόσο λάθος αγορά ήταν το SE.

625 βλέπω το Mini. https://www.skroutz.gr/s/25543651/Apple-iPhone-12-Mini-5G-4GB-64GB-Product-Red.html

το SE 22 το περιμένουν 529 νομίζω.

Ε το μαυρό 643 και έκανα την απαραίτητη στρογγυλοποίηση 😋 Προφανώς με τις τιμές εδώ πρέπει να είναι καθυστερημένος κάποιος για να πάρει το SE. €400 το πολύ έπρεπε να είναι το SE για να έχει κάποιο νόημα.

4 ώρες πριν, siempre22 είπε

καλυτερα Χ με 200ε ή ΧS με 250ε μεταχειρισμενο κ διπλη καμερα κ μεγαλη μπαταρια παρα με το φιασκο το 8(μονο ο επεξεργαστης ειναι νεος) τα αλλα ιδια

Σωστό αλλά €300 και πάνω και τα περισσότερα με χάλια μπαταρίες λόγω χρήσης

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
On 08/03/2022 at 23:57, shedninja said:

ακόμα κ το SE τρίτης γενιάς θα είναι σίγουρα καλύτερο από το Xiaomi huawei κ όλες αυτές τις κινεζιές…

Συγκρατημένη, αντικειμενική άποψη με σοβαρά επιχειρήματα. 

22 hours ago, b-boy_steve said:

Να σας δει το κορασιο στο κλαμπακι με τούτο και θα γελάει. Η μάλλον θα κλαίει γιατί θα καταλάβει ότι θα πληρώσει και το ποτό της μετά... 😂 😂 😂

😵😵🥴

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Επαναστατική μπαταρία…

Τουλαχιστον ενημερωθειτε λιγο πρωτα, δεν ειναι μονο το μεγεθος της μπαταριας αλλα και το soc,os που παιζουν ρολο. 700mah λιγοτερα το 13pro. Το SE3 θα εχει σημαντικα καλυτερη μπαταρια απο το προηγουμενο και μαλιστα στο ιδιο μεγεθος λογω Α15.

Επεξ/σία από mtifosi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...