Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, makridis είπε

Όπως προείπα, είναι iconic ο σχεδιασμός. Όπως οι γρίλιες της bmw για παράδειγμα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα βγαίνει το σχέδιο του pro ως entry level μοντέλο…και τότε πάλι θα είναι iconic το σχέδιο. Δεν κοροϊδεύουν κανένα. Εμένα πχ μου φέρνει μνήμες και μόνο που βλέπω το σχέδιο αυτό. Θα το έπαιρνα για τη συλλογή αν ήταν πιο φτηνό. Προφανώς και δεν το προτείνω σε κανέναν αν έχει να δώσει 500€ που θα έχει Ελλάδα, εκτός και αν νοσταλγεί αυτό το σχέδιο.

Μόνο που μιλάμε για smartphone και όχι πχ για ρολόι για να μιλάμε για iconic σχεδιασμό.

Αν κάποιος θέλει αυτό τον σχεδιασμό,ας αγοράσει ένα παλιότερο μοντέλο να το πληρώσει ανάλογα.

Μιλάμε ξεκάθαρα για κοροιδια. Εδώ ούτε καν ip68 δεν είναι η συσκευή. Ενα iphone se 2020 είναι με άλλο τσιπάκι το 2022 και ζητάνε και παραπάνω χρήματα.

• Like 7
Δημοσ.

Σαν κάτοχος του SE 2020 δεν βλέπω κάτι να με "αναγκάζει" σε αναβάθμιση. 

Θα περιμένω το επόμενο SE σε καμιά διετία με την ελπίδα να έχει τότε το design του iphone mini 12.  

• Like 5
Δημοσ.

Φθινόπωρο 2021, Κουπερτίνο, Καλιφόρνια.  Ένα ολοκαίνουργιο iPhone 13 χτυπάει στο γραφείο του Tim Cook.
- Έλα αφεντικό, ο Λι από το εργοστάσιο της Κίνας είμαι.
- Γεια σου Λι. Τι χαμπάρια?
- Ψάχνοντας στο εργοστάσιο, βρήκαμε μια αποθήκη που είναι φουλ από σώματα iPhone 8. Τι να τα κάνουμε?
- Στείλτε τα για ανακύκλωση. Ή μάλλον όχι..... κράτησε τα! Έχω μια ιδέα!

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φαινεται οτι μονο σε εμενα αρεσε , εχει χαρακτήρα ωραιο , κανεις τη δουλεια σου on the go , χωραει πιο ευκολα στις τσέπες

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Η ολη σειρα βασιζεται  στο touch-id που πολλοι το προτιμουν απο το face-id.

Εαν αποφασιζαν να το κανουν σε iPhone SE Plus (8 plus) μεγεθος στα 450€ θα ξεπουλαγε αμεσως.

• Like 6
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gousias είπε

Για esim τέθηκε αναφορά;

Κανονικά όπως και το προηγούμενο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panatha1369 είπε

Ειχε ακουστει η φημη οτι μολις κυκλοφορησει το καινουργιο se θα επεφτε το se 2020 στα 199$

σκεψη ηταν σε ελαχιστες χωρες με κοσμοπου εχει χαμηλα εισοδηματα. τωρα βεβαια που το ξαναλεμε και εμεις για εκει τραβαμε ... λετε να μας συμπεριλαβουν? LOL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...