Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gino007 είπε

Ίσως το πιο αδιάφορο iphone που έχει κυκλοφορήσει, είναι δυνατόν να μην αλλάξει το design τουλάχιστον στα πλαίσια του X(R);

Εχεις δίκιο αλλά πριν λίγο διάβαζα ότι το SE 2020 είναι το 8 κινητό με τις καλύτερα πωλήσεις για το 21…

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή η μικρή οθόνη δεν βολεύει. Καλό, χρυσό, όμως οθόνη θέλει πιο μεγάλη... Επίσης και μπαταρία

Δημοσ.

Για τον μπαμπά μου όταν αποτελειώσει το 8 που έχει θα είναι λογικά η πρώτη μου επιλογή. 

Κατά τ άλλα ξαναζεσταμενο φαγητό 

• Like 2
Δημοσ.

Τα iphone SE ήταν ανέκαθεν αυτό που λέμε κινητά παγίδες, τα οποία λόγω της χαμηλής τους τιμής είχαν σκοπό να σου βάλουν το τυράκι για να πάς σε ακριβότερα μοντέλα.

Λόγω της μικρής οθόνης αλλά κυρίως μπαταρίας ήταν αυτό που λέμε εκτός τόπου και χρόνου.

Μια από τα ίδια και με το Iphone SE 3ης γενιάς. Τι να τον κάνω τον Α15 σε μια συσκευή 4.7ιντσών?Για να παίζω παιχνίδια στα οποία με το ζόρι θα βλέπω στην οθόνη τι παίζω αφού σχεδόνη μισή θα καλύπτεται από τα χέρια/δάκτυλα και τα περισσότερα παιχνίδια σε 720p οθόνη,μια χαρά τα σηκώνουν ακόμα και 3 και 4 χρόνων τσιπάκια??

Τι να το κάνω και το 5G σαν καταναλωτής,σε μια συσκευή με πολύ μικρή μπαταρία? Για να τελειώνει πιο γρήγορα?

Και για γονιό ή μικρή ηλικία που αναφέρθηκε, καλύτερη αγορά είναι αυτή ενός Iphone 8 πχ το οποίο προσφέρει παρόμοια εμπειρία αλλά σαν παλιότερο μοντέλο το βρίσκεις πολύ φθηνότερα. Οχι 500 με 550ευρώ για το Iphone SE 3.

• Like 17
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gino007 είπε

Μάλλον επειδή αν το έβγαζε στο form factor του XR ο πολύς κόσμος δεν θα έπαιρνε τα ακριβά 12-13.

Ήδη στα χρήματα ομωσ αυτά υπάρχει το 12 mini. Μικρότερο μέγεθος, μεγαλύτερη οθόνη…

το SE3 βγαίνει στα 519€ στη γερμανια… δύσκολα να πουλήσει  πλέον… απλά προσπαθούν να ξεστοκαρουν κ τα τελευταία σασί του iphone8, αλλά όχι κ να τα πουλούν με χασούρα….

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nmembers68 είπε

ευτυχως, διοτι δεν εχει αυτο το εκτρωμα notch 

ούτε εμένα μου αρέσει το σεμεδάκι, εννοείται αυτό, αλάλ θα μπορουσαν να μειώσουν τα bezels.

• Like 3
Δημοσ.

αρα δεν επαληθευτηκαν οι διαρροες για τιμη κατω απο 400 δολλαρια. καλα ελλαδα με φπα μεταφορικα κλπ θα ειναι στο θεο ...

• Like 3
Δημοσ.

το μεγαλο μειον σε αυτα ηταν η μπαταρια , αν εχει μια αξιόλογη μπαταριά θα περπατηση αλλιος τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου , αυτα τα κινητα εξυπηρετούσαν μια μεριδα ανθρώπων που δεν θελαν πολλα-πολλα  η δεν ειχαν να λεφτα να πανε στο καλο , εγω πλεον ειμαι σε αυτη την κατηγορια , αλλα θελω οπωσδήποτε καλη μπαταρια γιατι ουτε γρηγορη φόρτιση ειδα πουθενα ουτε ασύρματη  , τουλάχιστον να κρατάει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, barman_ είπε

Design 9 ετιας, μόνο αυτοί πραγματικά 

Με βρίσκεις αντίθετο. Είναι iconic design και δεν είσαι υποχρεωμένος (ακόμα και αν είσαι fanboy) να το πάρεις. Στα 399€ θα ήταν best seller.

Επεξ/σία από makridis
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 minutes ago, makridis said:

Με βρίσκεις αντίθετο. Είναι iconic design και δεν είσαι υποχρεωμένος (ακόμα και αν είσαι fanboy) να το πάρεις. Στα 399€ θα ήταν best seller.

προφανως και κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να το παρει.Ωστοσο θεωρω μεγιστη κοροιδια να βγαινει μοντελο με σχεδιασμο σχεδον 10ετιας και να πλασαρεται ως καινουριο.Να μη μιλησω δε με την οθονη 4.7 με τα μπεζελ στο θεο....

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, barman_ είπε

προφανως και κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να το παρει.Ωστοσο θεωρω μεγιστη κοροιδια να βγαινει μοντελο με σχεδιασμο σχεδον 10ετιας και να πλασαρεται ως καινουριο.Να μη μιλησω δε με την οθονη 4.7 με τα μπεζελ στο θεο....

Όπως προείπα, είναι iconic ο σχεδιασμός. Όπως οι γρίλιες της bmw για παράδειγμα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα βγαίνει το σχέδιο του pro ως entry level μοντέλο…και τότε πάλι θα είναι iconic το σχέδιο. Δεν κοροϊδεύουν κανένα. Εμένα πχ μου φέρνει μνήμες και μόνο που βλέπω το σχέδιο αυτό. Θα το έπαιρνα για τη συλλογή αν ήταν πιο φτηνό. Προφανώς και δεν το προτείνω σε κανέναν αν έχει να δώσει 500€ που θα έχει Ελλάδα, εκτός και αν νοσταλγεί αυτό το σχέδιο.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, makridis said:

Όπως προείπα, είναι iconic ο σχεδιασμός. Όπως οι γρίλιες της bmw για παράδειγμα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα βγαίνει το σχέδιο του pro ως entry level μοντέλο…και τότε πάλι θα είναι iconic το σχέδιο. Δεν κοροϊδεύουν κανένα. Εμένα πχ μου φέρνει μνήμες και μόνο που βλέπω το σχέδιο αυτό. Θα το έπαιρνα για τη συλλογή αν ήταν πιο φτηνό. Προφανώς και δεν το προτείνω σε κανέναν αν έχει να δώσει 500€ που θα έχει Ελλάδα, εκτός και αν νοσταλγεί αυτό το σχέδιο.

iconic σχεδιασμος 9ετιας με ξερω γω 100 και βαλε ετων.οκ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Του λείπει μπαταρία….του λείπει official night mode….θα μείνω στο 2020. Εκτός αν ο Α15 κάνει παπάδες στη κάμερα και στην αυτονομία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...