Προς το περιεχόμενο

[Βοήθεια] Αλλαγή Παρόχου πότε να κάνω και σε ποιον;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή την στιγμή έχω vodafone και λήγει το συμβόλαιο μου τέλη Απριλίου.

Έχω 100 mbps και είναι στα 35.50 

Βλέπω nova έχει στα 26,60 το μήνα + 1 μήνα δωρεάν και η wind στα 29,90

Η vodafone μου λέει στα ίδια χρήματα να ανανεώσω αλλά βλέπω έχει για νέους πελάτες στα 30 ευρώ.

Τι μου προτείνετε; Πότε να κάνω αλλαγή παρόχου για να μην έχω πέναλτυ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι μιλάς για 100ρα VDSL, όλοι οι πάροχοι θα σου δώσουν από την ίδια καμπίνα και τα ίδια απερχόμενα. (αλλά και για FTTH 100ρα να λες (nova αποκλείετε) πάλι από την ίδια οπτική ίνα θα πάρεις). Το μόνο που θα αλλάξει ανάλογα με τον πάροχο, είναι η σύνδεση με το «έξω» internet (Μικροδιαφορές, τις καταλαβαίνεις σε ping κυρίως).

Τα μόνα που έχω να πω μεταξύ αυτών των εταιριών, είναι να προτιμήσεις την εταιρία που εχει καμπίνες στην γειτονιά σου, αν έχει (δλδ Vodafone ή Wind, αφού η nova δεν έχει καμπίνες, και για ΟΤΕ δεν είπες).

Αν κάνεις αλλαγή παρόχου ΑΦΟΥ τελειώσει το συμβόλαιο, δεν πληρώνεις κανένα πέναλτι από όσο ξέρω.

Επεξ/σία από Sudowoodo
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Sudowoodo είπε

Φαντάζομαι μιλάς για 100ρα VDSL, όλοι οι πάροχοι θα σου δώσουν από την ίδια καμπίνα και τα ίδια απερχόμενα. (αλλά και για FTTH 100ρα να λες (nova αποκλείετε) πάλι από την ίδια οπτική ίνα θα πάρεις). Το μόνο που θα αλλάξει ανάλογα με τον πάροχο, είναι η σύνδεση με το «έξω» internet (Μικροδιαφορές, τις καταλαβαίνεις σε ping κυρίως).

Τα μόνα που έχω να πω μεταξύ αυτών των εταιριών, είναι να προτιμήσεις την εταιρία που εχει καμπίνες στην γειτονιά σου, αν έχει (δλδ Vodafone ή Wind, αφού η nova δεν έχει καμπίνες, και για ΟΤΕ δεν είπες).

Αν κάνεις αλλαγή παρόχου ΑΦΟΥ τελειώσει το συμβόλαιο, δεν πληρώνεις κανένα πέναλτι από όσο ξέρω.

Θέλω να αλλάξω πάροχο λόγω τιμής , είμαι χρόνια πελάτης στην Voda και 10€ το μήνα παραπάνω δεν θέλω να δίνω....

Και δεν θέλω να έχω πρόστιμο...και ρωτάω ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω αλλαγή παρόχου...

Πώς μπορώ να δω ποιος πάροχος έχει καμπίνα ;

Επεξ/σία από skar1983

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, skar1983 είπε

Θέλω να αλλάξω πάροχο λόγω τιμής , είμαι χρόνια πελάτης στην Voda και 10€ το μήνα παραπάνω δεν θέλω να δίνω....

Και δεν θέλω να έχω πρόστιμο...και ρωτάω ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω αλλαγή παρόχου...

Πώς μπορώ να δω ποιος πάροχος έχει καμπίνα ;

Ένα γενικό rule of thumb είναι να πας http://fttxgr.eu/map? και να δεις ποίος πάροχος έχει VDSL καμπίνες πιο κοντά στο σπίτι σου.

Από την στιγμή που λήξει το συμβόλαιο και μετά δεν πληρώνεις πρόστιμο, εγώ αυτό έχω κάνει στο παρελθόν/αυτό ξέρω.

Αν λόγο του οικονομικού θες να αλλάξεις πάροχο κάνε το αφου λήξει το συμβόλαιο, ειδικά αν δεν έχει η Vodafone καμπίνα στην γειτονιά σου.

Επεξ/σία από Sudowoodo

24 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε

Ένα γενικό rule of thumb είναι να πας http://fttxgr.eu/map? και να δεις ποίος πάροχος έχει VDSL καμπίνες πιο κοντά στο σπίτι σου.

Από την στιγμή που λήξει το συμβόλαιο και μετά δεν πληρώνεις πρόστιμο, εγώ αυτό έχω κάνει στο παρελθόν/αυτό ξέρω.

Αν λόγο του οικονομικού θες να αλλάξεις πάροχο κάνε το αφου λήξει το συμβόλαιο, ειδικά αν δεν έχει η Vodafone καμπίνα στην γειτονιά σου.

Οτε είναι η καμπίνα αλλά ΟΤΕ πολλά τα λεφτά για μένα για την ώρα

Οπότε όταν λήξει αν δεν μου κάνουν καλή προσφορά από voda θα πάω σε κάτι άλλο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...