Προς το περιεχόμενο

dual cpu...help please

Xagiate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

As poume pos exoume dual epeksergastes me windows xp proffesional pou ipostirizoun diplous epeksergastes. Ego apo to litourgiko mporo na dialekso se pion epeksergasti tha trexi to programma pou thelo? An nai...pos ginete auto? thanks opios kseri as apantisi sas parakalo.

Δημοσ.

Πατας ctrl+alt+del και πας στον task manager, διαλεγεις την καρτελα με τα processes, επιλεγεις το προγραμμα που θες, δεξι click και τελευταια επιλογη "Set affinity".

Αυτος ειναι ο μπακαλιστικος[γρηγορος], κυκλοφορει και ενας καλος task manager που σε αφηνει να τα διαλεγεις εξ'ορισμου και οχι καθε φορα που το τρεχεις...νομιζω ηταν στο tomshardware.

Δημοσ.

Για Dual CPU συστήματα προτείνονται τα Windows 2000 & τα Windows 2003 πάντως ( και ένα linux σε άλλο partition [ για Video Encoding ] ) είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

ara etsi mporo na stilo mia application pou xtipai 100% stin mia cpu kai na ine ta windows elefthera diladi na min kolai to pc kai na doulebi opos otan den trexi tipota pedes? thanks fatman!

• Super Moderators
Δημοσ.

vres mou kapoia epixeirhsh pou na exei windows XP se dual cpu systhmata kai panw kai 8a sou vgalw to kapelo! apla den ta a3iopoioun oso ta 2000 ta 2003 kai alla leitourgika...

Δημοσ.

Κατ'αρχάς, για να είμαστε δίκαιοι, συγκρίνουμε τα XP Pro με τα W2K Pro και όχι με εκδόσεις server (W2K & W2K3)

Προσωπικά, λοιπόν, εργάζομαι σε μία επιχείρηση με pc που έχουν W2K Pro & XP Pro με διπλούς επεξεργαστές (δεν έχει νόημα να μιλάμε για >2 cpu, για τα συγκεκριμένα OS, απλά επειδή υποστηρίζουν μέχρι δύο)

βγάλε μου το καπέλο :)

Δεν είναι εκεί το θέμα μου όμως.

Για να είμαστε σωστοί, όταν λέμε κάτι πρέπει να το βασίζουμε και κάπου, αν μας το ζητήσουνε να μπορούμε να το διαθέσουμε (θέμα αξιοπιστίας λοιπόν, ένα τεράααααααααστιο θέμα που ακόμη δεν έχει θιχτεί...)

το στυλ:

-ισχύει το "ταδε"

-γιατί??

-γιατί ΙΣΧΥΕΙ. (αντί του σωστού: λόγο τάδε και τάδε)

σ'αρέσει???

εμένα πάντως όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

to oti to les den apodeiknuei kati :P alla parola auta sou vgazw to kapelo :)

anyway egw den 8a evaza Xp alla win2003 server...gia auto ton skopo ftiaxthkan...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...