keysmith Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 ενώ στα mid-range και στα low.. είναι άπιαστη σε πωλήσεις και ποσοστά.. 🤑
whoever81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) αποχωρεί από την αγορά των ναυαρχίδων aka ποτέ δεν μπήκε και δεν θα μπει Nokia Lumia μαρή HMD! Φέρτα πίσω στη low/midrange κατηγορία. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από whoever81 1
basilis_k6 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, chncynic είπε Αυτό που προσωπικά πιστεύω οτι λείπει ΠΑΝΤΕΛΩΣ απο την αγορά, είναι ένα σε μέγεθος mid range phone με όσο πιο vanilla android γίνεται. Προσωπικά αν έβρισκα κινητό με αρκετά μικρότερη οθόνη απο τον ανταγωνισμό με specs 2ετίας και τιμή 300ε, θα το χτύπαγα αβλεπί και εγω. δυστυχως το pixel4a ηταν το τελευταιο καλο τηλεφωνο σε νορμαλ μεγεθος. το κενο εκει ειναι τεραστιο αλλα οι κινέζοι επιμένουν φανατικά στις 6,67ιντσες. η samsung έβγαλε μικροτερο το φετινο s οπότε ίσως να φέρει και ενα μικρο midrange. πραγματικά ειναι απορίας αξιο γιατι κανενας δεν φτάχνει κινητο μικρότερο απο 15 πόντους υψος πλην της apple. 3 1
SkaL- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, roginsky12 είπε ποια realme ρε φιλε...μας δουλευεις? μονο απο ονομα κοβεσαι !! Τα ίδια έλεγαν κάποιοι και πριν 15 χρόνια για την Apple. (Μια που κάποιοι δεν κατάλαβαν το σχόλιο μου ας γράψω αναλυτικότερα, ίσως δεν θυμούνται όταν βγήκε το πρώτο iphone δεν είχε μόνο άτομα που το δέχτηκαν αλλά και πολλούς που το χλεύαζαν ακόμα και για το όνομα του, μια εποχή που η Νοkia ήταν παντοδύναμη με άλλους μεγάλους παίκτες της τότε εποχής. To να κοροϊδεύουν τώρα κάποιοι το όνομα της realme ....μην την δούμε σε λίγα χρόνια να παίζει στην πρώτη 3αδα των πωλήσεων στον κόσμο.) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από SkaL- 2
MikeGR7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 χαχα γιατι ειχε ποτε high end android?? Επισης σε ποια κατηγορια ειπε θα αγωνιστει??αχαχααχαχα Απλως καμια ελπιδα, εκει κυριαρχουν οι κινεζοι με τοση διαφορα που ακομα και τιτανες οπως η samsung εχει σχεδον παραδοθει. Στα χναρια της sony, lg, htc, motorola και αυτη.... οι παλιοι παικτες απλως δεν μπορεσαν ποτε να προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα και καθοντουσαν να βλεπουν το πλοιο να βουλιαζει σκεπτομενοι "μα ειμαι ο ταδε τωρα θα αρχισουν οι πωλησεις στα αχρηστα τηλεφωνα μου..."
chncynic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 53 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε και εγω. δυστυχως το pixel4a ηταν το τελευταιο καλο τηλεφωνο σε νορμαλ μεγεθος. το κενο εκει ειναι τεραστιο αλλα οι κινέζοι επιμένουν φανατικά στις 6,67ιντσες. η samsung έβγαλε μικροτερο το φετινο s οπότε ίσως να φέρει και ενα μικρο midrange. πραγματικά ειναι απορίας αξιο γιατι κανενας δεν φτάχνει κινητο μικρότερο απο 15 πόντους υψος πλην της apple. Apple δεν γουστάρω γενικά καθόλου - επίσης το να δώσω 600άρι για κινητό το βλέπω ηλίθιο προσωπικά. Η samsung πήγε κανα 2 φορές να κάνει κάτι με συσκευές σαν το s10e αλλα πάλι είναι πολύ ακριβά. Ένα mid range, σε σωστή τιμή με μικρή οθόνη έχω να δώ εδώ και 5-6 χρόνια. 2
Nakis93 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, roginsky12 είπε ποια realme ρε φιλε...μας δουλευεις? μονο απο ονομα κοβεσαι !! Έτσι λέγατε και για τα xiaomi πριν μερικά χρόνια και τώρα ανοίγει Mi Stores μέχρι και στην Ευρώπη. Ενδεικτικά ψάξε Realme GT Master Edition, δες τιμή και χαρακτηριστικά και αν το έχει κανένας γνωστός σου πιάσε την συσκευή στα χέρια σου και πες μου τι προσφέρουν αυτοί με το "όνομα" στα αντίστοιχα λεφτά. 2 1
v2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ναυαρχίδες και πράσινα άλογα, σούπα έγιναν τα κινητά πλέον, και η Κούτση Μαρία φτιάχνει κινητό και άλλες κάνουν rebranding. Κάτι σαν τους Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες του καφέ του σουβλακιου και της μπουγατσας έγινε το θέμα με τα κινητά. Φτιάξτε 3 4 μοντέλα βάλτε διαφορετικά setup και τελείωσε και ας αποφασίσει ο πελάτης τι θα παρει
makis269 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 στις Ναυαρχίδες μας ............................
KyloRen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Καιρός ήτανε να αποσυρθεί, κρίμα που τα στελέχη της τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να την ανεβάσουν στο επίπεδο των ανταγωνιστών και έμεινε πίσω τελευταία θέση σχεδόν. Με Νοκια μεγαλώσαμε εμείς πάλι θα στηρίζαμε αν μας έδιναν ένα κινητό αξιοπρεπές στη τιμή με αυτά που σου προσφέρει. Κρίμα τι να πεις, όπως και η σονυ το παλεύει χρόνια αλλά λόγο τιμής δε τα παίρνουν τα κινητά της παρόλο που είναι διαμάντια. Στη σημερινή εποχή ο κόσμος κοιτάει τα vfm όχι το πιο ακριβό κινητό ώστε να κάνει μόστρα οι καιροί είναι δύσκολοι
DisRaptor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, chncynic είπε Αυτό που προσωπικά πιστεύω οτι λείπει ΠΑΝΤΕΛΩΣ απο την αγορά, είναι ένα μικρό σε μέγεθος mid range phone με όσο πιο vanilla android γίνεται. Προσωπικά αν έβρισκα κινητό με αρκετά μικρότερη οθόνη απο τον ανταγωνισμό με specs 2ετίας και τιμή 300ε, θα το χτύπαγα αβλεπί Φιλε εκανα login μονο κ μονο για να σου κανω like 1 1
jamaicapepe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μακάρι να έχουν καλά νούμερα και άνοδο πωλήσεων, αλλά φαίνεται πως η πλειονότητα των αγοραστών είναι νοσταλγοί της NOKIA των προηγούμενων δεκαετιών.
SDRF71 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μονο η φανελα ή το ονομα δεν κανει την ομαδα...Θελει και παιχταραδες,πραγμα που η HMD Global δεν εχει,ενω αντιστοιχα η παλιά ΝΟΚΙΑ ειχε.....
gzisis69 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ειναι κριμα μια εταιρια με τοσο μεγαλο ονομα και τοσες ομορφες αναμνησεις απο τα πρωτα μας κινητα να ξεπεφτει ετσι. Οι εποχες ομως αλλαζουν και πιστευω σιγα σιγα βαλτωνουμε στα ηδη υπαρχοντα κινητα. Περασαν τα χρονια με τα κινητα αφης οι παιδικες ασθενειες ξεπεραστηκαν, παρεμειναν οι μεγαλες οθονες, οι ακριβες τιμες, τα πανομοιοτυπα σχεδια( ποσο πια να αλλαξει μιι συσκευη που ουσιαστικα μια οθονη ειναι). Μου λειπουν πολυ οι εποχες που επαιρνα τηλεφωνο για να μιλησω με καποιον και με εχει κουρασει απιστευτα το να εχω ιντερνετ στη διαθεση μου στο χερι μου γιατι κανω καταχρηση και δεν μου προσφερει τοσα πολλα καλα οσα κακα. Η λυση ειναι ενα νοκια παλιας κοπης για το σπιτι και την προσωπικη ζωη και ενα αιφονε για την δουλεια 1
hunter2000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Καιρός ήταν 18 λεπτά πριν, gzisis69 είπε Ειναι κριμα μια εταιρια με τοσο μεγαλο ονομα και τοσες ομορφες αναμνησεις απο τα πρωτα μας κινητα να ξεπεφτει ετσι. Οι εποχες ομως αλλαζουν και πιστευω σιγα σιγα βαλτωνουμε στα ηδη υπαρχοντα κινητα. Περασαν τα χρονια με τα κινητα αφης οι παιδικες ασθενειες ξεπεραστηκαν, παρεμειναν οι μεγαλες οθονες, οι ακριβες τιμες, τα πανομοιοτυπα σχεδια( ποσο πια να αλλαξει μιι συσκευη που ουσιαστικα μια οθονη ειναι). Μου λειπουν πολυ οι εποχες που επαιρνα τηλεφωνο για να μιλησω με καποιον και με εχει κουρασει απιστευτα το να εχω ιντερνετ στη διαθεση μου στο χερι μου γιατι κανω καταχρηση και δεν μου προσφερει τοσα πολλα καλα οσα κακα. Η λυση ειναι ενα νοκια παλιας κοπης για το σπιτι και την προσωπικη ζωη και ενα αιφονε για την δουλεια Μήπως τα είχατε κιόλας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα