vounisios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Γεια σας φιλοι μου....μετα απο μια επανεγκατασταση των windows, ειδα στα προγραμματα μου να εχει προστεθει και αυτο: Infanta P2B Network.....αυτο μου χρειαζεται να το εχω ή θα πρεπει να το απεγκαταστησω σαν περιττο? θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Με μια προχειρη αναζητηση, καποιος αναφερει οτι μπηκε απο το k-lite codec pack. Αν δεν εχεις παρε δωσε με proxies κλπ βγαλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Χτες, που εκανα μια καθαρη επανεγκατασταση των windows, πραγματι εβαλα & το πακετο των k-lite codec pack,οπως κανω καθε φορα. Οποτε με συμβουλευετε να το βγαλω. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, vounisios είπε εβαλα & το πακετο των k-lite codec pack,οπως κανω καθε φορα Μην ξαναβάλεις codec pack. Έτσι απλά. Δεν το χρειάζεσαι εκτός αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο από codecs. Για απλή αναπαραγωγή το μόνο που χρειάζεσαι έναν καλό βασικό player όπως το mpc-hc ή το mpc-be ή το mpv κτλ και το vlc (προτείνω σε portable μορφή) για τα δύσκολα αρχεία. Τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Σε ευχαριστω παρα πολυ....Ηδη εχω το VLC...και ειναι πολυ καλο.ειναι η πρωτη μου επιλογη, οποτε βγαζω το codec pack. καλη σου μερα & ευχαριστω & παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Αν πρόσεξες έβαλα το vlc σαν δεύτερο Player γιατί είναι πιο... experimental κατάσταση και ποτέ δεν κατάφερε να ενσωματώσει σωστά το dxva για αναπαραγωγή από την κάρτα γραφικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, micos000 είπε Μην ξαναβάλεις codec pack. Έτσι απλά. Δεν το χρειάζεσαι εκτός αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο από codecs. Για απλή αναπαραγωγή το μόνο που χρειάζεσαι έναν καλό βασικό player όπως το mpc-hc ή το mpc-be ή το mpv κτλ και το vlc (προτείνω σε portable μορφή) για τα δύσκολα αρχεία. Τίποτε άλλο. Ακόμα και τα φίλτρα του klite μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα εγκαταστήσεις ξεχωριστά το καθένα. Κυρίως τα lav φίλτρα και το φίλτρο υπότιτλων είναι σημαντικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Σας ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2022 στις 2:12 ΜΜ, micos000 είπε Αν πρόσεξες έβαλα το vlc σαν δεύτερο Player γιατί είναι πιο... experimental κατάσταση και ποτέ δεν κατάφερε να ενσωματώσει σωστά το dxva για αναπαραγωγή από την κάρτα γραφικών. Από την άλλη όμως τo mpc-hc αναφέρει ότι έχει σταματήσει να αναπτύσσεται από το 2017: https://mpc-hc.org Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από Kosmas70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Kosmas70 είπε Από την άλλη όμως τo mpc-hc αναφέρει ότι έχει σταματήσει να αναπτύσσεται από το 2017: https://mpc-hc.org Σταμάτησε ο δημιουργός του να το αναπτύσσει. Η ανάπτυξη του όμως συνεχίζεται κανονικά στο github. https://github.com/clsid2/mpc-hc/releases/ Τελευταίο stable 26 Ιουνίου 2022 και development 1 Αυγούστου 2022. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ @micos000! Με την ευκαιρία, μήπως έχεις δοκιμάσει το PotPlayer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, Kosmas70 είπε Με την ευκαιρία, μήπως έχεις δοκιμάσει το PotPlayer? Πολύ καλό και με πάρα πολλές επιλογές. Για μένα είναι ο αντικαταστάτης του επίσης πολύ καλού kmplayer το οποίο με χάλασε μετά την εξαγορά του από την Pandora TV (έκδοση 3 και μετά). Comparison των δύο αναπαραγωγών... https://appmus.com/vs/daum-potplayer-vs-the-kmplayer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγκατέστησα το PotPlayer αλλά για κάποιον λόγο δεν εμφανίζονται preview thumbnails των αρχείων βίντεο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Kosmas70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Όχι, δεν θα έπρεπε. Το pot, το mpc, το vlc κτλ δεν εγκαθιστούν codecs στο σύστημα (τους έχουν ενσωματωμένους) και έτσι δεν μπορεί ο explorer να εμφανίσει μικρογραφίες από τα βίντεο. Το gom από την άλλη στήνει codecs (νομίζω klite) γιατί δεν τους έχει ενσωματωμένους. Οι codecs όμως είναι και καλοί και κακοί και μπορεί να προκληθεί αστάθεια στο σύστημα, μπορεί όμως και όχι. Εγώ δεν τους προτιμώ πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή προκειμένου να εμφανίζονται τα preview thumbnails; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα