Προς το περιεχόμενο

Infatica P2B network

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φιλοι μου....μετα απο μια επανεγκατασταση των windows,  ειδα στα προγραμματα μου να εχει προστεθει και αυτο: Infanta P2B Network.....αυτο μου χρειαζεται να το εχω ή θα πρεπει να το απεγκαταστησω σαν περιττο?  θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω.

INFATICA.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χτες, που εκανα μια καθαρη επανεγκατασταση των windows, πραγματι εβαλα & το πακετο των k-lite codec pack,οπως κανω καθε φορα. Οποτε με συμβουλευετε να το βγαλω. Ευχαριστω πολυ!

8 ώρες πριν, vounisios είπε

εβαλα & το πακετο των k-lite codec pack,οπως κανω καθε φορα

Μην ξαναβάλεις codec pack. Έτσι απλά.

Δεν το χρειάζεσαι εκτός αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο από codecs. Για απλή αναπαραγωγή το μόνο που χρειάζεσαι έναν καλό βασικό player όπως το mpc-hc ή το mpc-be ή το mpv κτλ και το vlc (προτείνω σε portable μορφή) για τα δύσκολα αρχεία. Τίποτε άλλο.

Σε ευχαριστω παρα πολυ....Ηδη εχω το VLC...και ειναι πολυ καλο.ειναι η πρωτη μου επιλογη, οποτε βγαζω το codec pack. καλη σου μερα & ευχαριστω & παλι!

Αν πρόσεξες έβαλα το vlc σαν δεύτερο Player γιατί είναι πιο... experimental κατάσταση και ποτέ δεν κατάφερε να ενσωματώσει σωστά το dxva για αναπαραγωγή από την κάρτα γραφικών.

• Like 1

18 ώρες πριν, micos000 είπε

Μην ξαναβάλεις codec pack. Έτσι απλά.

Δεν το χρειάζεσαι εκτός αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο από codecs. Για απλή αναπαραγωγή το μόνο που χρειάζεσαι έναν καλό βασικό player όπως το mpc-hc ή το mpc-be ή το mpv κτλ και το vlc (προτείνω σε portable μορφή) για τα δύσκολα αρχεία. Τίποτε άλλο.

Ακόμα και τα φίλτρα του klite μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα εγκαταστήσεις ξεχωριστά το καθένα. Κυρίως τα lav φίλτρα και το φίλτρο υπότιτλων είναι σημαντικα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/3/2022 στις 2:12 ΜΜ, micos000 είπε

Αν πρόσεξες έβαλα το vlc σαν δεύτερο Player γιατί είναι πιο... experimental κατάσταση και ποτέ δεν κατάφερε να ενσωματώσει σωστά το dxva για αναπαραγωγή από την κάρτα γραφικών.

Από την άλλη όμως τo mpc-hc αναφέρει ότι έχει σταματήσει να αναπτύσσεται από το 2017: https://mpc-hc.org 

Επεξ/σία από Kosmas70

2 ώρες πριν, Kosmas70 είπε

Από την άλλη όμως τo mpc-hc αναφέρει ότι έχει σταματήσει να αναπτύσσεται από το 2017: https://mpc-hc.org 

Σταμάτησε ο δημιουργός του να το αναπτύσσει. Η ανάπτυξη του όμως συνεχίζεται κανονικά στο github.

https://github.com/clsid2/mpc-hc/releases/

Τελευταίο stable 26 Ιουνίου 2022 και development 1 Αυγούστου 2022.

• Like 2

22 λεπτά πριν, Kosmas70 είπε

Με την ευκαιρία, μήπως έχεις δοκιμάσει το PotPlayer?

Πολύ καλό και με πάρα πολλές επιλογές. Για μένα είναι ο αντικαταστάτης του επίσης πολύ καλού kmplayer το οποίο με χάλασε μετά την εξαγορά του από την Pandora TV (έκδοση 3 και μετά).

Comparison των δύο αναπαραγωγών...

https://appmus.com/vs/daum-potplayer-vs-the-kmplayer

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκατέστησα το PotPlayer αλλά για κάποιον λόγο δεν εμφανίζονται preview thumbnails των αρχείων βίντεο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται;

Επεξ/σία από Kosmas70

Όχι, δεν θα έπρεπε. Το pot, το mpc, το vlc κτλ δεν εγκαθιστούν codecs στο σύστημα (τους έχουν ενσωματωμένους) και έτσι δεν μπορεί ο explorer να εμφανίσει μικρογραφίες από τα βίντεο.

Το gom από την άλλη στήνει codecs (νομίζω klite) γιατί δεν τους έχει ενσωματωμένους. Οι codecs όμως είναι και καλοί και κακοί και μπορεί να προκληθεί αστάθεια στο σύστημα, μπορεί όμως και όχι. Εγώ δεν τους προτιμώ πάντως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...