Προς το περιεχόμενο

Ati 9600 h Nvidia gforce fx 5700????

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών γύρω στα 150 ευρώ και σκέφτομαι μεταξύ αυτών των δύο.Ποια προτείνετε εσείς για καλύτερη;

Δημοσ.

To μόνο πρόβλημα που έχω με τις Ati είναι ότι σε μερικές motherboards από ότι έχω ακούσει έχουν πρόβλημα.Επίσης έχω Motherboard που δεν υποστηρίζει agp 8x και φοβάμαι μήπως έχω κανένα πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα. Η καρτα θα τρεχει σε 4Χ AGP και μαλιστα δεν εχει και καμια ιδιαιτερη διαφορα σε επιδοσεις απο 8Χ. Εξαλλου και η 5700 8Χ ειναι.

Οσο για ασυμβατοτητα δεν εχω ακουσει κατι ιδιαιτερο και για τις δυο καρτες εκτος ισως απο μια ασυμβατοτητα της ASUS με το nfοrce2 με την Radeon 9600XT της ιδιας εταιριας(??!!) λογω των drivers tou video in που φανταζομαι αργα η γρηγορα κατι θα γινει

Δημοσ.

150 euro??ligo akrivh den einai? :shock: me 120-130 an psakseis....prosexe omws giati kati etairies poulane 9600pro[club3d,powercolor kai alles] alla sthn ousia exoun tis mnhmes sta 400!

h swsth 9600 pro[gia na mhn thn patyseis]exei :cpu 400 kai mem:600!

PROSEXE!enas filos mou thn pathse!

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ με κλειστα ματια .. . . (προς το παρων ................)

Δημοσ.

Οσο για ασυμβατοτητα δεν εχω ακουσει κατι ιδιαιτερο και για τις δυο καρτες εκτος ισως απο μια ασυμβατοτητα της ASUS με το nfοrce2 με την Radeon 9600XT της ιδιας εταιριας(??!!) λογω των drivers tou video in που φανταζομαι αργα η γρηγορα κατι θα γινει

Egw pantws den eixa pote provlima.

I mobo einai asus A7N8X Deluxe (me nForce 2) kai i karta grafikwn einai ASUS Radeon 9600XT kai kathise mia xara :)

Kata protimisi pigaine stin 9600XT kai ksexna tis 5700....

Δημοσ.

kala edaksi... min to kanete toso dramatiko to 8ema me tin 9600"pro" 400/400. mia xara einia h karta. epidi exei ligo pio arges mnimes den nomizo oti kapoios tin "exei patisei" kai toso polu (dedomenou oti einai oi pio f8ines 9600 pro pou kukloforoun). mia xara einia h karta.

Δημοσ.

den thn pathse? sthn ousia agorase mia 9600 non pro! lol h dikia mou 9600 aplh anebainei sta 560 mhz!h allh [pro] meta ta 460 ta paizei!giati loipon na mhn proeidopoihsw to paidi? :( sas exei kanei tipota? :shock:

Δημοσ.

Λοιπον επειδη δεν γινεται καμια απατη απλως ειναι μπερδεμενα λιγο τα πραγματα εχουμε:

9600 Pro LE:400-400

9600 Pro :400-600

Απλως την 9600 Pro LE σε αλλους κατασκευαστες θα τη βρειτε σαν 9600 σκετο ουτε pro ουτε LE ουτε τπτ.

9600Pro απο club3D ξερω σιγουρα οτι εχουν ολες 400-600

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...