Oystathats Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Καλημέρα έχω ενα rig 150 mhs και ψάχνω που να έχει χώρο για rigs με κλιματιστικό με την ανάλογη προμήθεια προφανώς. Όποιος ξέρει ας μου στείλει μήνυμα
SabotazNic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 8/3/2022 στις 10:34 ΠΜ, Oystathats είπε Καλημέρα έχω ενα rig 150 mhs και ψάχνω που να έχει χώρο για rigs με κλιματιστικό με την ανάλογη προμήθεια προφανώς. Όποιος ξέρει ας μου στείλει μήνυμα Δες θες κλιματισμό, θες να μετακινείς τον αέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στις 8/3/2022 στις 5:34 ΜΜ, Oystathats είπε Καλημέρα έχω ενα rig 150 mhs και ψάχνω που να έχει χώρο για rigs με κλιματιστικό με την ανάλογη προμήθεια προφανώς. Όποιος ξέρει ας μου στείλει μήνυμα 150 MH/s με Κατανάλωση 350 W περιπου ? Για το καλοκαίρι ψάχνεις χώρο? Γιατί λογικά η θερμότητα που αναπτύσσει δεν πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για τώρα. Εκτός και ψάχνεις για φθηνό ρεύμα. Όπως προτάθηκε και το καλοκαίρι ακόμα σε μέρος με καλή κυκλοφορία αέρα μπορεί να την παλέψει.
Oystathats Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Από τέλη Απρίλη ψάχνω γιατί φεύγω σεζόν και θέλω κάπου να το αφήσω. Ακριβώς 350 watt
SabotazNic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, Oystathats είπε Από τέλη Απρίλη ψάχνω γιατί φεύγω σεζόν και θέλω κάπου να το αφήσω. Ακριβώς 350 watt Για 150 mh/s δεν αξίζει καν. 3.5 ευρώ βγάζεις/μέρα με τα τωρινά δεδομένα. Με ρεύμα + πιθανό ενοίκιο, δεν θα μείνει τπτ. Πουλά το και αγόρασε eth 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα