osfp1978 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για λογαριασμό φίλου θέλουμε κινητό έως 300 ευρώ. Απαραίτητα κάρτα μνήμης. Από εκεί και πέρα, δεν θέλει επ ουδενί samsung. Προτεραιότητα οι καλές κάμερες και η αυτονομία. Κοιτάζει κυρίως προς redmi note 10 pro και note 11S. Κάποια γνώμη; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από osfp1978
chios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 το 11s σε καμία περίπτωση, σαν εναλλακτική ας δει αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157330564/realme-9-pro-8gb-128gb.html?qid=9K0xvtCu3P8_d1afc&seq=1&qo=9+pro
osfp1978 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Εχει πέσει η τιμή; Το είχα για πιο ακριβό. Το note 10 pro είναι πιο φθηνό με amoled οθόνη και always on display αλλά με miui αν και ο φίλος έχει note 7 pro. Από κάμερα πιο θεωρείτε καλύτερο; realme 9 pro ή note 10 pro; Έχει μικρό παιδάκι οπότε θέλει καλες κάμερες....
GATE123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, osfp1978 είπε Για λογαριασμό φίλου θέλουμε κινητό έως 300 ευρώ. Απαραίτητα κάρτα μνήμης. Από εκεί και πέρα, δεν θέλει επ ουδενί samsung. Προτεραιότητα οι καλές κάμερες και η αυτονομία. Κοιτάζει κυρίως προς redmi note 10 pro και note 11S. Κάποια γνώμη; Κάνε μια μικρή παραχώρηση στην sd και πάρε αυτό και δεν θα χάσεις. Έχει και OIS. https://www.yoost.gr/product/realme-9-pro-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-aurora-green-eu/?ref=bestprice.gr Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από GATE123
chios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Εννοείται ότι το Pro είναι πολύ καλύτερο αλλά η απουσία sd είναι πολύ βασική προϋπόθεση για πολλούς, ούτε εγώ θα το κοιτούσα, το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο αλλά δεν θέλει Samsung (κακός) είναι το a52s.
GATE123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chios είπε Εννοείται ότι το Pro είναι πολύ καλύτερο αλλά η απουσία sd είναι πολύ βασική προϋπόθεση για πολλούς, ούτε εγώ θα το κοιτούσα, το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο αλλά δεν θέλει Samsung (κακός) είναι το a52s. Σε Cloud μπορείς να αποθηκεύσεις ότι θες. Και εγώ έχω 128gb και στο Cloud 1T . Τι άλλο θες! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από GATE123
chios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Για μένα δεν είναι λύση αυτή, cloud = ίντερνετ και συνδρομή, την ευκολία της sd εγώ δεν την αλλάζω, γούστα είναι αυτά.
GATE123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, chios είπε Για μένα δεν είναι λύση αυτή, cloud = ίντερνετ και συνδρομή, την ευκολία της sd εγώ δεν την αλλάζω, γούστα είναι αυτά. Internet έχεις έτσι και αλλιώς. Συνδρομή γιατί? Με την κάρτα αν χάσεις το κινητό χάνεις και αυτή. Πιο ασφαλές το Cloud. Το έχεις όπου θες. Όπως είπες γούστα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από GATE123
tasvar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, GATE123 είπε Σε Cloud μπορείς να αποθηκεύσεις ότι θες. Και εγώ έχω 128gb και στο Cloud 1T . Τι άλλο θες! Επειδή με ενδιαφέρει το cloud. Να ρωτήσω; Είναι δωρεάν; Η έχει συνδρομή. Ποιό ακριβώς έχεις να το ψάξω; Επίσης, αν τραβήξω φωτογραφίες, που αποθηκεύονται; Στο cloud ή στη συσκευή και μετά τις κάνεις συγχρονισμό; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από tasvar
osfp1978 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Η καρτα μνημης ειναι deal braker.Οποτε η επιλογη θα γινει αναμεσα σε realme 9 pro και Redmi note 10 p Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από osfp1978
GATE123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tasvar είπε Επειδή με ενδιαφέρει το cloud. Να ρωτήσω; Είναι δωρεάν; Η έχει συνδρομή. Ποιό ακριβώς έχεις να το ψάξω; Επίσης, αν τραβήξω φωτογραφίες, που αποθηκεύονται; Στο cloud ή στη συσκευή και μετά τις κάνεις συγχρονισμό; Η συγκεκριμένη που έχω είναι δωρεάν. Το έψαξα αρκετά γιατί οι περισσότερες δίνουν 20-30GB. Δεν έχει συνδρομή. Έχω αυτήν εδώ που σου δίνει 1T https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubox.drive Αν πάρεις την Premium πας στα 2Τ και σου δίνει δώρο κάθε τόσο 300Gb όταν ανεβάζεις κάτι (μόνο στην premium). Αν τραβήξεις φωτογραφίες πάνε στο κινητό και μετά εσύ τις ανεβάζεις στο Gloud. Εγώ τα έχω ξεχωρίσει και έχω κάνει φακέλους. Όπως θα έκανες και σε μια SD Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από GATE123 1
chios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δε θα εμπιστευομουν με τίποτα τα δεδομένα μου σε τέτοιες υπηρεσίες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, GATE123 είπε Η συγκεκριμένη που έχω είναι δωρεάν. Το έψαξα αρκετά γιατί οι περισσότερες δίνουν 20-30GB. Δεν έχει συνδρομή. Έχω αυτήν εδώ που σου δίνει 1T https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubox.drive Αν πάρεις την Premium πας στα 2Τ και σου δίνει δώρο κάθε τόσο 300Gb όταν ανεβάζεις κάτι (μόνο στην premium). Αν τραβήξεις φωτογραφίες πάνε στο κινητό και μετά εσύ τις ανεβάζεις στο Gloud. Εγώ τα έχω ξεχωρίσει και έχω κάνει φακέλους. Όπως θα έκανες και σε μια SD Καλημερα, ειδα αυτη την εφαρμογη. Φαινεται καλη, μονο μια παρατηρηση. 1 TB? που πρεπει πρωτα να το σκεφτουμε ποσο ειναι και τι χρειαζεται για να γεμισει. Και οχι μονο αυτο, αλλα και την επεκταση στα 2 ΤΒ την παιρνεις σχεδον δωρο. Που ειναι η φακα? Τοσος χωρος ΔΩΡΕΑΝ? Δυσκολο.
adi32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Bullrich είπε Καλημερα, ειδα αυτη την εφαρμογη. Φαινεται καλη, μονο μια παρατηρηση. 1 TB? που πρεπει πρωτα να το σκεφτουμε ποσο ειναι και τι χρειαζεται για να γεμισει. Και οχι μονο αυτο, αλλα και την επεκταση στα 2 ΤΒ την παιρνεις σχεδον δωρο. Που ειναι η φακα? Τοσος χωρος ΔΩΡΕΑΝ? Δυσκολο. Αν δε χάσεις τα αρχεία, σε λίγο καιρό θα ζητάνε συνδρομή όπως η Google
GATE123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Bullrich είπε Καλημερα, ειδα αυτη την εφαρμογη. Φαινεται καλη, μονο μια παρατηρηση. 1 TB? που πρεπει πρωτα να το σκεφτουμε ποσο ειναι και τι χρειαζεται για να γεμισει. Και οχι μονο αυτο, αλλα και την επεκταση στα 2 ΤΒ την παιρνεις σχεδον δωρο. Που ειναι η φακα? Τοσος χωρος ΔΩΡΕΑΝ? Δυσκολο. Κοίτα εγώ με το 1Τ που δίνει δωρεάν είμαι καλυμμένος. Αν δω τα σκούρα τα πετάω στον υπολογιστή και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα