Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JimGer είπε

Εγώ πάντως ψάχνοντας για tablet το iPad το έχω απορρίψει επανειλημμένως όχι λόγω κόστους (τουλάχιστον μόνο) αλλά λόγω έλλειψης sd. Παλιότερα και λόγω kodi. Δηλαδή θες στο tablet να βλέπεις netflix, prime, και γενικά σειρές και ταινίες + κανένα pdf, word και ebooks. Και που και που κανένα παιχνιδάκι. Ε όλα αυτά μαζί τα έχεις με Android. Εκτός αν πας για 256+ iPad. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό...

Εμενα παλι παρεα στο ipad μου κανει αυτο https://www.skroutz.gr/s/21379112/Sandisk-Ultra-Dual-Drive-Go-256GB-USB-3-1-Stick-με-σύνδεση-USB-A-USB-C-Μαύρο.html?from=account_notifications#sku_review_1641651

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JimGer είπε

Εγώ πάντως ψάχνοντας για tablet το iPad το έχω απορρίψει επανειλημμένως όχι λόγω κόστους (τουλάχιστον μόνο) αλλά λόγω έλλειψης sd. Παλιότερα και λόγω kodi. Δηλαδή θες στο tablet να βλέπεις netflix, prime, και γενικά σειρές και ταινίες + κανένα pdf, word και ebooks. Και που και που κανένα παιχνιδάκι. Ε όλα αυτά μαζί τα έχεις με Android. Εκτός αν πας για 256+ iPad. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό...

Με android τα έχεις για κάνα χρόνο μετά δυστυχώς "βαραίνει" το tablet και γίνεται αργό.συν ότι Netflix και λοιπά στα περισσότερα tablet τα βλέπεις σε sd+sdr και όχι fhd+HDR όπως στο ipad.για να είσαι up to date με με android tablet θες κάθε 2 χρόνια αλλαγή ενώ με ipad έχεις ξενοιασει για μια 6ετια

27 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Σωστά αυτά ξέχασα να το γράψω!!!!

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, vasiliouv84 said:

Με android τα έχεις για κάνα χρόνο μετά δυστυχώς "βαραίνει" το tablet και γίνεται αργό.συν ότι Netflix και λοιπά στα περισσότερα tablet τα βλέπεις σε sd+sdr και όχι fhd+HDR όπως στο ipad.για να είσαι up to date με με android tablet θες κάθε 2 χρόνια αλλαγή ενώ με ipad έχεις ξενοιασει για μια 6ετια

Σωστά αυτά ξέχασα να το γράψω!!!!

Δεν ήξερα ότι το ipad έχει usb-c. Καλό αυτό. Και πάλι δεν είναι micro-sd αλλά better than nothing. Τώρα εγώ μιλάω για συμπαθητικά Android. Δεν μιλάω για τελείως no-name. Προσωπικά έχω πάρει ήδη 2 huawei mediapad m5 10άρια και είναι τέλεια για το ότι τα θέλω... Δηλάδη full hd netflix/prime, plex, youtube κλπ Μόνο hdr δεν έχει. Και καλό ήχο αν δεν χρησιμοποιείς ακουστικά και sd κλπ κλπ. Και από ταχύτητα κανένα θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...