Προς το περιεχόμενο

Ozon.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πάρει κανείς οτιδήποτε απ' το εν λόγο site. Το βρήκα τυχαία αλλά δεν μπορώ να βρω καμία πληροφόρηση για το αν είναι αξιόπιστο.

Επεξ/σία από minas84
Δημοσ.

Λένε στο site τους ότι στέλνουν με αντικαταβολή. Οπότε μπορεις να δοκιμάσεις. Βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει paypal είναι αποτρεπτικό...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filip123go είπε

Λένε στο site τους ότι στέλνουν με αντικαταβολή. Οπότε μπορεις να δοκιμάσεις. Βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει paypal είναι αποτρεπτικό...

Αντικαταβολή θα το βάλω, αλλά το θέμα είναι ότι ακόμα και η αντικαταβολή όταν έρθει πακεταρισμένο, πρώτα θα πληρώσεις και μετά θα το δεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, minas84 είπε

Αντικαταβολή θα το βάλω, αλλά το θέμα είναι ότι ακόμα και η αντικαταβολή όταν έρθει πακεταρισμένο, πρώτα θα πληρώσεις και μετά θα το δεις.

Μπορεις να δοκιμάσεις για αρχή να παραγγείλεις κάτι μικρο. Αλλα ο γενικός κανόνας είναι πως εαν μια προσφορά είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε μάλλον δεν είναι. 

Δημοσ.

Και εγώ μόλις το βρήκα και έψαχνα να βρω τι παίζει αν το χρησιμοποιήσετε ενημερώστε.

Για να παραγγείλεις για κάποιο λόγο θέλει εγγραφή οπότε μου φαίνεται λίγο περίεργο

Δημοσ.

Ας πούμε τα βασικά για ακόμα μια φορά...

Όπως δείχνει είναι επιχείρηση bg.

Το ότι δεν υπάρχουν κάπου στοιχεία επιχείρησης θεωρώ είναι ένα βασικό σημείο απλά να κάνεις κλικ στο κουμπί Χ και να αναζητήσεις αυτό που θες κάπου αλλού.

Αν επίσης καλύπτει η εικόνα που αντικρίζεις τότε όπως αναφέρθηκε κάνεις αγορά κάτι μικρό και είτε θα παραλάβεις ότι παρήγγειλες είτε θα έχει μπανάνες.

CF5BBC00-4E83-4428-99F2-B84C3E95E197.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει κανεις παραγγειλει απο το συγκεκριμενο site? βρηκα προσφορα σε hyperx cloud 2 me 68 ευρω και ειναι too good to be true.

Πειτε μου αν γνωριζετε κατι...

EDIT:

το λινκ με την προσφορα που βρηκα : https://www.ozon.gr/product/gaming-hyperx-cloud-ii-gunmetal-7-1/?gclid=CjwKCAjw8sCRBhA6EiwA6_IF4aZn2HYjYwehl7bRrukoy2ZKgk3PLqzCAZMH9FGaRNRLubfx1dBWHhoCWbsQAvD_BwE

Επεξ/σία από Zer0_
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...