minas84 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει πάρει κανείς οτιδήποτε απ' το εν λόγο site. Το βρήκα τυχαία αλλά δεν μπορώ να βρω καμία πληροφόρηση για το αν είναι αξιόπιστο. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από minas84
filip123go Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Λένε στο site τους ότι στέλνουν με αντικαταβολή. Οπότε μπορεις να δοκιμάσεις. Βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει paypal είναι αποτρεπτικό...
minas84 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, filip123go είπε Λένε στο site τους ότι στέλνουν με αντικαταβολή. Οπότε μπορεις να δοκιμάσεις. Βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει paypal είναι αποτρεπτικό... Αντικαταβολή θα το βάλω, αλλά το θέμα είναι ότι ακόμα και η αντικαταβολή όταν έρθει πακεταρισμένο, πρώτα θα πληρώσεις και μετά θα το δεις.
filip123go Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, minas84 είπε Αντικαταβολή θα το βάλω, αλλά το θέμα είναι ότι ακόμα και η αντικαταβολή όταν έρθει πακεταρισμένο, πρώτα θα πληρώσεις και μετά θα το δεις. Μπορεις να δοκιμάσεις για αρχή να παραγγείλεις κάτι μικρο. Αλλα ο γενικός κανόνας είναι πως εαν μια προσφορά είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε μάλλον δεν είναι.
doctor2050 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Και εγώ μόλις το βρήκα και έψαχνα να βρω τι παίζει αν το χρησιμοποιήσετε ενημερώστε. Για να παραγγείλεις για κάποιο λόγο θέλει εγγραφή οπότε μου φαίνεται λίγο περίεργο
kormos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ας πούμε τα βασικά για ακόμα μια φορά... Όπως δείχνει είναι επιχείρηση bg. Το ότι δεν υπάρχουν κάπου στοιχεία επιχείρησης θεωρώ είναι ένα βασικό σημείο απλά να κάνεις κλικ στο κουμπί Χ και να αναζητήσεις αυτό που θες κάπου αλλού. Αν επίσης καλύπτει η εικόνα που αντικρίζεις τότε όπως αναφέρθηκε κάνεις αγορά κάτι μικρό και είτε θα παραλάβεις ότι παρήγγειλες είτε θα έχει μπανάνες.
Zer0_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) εχει κανεις παραγγειλει απο το συγκεκριμενο site? βρηκα προσφορα σε hyperx cloud 2 me 68 ευρω και ειναι too good to be true. Πειτε μου αν γνωριζετε κατι... EDIT: το λινκ με την προσφορα που βρηκα : https://www.ozon.gr/product/gaming-hyperx-cloud-ii-gunmetal-7-1/?gclid=CjwKCAjw8sCRBhA6EiwA6_IF4aZn2HYjYwehl7bRrukoy2ZKgk3PLqzCAZMH9FGaRNRLubfx1dBWHhoCWbsQAvD_BwE Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Zer0_
Προτεινόμενες αναρτήσεις