Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες πηγα να ανοιξω το PC .Πηγε να ανοιξει για 2 δευτερόλεπτα και έσβησε.μετα ομως, το πατησα το κουμπι να ανοίξει και ανοιξε κανονικα και μπηκε στα windows.

Εκανα και για τεστ 4-5 τερματισμους -εκκινησεις και ανοιξε κανονικα μετα και εως τώρα δουλευει κανονικά.τι να εφταιγε?

το pc μου

Πύργος Midi : SHARKOON TG5 BLUE Τροφοδοτικό 700 watts ZALMAN ZM700-GVM 700W 80 PLUS BRONZE motherboard : MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD Ryzen 7 3700X (CPU Cooler :Cryorig H7) RAM: 2x16GB Corsair Vengeance 32GB DDR4-3200MHz GPU: Asus GeForce RTX 2070 Super 8GB ROG Strix Advanced Gaming Samsung 970 Evo Plus 500GB + 8 TB HDD Keyboard: Motospeed K70 Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Monitor: LG Full HD (DM2752) 27"

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
5 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Χθες πηγα να ανοιξω το PC .Πηγε να ανοιξει για 2 δευτερόλεπτα και έσβησε

Στιγμιαία κόλλησε το μπουτόν "ON".

Καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη, μετά ΜΙΣΗ σταγόνα λιπαντικό ηλεκτρικών επαφών.

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως φταίνε και οι μνήμες. Ο υπολογιστής του αδερφού μου έχει ένα θέμα και μια στις τόσες όταν το ανοίγουμε κάνει 1-2 επανεκκινήσεις, λογικά κάνει train τις μνήμες και χάνει το xmp, τις πάει στα default. Το αλλάζουμε βέβαια μετά, κρατάει π.χ. 10 μέρες και πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

εφαγα μολις clickbait στο insomnia? Χωρις πλακα ομως, μπορει να εγινε τυχαια, αν στο ξανακανει γραψε εδω. Μπορει να ηταν καποιο θεμα της τασης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ίσως φταίνε και οι μνήμες. Ο υπολογιστής του αδερφού μου έχει ένα θέμα και μια στις τόσες όταν το ανοίγουμε κάνει 1-2 επανεκκινήσεις, λογικά κάνει train τις μνήμες και χάνει το xmp, τις πάει στα default. Το αλλάζουμε βέβαια μετά, κρατάει π.χ. 10 μέρες και πάλι τα ίδια.

κοψε το overclock

Επεξ/σία από triplex1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...