JTRGamer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χθες πηγα να ανοιξω το PC .Πηγε να ανοιξει για 2 δευτερόλεπτα και έσβησε.μετα ομως, το πατησα το κουμπι να ανοίξει και ανοιξε κανονικα και μπηκε στα windows. Εκανα και για τεστ 4-5 τερματισμους -εκκινησεις και ανοιξε κανονικα μετα και εως τώρα δουλευει κανονικά.τι να εφταιγε? το pc μου Πύργος Midi : SHARKOON TG5 BLUE Τροφοδοτικό 700 watts ZALMAN ZM700-GVM 700W 80 PLUS BRONZE motherboard : MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD Ryzen 7 3700X (CPU Cooler :Cryorig H7) RAM: 2x16GB Corsair Vengeance 32GB DDR4-3200MHz GPU: Asus GeForce RTX 2070 Super 8GB ROG Strix Advanced Gaming Samsung 970 Evo Plus 500GB + 8 TB HDD Keyboard: Motospeed K70 Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Monitor: LG Full HD (DM2752) 27" Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από JTRGamer
snbblp Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, JTRGamer είπε Χθες πηγα να ανοιξω το PC .Πηγε να ανοιξει για 2 δευτερόλεπτα και έσβησε Στιγμιαία κόλλησε το μπουτόν "ON". Καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη, μετά ΜΙΣΗ σταγόνα λιπαντικό ηλεκτρικών επαφών. 2
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ίσως φταίνε και οι μνήμες. Ο υπολογιστής του αδερφού μου έχει ένα θέμα και μια στις τόσες όταν το ανοίγουμε κάνει 1-2 επανεκκινήσεις, λογικά κάνει train τις μνήμες και χάνει το xmp, τις πάει στα default. Το αλλάζουμε βέβαια μετά, κρατάει π.χ. 10 μέρες και πάλι τα ίδια.
vaggos231 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 εφαγα μολις clickbait στο insomnia? Χωρις πλακα ομως, μπορει να εγινε τυχαια, αν στο ξανακανει γραψε εδω. Μπορει να ηταν καποιο θεμα της τασης
triplex1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Silverage είπε Ίσως φταίνε και οι μνήμες. Ο υπολογιστής του αδερφού μου έχει ένα θέμα και μια στις τόσες όταν το ανοίγουμε κάνει 1-2 επανεκκινήσεις, λογικά κάνει train τις μνήμες και χάνει το xmp, τις πάει στα default. Το αλλάζουμε βέβαια μετά, κρατάει π.χ. 10 μέρες και πάλι τα ίδια. κοψε το overclock Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από triplex1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα