Stavoiko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει κ να έχει γνώσεις από το Indesign. Θέλω να δημιουργήσω ένα διαδραστικό περιοδικό (να περιέχει βίντεο, links κτλ). Σε ποια μορφή πρέπει να το αποθηκεύσω; Αυτό που σκέφτηκα είναι να το αποθηκεύσω σε pdf και έπειτα στο flipping book να προσθέσω το βίντεο. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει... είμαι αρχάρια στο Indesign αλλά με ενδιαφέρει πολύ
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Για αρχή θα ξεκινήσεις από το μενού Windows -> Interactive. Εκεί θα βρεις πολλά tools για να κάνεις διαδραστικό το PDF σου. Τέλος κατα το export υπάρχει η επιλογή PDF (Interactive). Έτσι δημιουργείς ένα interactive απευθείας από το InDesign. Είμαι σίγουρος ότι αν κάνεις και μια σχετική αναζήτηση στο youtube με αυτούς τους όρους θα βρεις αρκετή βοήθεια.
Stavoiko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Πριν ξεκινήσω να δημιουργώ το περιοδικό να επιλέξω την επιλογή print or web. Δεν έχω σκοπό προφανώς να το εκτυπωσω, το θέλω μόνο διαδικτυακά. Τι διάφορες θα υπάρχουν στο τελικό αποτέλεσμα;; Τι θα μου προτείνατε ; Ευχαριστώ Χρήστο για την βοηθεια και την άμεση απάντηση σου, Μαθαινω τώρα το πρόγραμμα από βίντεο στο youtube και ότι άλλο δωρεάν υλικό βρίσκω στο διαδύκτιο)
ktsolkas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Φίλε να σου δώσω μια συμβουλή. Πάρε ένα βιβλίο (εκδόσεις Γκιούρδας) στα ελληνικά για την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί. Ρίξε του μια προσεχτική ανάγνωση και κάνε τις εργασίες που έχει μέσα. Στη συνέχεια πάρε ένα μάθημα στο udemy, και σε 2 μήνες θα εκπλαγείς από αυτά που θα μπορείς να κάνεις! Κόστος περίπου 50 ευρώ σύνολο. Χρονος περίπου 2 μήνες (2 ώρες την ημέρα ενασχόληση). Αν δεν σε ψήνει να το ψάξεις μόνος σου, υπάρχουν επι πληρωμής πακέτα στα Ελληνικά για να μάθεις τα βασικά στο Indesign. Όπως και να έχει, εκ πείρας σου δηλώνω, πως είναι εφικτό να φτάσεις σε πολύ καλό επίπεδο, αρκεί να το θες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα