Προς το περιεχόμενο

Οι PayPal, Visa και MasterCard αναστέλλουν τις υπηρεσίες τους στη Ρωσία

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Belial είπε

Αρνητής Ντοκυμαντέρ (Netfix); αν σε πείραξε το σχόλιό μου πές μου να το κατεβάσω. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι να δώ; Με τα βιβλία δεν τα πάω καλά. Περιμένω ευχαρίστως την πρότασή σου.

Δεν έχει καμία σχέση ο "αρνητισμός". Το netflix ακολουθεί συγκεκριμένο μοτίβο. Αλίμονο άμα περιμέναμε να πάρουμε σοβαρές πληροφορίες από αυτό. (βλέπε Seaspiracy κτλ) Υπάρχουν 2-3 κανάλια στο YT (που έχω βρει εγώ τουλάχιστον) που αναλύουν αρκετά καλά το όλο θέμα (χωρίς προπαγανδίστηκες μπουρδίτσες μέσα..). Όταν γυρίσω σπίτι θα σου στείλω αν είναι. Θυμάμαι πάντως ότι ο ένας είναι ο RealLifeLore.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω μια περιέργεια που μακάρι να μην ικανοποιηθεί ποτέ,θέλω να δω τι κυρώσεις θα βάλει ο "ελεύθερος κόσμος" στον Τούρκο έτσι και πάρει κάνα ελληνικό νησί.

• Like 1

Και ως συνήθως τα πληρώνει όλα ο απλός λαός, ίδρωσε το αυτί του κάθε βαθύπλουτου Ρώσου για αυτά τα μέτρα, οι απλοί μισθωτοί θα ταλαιπωρηθούν για τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη τους και από τους μεν και από τους δε. Για τους απλούς ξεσπιτωμένους Ουκρανούς δεν έχω να πω κάτι, να μην το (ξανα) ζήσουμε ποτέ στο μέλλον...

Υ.Γ. Στο μεταξύ πόσο υποκρισία, να δείχνανε έστω και την μισή ''συμπόνια'' οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι και για το θέμα με την Κύπρο και δεν θα ήθελα τίποτα άλλο. Υποκριτές και συμφεροντολόγοι όλοι τους είτε είναι Ρώσοι, είτε Αμερικάνοι, είτε Γάλλοι, είτε Γερμανοί κλπ.. όλοι την τσέπη τους κοιτάνε..

3 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Εγώ έχω μια περιέργεια που μακάρι να μην ικανοποιηθεί ποτέ,θέλω να δω τι κυρώσεις θα βάλει ο "ελεύθερος κόσμος" στον Τούρκο έτσι και πάρει κάνα ελληνικό νησί.

Να σου πω τι θα πούνε '' βρείτε τα μόνοι σας, μόνο μην μας γκρεμίσετε τίποτα ξενοδοχεία γιατί το καλοκαίρι θέλουμε να έρθουμε στα νησιά και στα παράλια της Τουρκίας για μπανάκια''......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, costas1973 είπε

Και το 1453 και τότε δεν έκανα τίποτα…….. να έχουν άποψη το τι έγινε στην Κύπρο αυτοί που δεν ήταν καν γεννημένοι με ξεπερνάει !

Αν εννοεις εμενα 50+ ειμαι λες να μην εχω αποψη?

Εσυ να φανταστω ησουν εκει πρωτη γραμμη με το οπλο στο χερι ετσι?

Επεξ/σία από lazlos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Belial είπε

Βλέπω συζητάτε χωρίς να έχετε δει το ντοκυμαντέρ ή χωρίς να ξέρετε Τί παίζει με την χώρα. Κι εγώ ήμουν άσχετος με τα γεωπολιτικά παιχνίδια της περιοχής. Πήρα απλά μια ιδέα. Πολλά από αυτά που εκφράζεται σαν απορίες ή απόψεις απαντώνται  στο ντοκυμαντέρ. Δεν λέω ότι ότι αναφέρεται στο βίντεο είναι όλα αλήθεια. Απλά διαμορφώστε την άποψή σας μόνοι σας μην αναμασάτε λόγια που ακούτε από άλλους. 

το είδες αλλά δεν διάβασες και τις κριτικές για την αφαίρεση των ναζί. Αυτό εδώ τους δείχνει και αυτούς ενώ είναι από το δημόσιο κρατικό αμερικάνικο δίκτυο. Υπάρχουν και άλλα που δείχνουν μόνο αυτούς.

Επεξ/σία από nvel
  • Like 1

26 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Έχει πάρει ήδη μισή Κύπρο δεν έγινε τπτ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, michael92 said:

Μερικοί είστε απλά επικίνδυνοι. Σήμερα έφτασε τα 426€ η MWh στην Ελλάδα. 

Είναι κανένας από εσάς τους ανθρωπιστές διατεθειμένος να μου πληρώσει το ρεύμα, ή κάνουμε ανθρωπισμό με ξένα πορτοφόλια; :rolleyes:

Αυτο που ειναι επικινδυνο ειναι η ανεμελεια σου.

Ο Πουτιν ειναι γνωστος για τις πρακτικες του απο το 2006 (υποθεση Λιτβινενκο, μπορει και νωριτερα και να με απατα η μνημη μου).

Παρολα αυτα, η ΕΕ επελεξε να κανει συναλλαγες με εναν μαφιοζο-εκβιαστη.

Αν δεν κοπει τωρα αυτη η σχεση, θα εχουμε παλι τα ιδια μελλοντικα.

Το ενεργειακο κοστος θα εξισσοροπηθει αργα ή γρηγορα (ηδη βγαινει ενεργειακο ευρωομολογο, κοινη ευρωπαϊκη ενεργειακη στρατηγικη για τις προαγορες ενεργειας, εναλλακτικες δρομολογησεις κτλ).

Βεβαια, εγω διαβλεπω οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου το ενεργειακο και το λες σαν δικαιολογια, σε ενδιαφερει απλα το μελλον του Πουτιν.

ΥΓ: Και οχι, δεν θα σου πληρωσω το ρευμα σου. Ας εκανες τα κουμαντα σου να μην ησουν πικραμενος. Ο καθε πικραμενος βγαινει και γραφει σχολια υπερ του Πουτιν, επειδη ο Πουτιν παει κοντρα σε ΕΕ. Μονο για αυτο υποστηριζετε Πουτιν - γιατι ειστε απλα ανιδεοι, κι η λογικη σας ειναι τετραγωνη.

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 4
  • Thanks 3
  • Confused 1

Ούτε με την Ρωσία ούτε με την Ουκρανία με την μεν Ουκρανία γιατί πίσω από αυτήν κρύβονται άλλες σκοπιμότητες με την δε Ρωσία γιατί αν τους υποστηρίξουμε αύριο μεθαύριο το ίδιο σενάριο με αυτούς θα χρησιμοποιήσουν (όπως και χρησιμοποίησαν ) οι Τούρκοι για Θράκη και νησιά Αιγαίου

• Like 1

Επίσης θέλω να ρωτήσω ποιο το όφελος αυτής της κίνησης?, οι ρωσικές τράπεζες έχουν εξαιρεθεί από το swift, χωρίς swift δέν έχεις ούτε mastercard ουτε visa ούτε paypal έτσι και αλλιώς.

1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Καμιά κύρωση, το πολύ πολύ να φωτίσουν κάνα κτίριο με τα χρώματα τις Ελληνικής σημαίας και να κάνουν και μια διαδήλωση.

• Like 1

15 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Αυτο που ειναι επικινδυνο ειναι η ανεμελεια σου.

Ο Πουτιν ειναι γνωστος για τις πρακτικες του απο το 2006 (υποθεση Λιτβινενκο, μπορει και νωριτερα και να με απατα η μνημη μου).

Παρολα αυτα, η ΕΕ επελεξε να κανει συναλλαγες με εναν μαφιοζο-εκβιαστη.

Αν δεν κοπει τωρα αυτη η σχεση, θα εχουμε παλι τα ιδια μελλοντικα.

Το ενεργειακο κοστος θα εξισσοροπηθει αργα ή γρηγορα (ηδη βγαινει ενεργειακο ευρωομολογο, κοινη ευρωπαϊκη ενεργειακη στρατηγικη για τις προαγορες ενεργειας, εναλλακτικες δρομολογησεις κτλ).

Βεβαια, εγω διαβλεπω οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου το ενεργειακο και το λες σαν δικαιολογια, σε ενδιαφερει απλα το μελλον του Πουτιν.

ΥΓ: Και οχι, δεν θα σου πληρωσω το ρευμα σου. Ας εκανες τα κουμαντα σου να μην ησουν πικραμενος. Ο καθε πικραμενος βγαινει και γραφει σχολια υπερ του Πουτιν, επειδη ο Πουτιν παει κοντρα σε ΕΕ. Μονο για αυτο υποστηριζετε Πουτιν - γιατι ειστε απλα ανιδεοι, κι η λογικη σας ειναι τετραγωνη.

Μήπως έχεις ρίξει καμία ματιά στις υποθέσεις των Αμερικανών, που έχουν βάλει χούντα στο μισό πλανήτη και στη χώρα σου στο πρόσφατο παρελθόν και έχουν εισβάλει με τον ίδιο τρόπο όπως ο Πούτιν τώρα μαζί με τους συμμάχους της ΕΕ σε δεκάδες χώρες ? 

Εκεί δεν έχεις θέμα η ΕΕ να συνεργάζεται με μαφιόζους έτσι? 

Η πλειοψηφία της χώρας δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα με τον κατώτατο μισθό στα 660 ευρώ και εσύ τους λες πικραμένους που δεν έκαναν τα κουμάντα τους ?

Εδώ η Γερμανία σου λέει  θα συνεχίσω να παίρνω φυσικό αέριο από την Ρωσία γιατί δεν γίνεται αλλιώς και εσύ μιλάς για υποστηρικτές Πούτιν...Σε ποιο παράλληλο σύμπαν το ενεργειακό κόστος θα αποκατασταθεί σύντομα στην Ευρώπη  ? Από τις ΑΠΕ (εδώ γελάμε) η από το LNG των Αμερικανών που θα χρυσοπληρωνεις? 

η κάθε χώρα κοιτάει τα συμφέροντα της  γι αυτό και η Γερμανία χέστηκε (πράγμα το οποίο θα κάνουν και άλλες χώρες) και θα συνεχίσει να παιρνει φυσικό αέριο  από εκεί. Βέβαια μιας και δεν είσαι ανίδεος και δεν έχεις τετράγωνη λογική πήγαινε να δώσεις τα φώτα σου στον σολτσ όταν θα έχουν κάνα συμβουλιο πάλι.

με τη λογική σου και η Γερμανία πρέπει να είναι υποστηρικτής του Πούτιν 

• Like 6

7 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Επίσης θέλω να ρωτήσω ποιο το όφελος αυτής της κίνησης?, οι ρωσικές τράπεζες έχουν εξαιρεθεί από το swift, χωρίς swift δέν έχεις ούτε mastercard ουτε visa ούτε paypal έτσι και αλλιώς.

Visa Mastercard δεν χρησιμοποιούν Swift 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...