Προς το περιεχόμενο

Οι PayPal, Visa και MasterCard αναστέλλουν τις υπηρεσίες τους στη Ρωσία

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Belial είπε

Σε όσους θέλουν να διαθέσουν 1ώρα και 37 λεπτα, για να πάρουν μια ιδέα τί συμβαίνει με την Ουκρανία τα τελευταία χρόνια, μέσα από το ντοκυμαντέρ του Νέτφλιξ "Winter on fire" προβάλεται δωρεάν στο Youtube. Ας αφήσουμε μια χώρα να διαλέξει με ποιούς ή με ποιούς δέν θέλει να είναι μαζί.

Το θέμα είναι να την αφήσουμε πραγματικά χωρίς καμία παρέμβαση ούτε από τους μεν ούτε από τους δε…

ΥΓ: μιλάω θεωρητικά, μην πέσετε να με “φάτε” οι μεν και οι δεν…

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, lazlos είπε

Την ιδια αντιδραση να ειχαν και για την εισβολη στην Κυπρο.... αλλα ξεχασα εκει μοκο.

Τα μισά εργοστάσια στην Τουρκία είναι Ιταλικά και Γερμανικά άμα γίνει κάτι, μην περιμένετε βοήθεια 

Επεξ/σία από BadIronTree

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Το θέμα είναι να την αφήσουμε πραγματικά χωρίς καμία παρέμβαση ούτε από τους μεν ούτε από τους δε…

Μα για να δώσεις στην Ουκρανία και στην κάθε Ουκρανία την δυνατότητα να αποφασίσει, θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, χωρίς τον φόβο του πολέμου , εν ολίγοις ανεξάρτητο κράτος.

Με την υποστήριξη προς την Ουκρανία δεν λέει κάποιος ότι ο Putin και η Ρωσία σε όλα έχουν άδικο. Στον τρόπο που ακολουθεί για να βρει το όποιο δίκιο έχει έχουμε πρόβλημα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μα για να δώσεις στην Ουκρανία και στην κάθε Ουκρανία την δυνατότητα να αποφασίσει, θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, χωρίς τον φόβο του πολέμου , εν ολίγοις ανεξάρτητο κράτος.

Με την υποστήριξη προς την Ουκρανία δεν λέει κάποιος ότι ο Putin και η Ρωσία σε όλα έχουν άδικο. Στον τρόπο που ακολουθεί για να βρει το όποιο δίκιο έχει έχουμε πρόβλημα

Δεν διαφωνώ όταν υπάρχει όμως μια συνθήκη ή μια συμφωνία μεταξύ δυο κρατών και αυτή καταργείται τότε παίζεις με την φωτιά… πιστεύω ότι θα μπορούσαν να παίξουν πολύ πιο έξυπνα τα θέματα της περιοχής, ας ξεκινούσαν απλά με την ένταξη τους στην ΕΕ, δεν υπήρχε λόγος για ΝΑΤΟ…

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν διαφωνώ όταν υπάρχει όμως μια συνθήκη ή μια συμφωνία μεταξύ δυο κρατών και αυτή καταργείται τότε παίζεις με την φωτιά… πιστεύω ότι θα μπορούσαν να παίξουν πολύ πιο έξυπνα τα θέματα της περιοχής, ας ξεκινούσαν απλά με την ένταξη τους στην ΕΕ, δεν υπήρχε λόγος για ΝΑΤΟ…

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια η Ρωσία είναι φιλική ενάντια στην Ουκρανία και ότι δεν χρειάζεται στρατιωτική βοήθεια απέναντι της. Οπότε η αλήθεια στον αν υπάρχει λόγος είναι κάπου στην μέση.

Επειδή δεν έχω ψάξει το θέμα από άποψη συνθηκών και όποτε ρωτάω κάποιον, απαντάει "Source: Trust me", υπάρχει κάποια συνθήκη που να απαγορεύει ρητά την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και αυτή η συνθήκη να είναι σε ισχύ έπειτα απ' όσα έχουν γίνει μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας απ' το 2014 και μετά(ίσως και νωρίτερα) ;

11 ώρες πριν, Hetfield είπε

Εμπαργκο κι απομονωση μεχρι να βαλουν μυαλο. 
Σειρα να παρει το πετρελαιο και το φυσικο αεριο. 

Μερικοί είστε απλά επικίνδυνοι. Σήμερα έφτασε τα 426€ η MWh στην Ελλάδα. 

Είναι κανένας από εσάς τους ανθρωπιστές διατεθειμένος να μου πληρώσει το ρεύμα, ή κάνουμε ανθρωπισμό με ξένα πορτοφόλια; :rolleyes:

• Like 2

11 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.

+10000 και αν κρίνω από τα άτομα εδώ μέσα και τα σχόλια τους  όντως έτσι είναι 

• Like 2

Βλέπω συζητάτε χωρίς να έχετε δει το ντοκυμαντέρ ή χωρίς να ξέρετε Τί παίζει με την χώρα. Κι εγώ ήμουν άσχετος με τα γεωπολιτικά παιχνίδια της περιοχής. Πήρα απλά μια ιδέα. Πολλά από αυτά που εκφράζεται σαν απορίες ή απόψεις απαντώνται  στο ντοκυμαντέρ. Δεν λέω ότι ότι αναφέρεται στο βίντεο είναι όλα αλήθεια. Απλά διαμορφώστε την άποψή σας μόνοι σας μην αναμασάτε λόγια που ακούτε από άλλους. 

6 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια η Ρωσία είναι φιλική ενάντια στην Ουκρανία και ότι δεν χρειάζεται στρατιωτική βοήθεια απέναντι της. Οπότε η αλήθεια στον αν υπάρχει λόγος είναι κάπου στην μέση.

Επειδή δεν έχω ψάξει το θέμα από άποψη συνθηκών και όποτε ρωτάω κάποιον, απαντάει "Source: Trust me", υπάρχει κάποια συνθήκη που να απαγορεύει ρητά την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και αυτή η συνθήκη να είναι σε ισχύ έπειτα απ' όσα έχουν γίνει μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας απ' το 2014 και μετά(ίσως και νωρίτερα) ;

Θα έλεγα να ξεκινήσεις με τις συμφωνίες Μινσκ και μετά μα πας ως και την διάλυση στης ΕΣΣΔ και τις συμφωνίες που υπεγράφησαν τότε μεταξύ τους…

• Like 3

19 λεπτά πριν, Belial είπε

Βλέπω συζητάτε χωρίς να έχετε δει το ντοκυμαντέρ ή χωρίς να ξέρετε Τί παίζει με την χώρα. Κι εγώ ήμουν άσχετος με τα γεωπολιτικά παιχνίδια της περιοχής. Πήρα απλά μια ιδέα. Πολλά από αυτά που εκφράζεται σαν απορίες ή απόψεις απαντώνται  στο ντοκυμαντέρ. Δεν λέω ότι ότι αναφέρεται στο βίντεο είναι όλα αλήθεια. Απλά διαμορφώστε την άποψή σας μόνοι σας μην αναμασάτε λόγια που ακούτε από άλλους. 

"Ντοκιμαντέρ" του netflix σχετικά με τέτοιο θέμα. No thanks, I'll pass.

• Like 2

Οσοι σκεφτονται οτι καλα κανουν στην Ρωσια και ναι πολυ απο εσας χαιρεστε εχω να σας πω κατι, δεν εισαι καλυτερος απο τον Ρωσο ραγια Ελληνα και ερχεται και η σειρα σου!

• Like 1
  • Confused 2

13 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

"Ντοκιμαντέρ" του netflix σχετικά με τέτοιο θέμα. No thanks, I'll pass.

Αρνητής Ντοκυμαντέρ (Netfix); αν σε πείραξε το σχόλιό μου πές μου να το κατεβάσω. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι να δώ; Με τα βιβλία δεν τα πάω καλά. Περιμένω ευχαρίστως την πρότασή σου.

• Like 2

1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Και εμείς και καλά ανεξάρτητο κράτος είμαστε με το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας αλλά δεν είδα να επεκτείνουμε σε δώδεκα ναυτικά μιλια στο Αιγαίο …

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Αυτή ήταν η άποψη του Κίσσινγκερ η μετριοπάθεια , Βασίka έλεγε ότι η Ουκρανία έπρεπε να μείνει ουδέτερη , για να έχει ανάπτυξη και ασφάλεια https://www.philenews.com/eidiseis/kosmos/article/1418205/i-profiteia-kisingger-ga-oykrania-proeidopoioyse-apo-to-2014

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Πολυ πρωτοτυπο να φανταστω οτι το διαβασες και σε αλλα 800 site,forum,chat και ειπες να προλαβεις να το γραψεις πρωτος.
Ολες αυτες οι πολυεθνικες που κανουν εμπαργκο στη Ρωσια ειναι Αμερικανικες ή εχουν περισσοτερα συμφεροντα με την Αμερικη παρα με τη Ρωσια.
Δεν νομιζω να τους ενδιεφερει τι εγινε στη Κυπρο.

Εμεις απο την αλλη που επρεπε να ενδιαφερομαστε για το Κυπριακο, επρεπε να εχουμε κανει εμπαργκο στη Τουρκια εδω και πολλα χρονια,κατι που δεν εγινε.
Εισαγουμε χιλιαδες προιοντα απο Τουρκια και τα αγοραζουμε γιατι ειναι  10-20-30 λεπτα φθηνοτερα απο τα ελληνικα.
Πριν μου πεις οτι εσυ πχ δεν το κανεις ετσι απο περιεργια οταν θα πας supermarket ριξε μια ματια σε αυτα που αγοραζεις τη χωρα προελευσης και θα εκπλαγεις.
Και δεν ενοω οτι το κανεις/κανουν σκοπιμα .πολλοι το κανουν αθελα τους αλλα κατα τα αλλα μας φταει η Intel, η AMD , το Neflix και το Paypal γιατι δεν νοιαστηκαν για τη Κυπρο οταν εμεις οι ιδιοι καθομαστε και κοιταμε.

Δεν θα σου απαντησω με τον ειρωνικο τροπο σου αλλα δεν θα μου πεις και τι παιζει με αυτους καθως ειμαι 50+ και ξερω καλυτερα απο εσενα τι παιζει στην πλατη μας τοσα χρονια απο τα δηθεν ψυχοπονιαρικα κρατη, 

Γνωριζω πολυ καλα τι συμφεροντα παιζοντε και οπου βρεθω και οπου σταθω το φωναζω αλλα υπαρχουν και οι απεναντι που λενε οτι αυτα ειναι φαντασιες του μυαλου.

Εμπαργκο στα μεμετικα προιοντα κανω εδω και παρα πολλα χρονια και πιστεψε με το ψαχνω πολυ πριν αγορασω απο μεμετη, δεν δινω δεκαρα σε αυτους.

Επεξ/σία από lazlos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...