Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μην βλέπεις ταινίες. Αφου βλέπεις.... η κονσόλα δεν γουσταρει ταινίες.......

Της υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναβάλω Netflix αλλά δεν..

Σήμερα μίλησα με techguru(τους έστειλα βίντεο) και μου είπαν μάλλον τροφοδοτικό και πάει από 65 μέχρι και 110 ευρώ..λολ εγώ το είχα πάρει black Friday από Γερμανία 100 ευρώ..

Το βίντεο 

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.

Δεν ξέρω απο Xbox αλλα μπορεις στο Xbox να αλλάξεις μονος σου το τροφοδοτικο? Ωστε να βρεις ενα άλλο χαλασμένο με άλλο πρόβλημα και να αλλάξεις τα τροφοδοτικά.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Δεν ξέρω απο Xbox αλλα μπορεις στο Xbox να αλλάξεις μονος σου το τροφοδοτικο? Ωστε να βρεις ενα άλλο χαλασμένο με άλλο πρόβλημα και να αλλάξεις τα τροφοδοτικά.

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλλαγη του τροφοδοτικου ειναι πολυ ευκολη.Τροφοδοτικο απο κινα θα βρεις με κανα 30αρι ευρω.

Απο aliexpress https://www.aliexpress.com/item/4000679589950.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5bb14cf3eTseyZ&algo_pvid=24c841f5-ed2e-46d7-a339-b42d5eb28cd2&algo_exp_id=24c841f5-ed2e-46d7-a339-b42d5eb28cd2-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"10000005892291038"}&pdp_npi=1%40dis|EUR||23.55|||||%40210318d116515820508005729e0d2d|10000005892291038|sea

λογικα κανει και στο δικο σου που ειναι το digital αλλα καλο ειναι να το βγαλεις και να δουμε πανω τον κωδικο του ανταλλακτικου.Για 110 ευρω που σου ειπανε ειναι ασύμφορο η επισκευη του.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

MrTerror ευχαριστώ φίλε..μόλις βρω χρόνο θα βγάλω το τροφοδοτικό να το παραγγείλω..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, daPro είπε

MrTerror ευχαριστώ φίλε..μόλις βρω χρόνο θα βγάλω το τροφοδοτικό να το παραγγείλω..

Από προσωπική εμπειρία σου συνιστώ να μην προβείς σε αγορά τροφοδοτικού γιατί αν η βλάβη είναι κάτι παραπέρα, θα έχεις μπει μέσα οικονομικά.

Το ίδιο έπαθαν 2 Xbox που είχα, ένα s και ένα x.

Στο s ήταν όντως τροφοδοτικό αλλά δεν έκανε το παραμικρό μπιπ η οποιονδήποτε ήχο και στο x η ζημιά ήταν στην μητρική.

Γνώμη μου την στέλνεις Console club σου κάνουν εκτίμηση ζημιάς με μικρό κόστος, και ανάλογα τι θα σου πουν πράττεις....

Άλλο να έχεις δώσει 20€ και να ξέρεις ότι δεν φτιάχνεται και άλλο να έχεις δώσει 50-60€ για τροφοδοτικό  και να φταίει κάτι άλλο και άντε να πουλήσεις το ανταλλακτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιχαλη ειναι η περιπτωση λιγο δυσκολη με την εννοια αν αξιζει να δωσει χρηματα για διαγνωση και επισκευη οταν με 100 ευρω μπορει να βρεθει μτχ s με drive μαζι.

Και στο καταστημα να το παει κατω απο 60 ευρω η επισκευη δεν θα παει αν ειναι τροφοδοτικο.

Μια λυση να ρισκαρει την αγορα του τροφοδοτικου και να το βαλει μονος του.Ειναι η πιο οικονομικη λυση.

Αλλιώς το παει σε καταστημα να γινει αξιολογηση της βλαβης.Απλα η επισκευη θα ξεπερασει τα 50 ευρω σιγουρα.

Δεν ξερω αν ο φιλος εχει καποιες γνωσεις και εβγαζε το τροφοδοτικο να μετρησει τασεις με ενα πολυμετρο.

Ας αλλαξει και το καλωδιο πισω που μπαινει στο ρευμα ετσι για να πουμε οτι δοκιμασαμε τα παντα.

Στο βιντεακι  δειχνει πως μετραει την ταση .Στο 8 και 40 λεπτο.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, daPro είπε

Το έβγαλα το τροφοδοτικό.Λεω να το πάω σεναν που ασχολείται με κινητά μπας και με εξυπηρετήσει γιατί εγώ πολύμετρα και τάσεις δεν το κατέχω.

IMG_20220503_202621~2.jpg

Edit..ξαναεβαλα το τροφοδοτικό στην κονσόλα να δω μπας και ανοίξει και άναψε.Το ανοίγω κλείνω και λειτουργεί κανονικά.Τι γίνεται ρε γμτ? 

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.

Αν εχεις πολυμετρο ευκολο ειναι να παρεις μετρηση.Αν σε αγχώνει το πας σε αλλον να στο κανει.Οι τασεις που πρεπει να βγαζει ειναι λιγο πανω απο 12 βολτ.Βεβαια και να βγαζει σωστη ταση δεν σημαινει οτι ειναι οκ το τροφοδοτικο.Για να μη σε ταλαιπωρω βρες καποιον να το κανει και ενημερωσε μας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Αν εχεις πολυμετρο ευκολο ειναι να παρεις μετρηση.Αν σε αγχώνει το πας σε αλλον να στο κανει.Οι τασεις που πρεπει να βγαζει ειναι λιγο πανω απο 12 βολτ.Βεβαια και να βγαζει σωστη ταση δεν σημαινει οτι ειναι οκ το τροφοδοτικο.Για να μη σε ταλαιπωρω βρες καποιον να το κανει και ενημερωσε μας.

Terror αν είδες από πάνω λέω ότι ξαναεβαλα το τροφοδοτικό και η κονσόλα λειτουργεί πάλι..Σου λέει κάτι αυτό?Μπορούμε να αποκλείσουμε κάποια αιτία?

Δημοσ.

Οχι φιλε μου πρεπει να γινει ελεγχος στην κονσολα.Συνηθως πρωτος υποπτος ειναι το τροφοδοτικο.Μετα παμε σε αλλα μονοπατια.Πυκνωτες κυκλωματα κλπ

Μη κλεισεις τα καπακια του ακομα.Αστο λιγες μερες να δεις πως θα παει.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, daPro είπε

Terror αν είδες από πάνω λέω ότι ξαναεβαλα το τροφοδοτικό και η κονσόλα λειτουργεί πάλι..Σου λέει κάτι αυτό?Μπορούμε να αποκλείσουμε κάποια αιτία?

Εντωμεταξύ και το δικό μου Xbox One S Digital (της γνωστής προσφοράς των 99 ευρώ) άρχισε αυτές τις μέρες να μου κάνει νερά...

Αρχικά είχα να το ανοίξω 2-3 εβδομάδες λόγω υποχρεώσεων, πατάω το xbox button κι ούτε μπιπ τίποτα! Αφού με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί δούλευε απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, ξεκίνησα το troubleshooting απο το επίσημο MS support site όπου για καλή μου τύχη η πρώτη λύση (να βγάλω τη πρίζα για ~10 sec και τη ξαναβάλω) δούλεψε.

Ηρέμησα και αφού είδα οτι ολα δούλευαν κομπλέ το έκλεισα ξανά, ώσπου μια εβδομάδα αργότερα που πήγα να το ξανανοίξω μια απο τα ίδια.

Δεν αγχώθηκα τόσο αφού τη λύση του βγάλε - βάλε πρίζα την ήξερα με ανησυχεί όμως που ξεκίνησε κάτι τέτοιο στα καλά καθούμενα.

Να ποντάρω κι εγω σε τροφοδοτικό λοιπόν ή έτυχε? 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Εντωμεταξύ και το δικό μου Xbox One S Digital (της γνωστής προσφοράς των 99 ευρώ) άρχισε αυτές τις μέρες να μου κάνει νερά...

Αρχικά είχα να το ανοίξω 2-3 εβδομάδες λόγω υποχρεώσεων, πατάω το xbox button κι ούτε μπιπ τίποτα! Αφού με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί δούλευε απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, ξεκίνησα το troubleshooting απο το επίσημο MS support site όπου για καλή μου τύχη η πρώτη λύση (να βγάλω τη πρίζα για ~10 sec και τη ξαναβάλω) δούλεψε.

Ηρέμησα και αφού είδα οτι ολα δούλευαν κομπλέ το έκλεισα ξανά, ώσπου μια εβδομάδα αργότερα που πήγα να το ξανανοίξω μια απο τα ίδια.

Δεν αγχώθηκα τόσο αφού τη λύση του βγάλε - βάλε πρίζα την ήξερα με ανησυχεί όμως που ξεκίνησε κάτι τέτοιο στα καλά καθούμενα.

Να ποντάρω κι εγω σε τροφοδοτικό λοιπόν ή έτυχε? 

Δεν ξέρω φίλε εμένα 2η μέρα όλα καλά..Στο ξαναέκανε?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, daPro είπε

Δεν ξέρω φίλε εμένα 2η μέρα όλα καλά..Στο ξαναέκανε?

Πέρα απο τις 2 συνεχόμενες φορές που ανέφερα δεν το ξαναέκανε αλλά φροντίζω κι εγω να το ανοίγω κάθε 2-3 μέρες για να το τσεκάρω, άσχετα αν παίξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...