Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί που έβλεπα ταινία ξαφνικά έσβησε και δεν ανάβει.Παταω το κουμπί απτην κονσόλα,ανάβει το λαμπάκι για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει.

Η εγγύηση έληξε πριν 2 μήνες.Καμια ιδέα τι να κάνω?

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.

Βγάλτη από την πρίζα για 5 λεπτά και κράτα πατημένο το power button να αδειάσει από ρεύμα.

Δοκίμασε ξανά.Αν κάνει τα ίδια την στέλνεις Console Club 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Βγάλτη από την πρίζα για 5 λεπτά και κράτα πατημένο το power button να αδειάσει από ρεύμα.

Δοκίμασε ξανά.Αν κάνει τα ίδια την στέλνεις Console Club 

Δοκίμασα αυτό που είπες αλλά δεν.. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όσο και αν ακουστεί παράξενο, βγάλε τη κονσόλα από κει που την έχεις και πήγαινε συνέδεσε τη σε μια άλλη πρίζα στο σπίτι. Μόνη της, χωρίς οθόνη συνδεδεμένη. Και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Είχα αντιμετωπίσει και εγώ παρόμοιο πρόβλημα πριν χρόνια, όσο ήταν ακόμα εντός εγγύησης η κονσόλα, και αυτή την απάντηση την είχα λάβει από το support της Microsoft. Εμένα στην άλλη πρίζα επανήλθα με τη πρώτη προσπάθεια η κονσόλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Όσο και αν ακουστεί παράξενο, βγάλε τη κονσόλα από κει που την έχεις και πήγαινε συνέδεσε τη σε μια άλλη πρίζα στο σπίτι. Μόνη της, χωρίς οθόνη συνδεδεμένη. Και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Είχα αντιμετωπίσει και εγώ παρόμοιο πρόβλημα πριν χρόνια, όσο ήταν ακόμα εντός εγγύησης η κονσόλα, και αυτή την απάντηση την είχα λάβει από το support της Microsoft. Εμένα στην άλλη πρίζα επανήλθα με τη πρώτη προσπάθεια η κονσόλα.

Καλημέρα φίλε.Το δοκίμασα και αυτό αλλά τα ίδια.Παει να ανάψει κάνει και τον χαρακτηριστικό ήχο και σβήνει απότομα.

Δημοσ.

Μπορεις να αλλαξεις κωδικο στον λογαριασμο απο τον υπολογιστη σου ωστε να κοψεις την προσβαση σε περιπτωση που αναψει η κονσολα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για 2 μέρες είχα βλάβη στην τηλ.γραμμη μου..Σήμερα διορθώθηκε και ζωντάνεψε το Xbox..τι έγινε τώρα?επειδή δεν είχα ίντερνετ δεν άνοιγε το Xbox?

Δημοσ.

Οχι δεν εχει σχεση η βλαβη.Κατι αλλο φταιει που δεν ανοιγε η κονσολα.Τωρα που ανοιγει η κονσολα, ακους τιποτα περιεργους ηχους να κανει ο σκληρος δισκος?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Οχι δεν εχει σχεση η βλαβη.Κατι αλλο φταιει που δεν ανοιγε η κονσολα.Τωρα που ανοιγει η κονσολα, ακους τιποτα περιεργους ηχους να κανει ο σκληρος δισκος?

Όχι .. δουλεύει νορμάλ..Τι να πω..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εδώ και ενάμιση μήνα καί... δούλευε κάθε μέρα μέχρι σήμερα.

Παλι εκεί που έβλεπα ταινία έσβησε..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μην βλέπεις ταινίες. Αφου βλέπεις.... η κονσόλα δεν γουσταρει ταινίες.......

Της υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναβάλω Netflix αλλά δεν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...