daPro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκεί που έβλεπα ταινία ξαφνικά έσβησε και δεν ανάβει.Παταω το κουμπί απτην κονσόλα,ανάβει το λαμπάκι για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει. Η εγγύηση έληξε πριν 2 μήνες.Καμια ιδέα τι να κάνω? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από daPro
mikele13- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Βγάλτη από την πρίζα για 5 λεπτά και κράτα πατημένο το power button να αδειάσει από ρεύμα. Δοκίμασε ξανά.Αν κάνει τα ίδια την στέλνεις Console Club
daPro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, mikele13- είπε Βγάλτη από την πρίζα για 5 λεπτά και κράτα πατημένο το power button να αδειάσει από ρεύμα. Δοκίμασε ξανά.Αν κάνει τα ίδια την στέλνεις Console Club Δοκίμασα αυτό που είπες αλλά δεν.. Ευχαριστώ.
thanasis00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Όσο και αν ακουστεί παράξενο, βγάλε τη κονσόλα από κει που την έχεις και πήγαινε συνέδεσε τη σε μια άλλη πρίζα στο σπίτι. Μόνη της, χωρίς οθόνη συνδεδεμένη. Και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Είχα αντιμετωπίσει και εγώ παρόμοιο πρόβλημα πριν χρόνια, όσο ήταν ακόμα εντός εγγύησης η κονσόλα, και αυτή την απάντηση την είχα λάβει από το support της Microsoft. Εμένα στην άλλη πρίζα επανήλθα με τη πρώτη προσπάθεια η κονσόλα.
daPro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, thanasis00 είπε Όσο και αν ακουστεί παράξενο, βγάλε τη κονσόλα από κει που την έχεις και πήγαινε συνέδεσε τη σε μια άλλη πρίζα στο σπίτι. Μόνη της, χωρίς οθόνη συνδεδεμένη. Και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Είχα αντιμετωπίσει και εγώ παρόμοιο πρόβλημα πριν χρόνια, όσο ήταν ακόμα εντός εγγύησης η κονσόλα, και αυτή την απάντηση την είχα λάβει από το support της Microsoft. Εμένα στην άλλη πρίζα επανήλθα με τη πρώτη προσπάθεια η κονσόλα. Καλημέρα φίλε.Το δοκίμασα και αυτό αλλά τα ίδια.Παει να ανάψει κάνει και τον χαρακτηριστικό ήχο και σβήνει απότομα.
Mr_Terror Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Το πιθανοτερο ειναι προβλημα το τροφοδοτικο του.
daPro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Ερώτηση. Αν το πουλήσω πως θα σβήσω το account μου απτην συσκευή?
Mr_Terror Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μπορεις να αλλαξεις κωδικο στον λογαριασμο απο τον υπολογιστη σου ωστε να κοψεις την προσβαση σε περιπτωση που αναψει η κονσολα. 1
daPro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Για 2 μέρες είχα βλάβη στην τηλ.γραμμη μου..Σήμερα διορθώθηκε και ζωντάνεψε το Xbox..τι έγινε τώρα?επειδή δεν είχα ίντερνετ δεν άνοιγε το Xbox?
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Οχι δεν εχει σχεση η βλαβη.Κατι αλλο φταιει που δεν ανοιγε η κονσολα.Τωρα που ανοιγει η κονσολα, ακους τιποτα περιεργους ηχους να κανει ο σκληρος δισκος?
daPro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Οχι δεν εχει σχεση η βλαβη.Κατι αλλο φταιει που δεν ανοιγε η κονσολα.Τωρα που ανοιγει η κονσολα, ακους τιποτα περιεργους ηχους να κανει ο σκληρος δισκος? Όχι .. δουλεύει νορμάλ..Τι να πω..
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Ωραια θα το παρακολουθεις.Αν εχει προβλημα η κονσολα μαλλον θα στο ξανακανει. 1
daPro Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Εδώ και ενάμιση μήνα καί... δούλευε κάθε μέρα μέχρι σήμερα. Παλι εκεί που έβλεπα ταινία έσβησε..
vorlon68 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μην βλέπεις ταινίες. Αφου βλέπεις.... η κονσόλα δεν γουσταρει ταινίες.......
daPro Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, vorlon68 είπε Μην βλέπεις ταινίες. Αφου βλέπεις.... η κονσόλα δεν γουσταρει ταινίες....... Της υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναβάλω Netflix αλλά δεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα